Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Nem vitattam Grogu fejlődési szálát, csupán rávilágítottam sokan mit várnak tőle. Szerintem is meg fog most már szólalni, ez lenne a következő lépcsőfok.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Kennedy azt mondta, hogy nem fog beszélni Grogu a filmben Szerkesztve: 2 órával korábban2 órája - Yoda József
Hozzászólás ideje: 52 perccel korábban52 perce 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Nem vitattam Grogu fejlődési szálát, csupán rávilágítottam sokan mit várnak tőle. Én meg arra igyekeztem rávilágítani, hogy sokan mennyire ostobák, ha ezt várják a karakterről a The Mandalorian után. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta:Kennedy azt mondta, hogy nem fog beszélni Grogu a filmbenEzek szerint énekelni is fog?
Hozzászólás ideje: 19 perccel korábban19 perce 32 perccel korábban, Dzséjt írta:Én meg arra igyekeztem rávilágítani, hogy sokan mennyire ostobák, ha ezt várják a karakterről a The Mandalorian után. Miből gondolod, hogy látták a sorozatot?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.