Hozzászólás ideje: 2024. Március 19.1 éve Aniseya anya egy boszorkányokból álló csoportosulás vezetője akiknek fontos a függetlenségük, valamint hitük és erejük megőrzése. Szerkesztve: 2024. Június 6.1 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2024. Március 19.1 éve Talzin anya féltékeny. Azt hittem ő lesz a sith, de akkor csak egy csapat szektás.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 19.1 éve 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Talzin anya féltékeny. Azt hittem ő lesz a sith, de akkor csak egy csapat szektás. Mivel a sorozat neve Acolyte, így komoly szerepet kaphatnak.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 20.1 éve Szerző Nekem valamiért a Nyitott Kéz Útja jutott eszembe, a fenti kép alapján. Érdekes lesz, hogy miképp kapcsolódnak majd be a történetbe. A jedik meglátogatják őket, gondolom valami nyom alapján.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 20.1 éve Aniseya testtartása is arra hajaz. Nyitott kézzel fogadja a szembejövőt.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 27.1 éve Szerző Érdekes, Aniseya is valami hasonlót mond az előzetesben. (Ha valaki kérdezné, ez a könyv a Legendákba tartozik)
Hozzászólás ideje: 2024. Március 28.1 éve Egyébként a színésznő korábban azt mondta, hogy a karaktere erőérzékeny, de se nem jedi, se nem sith. Szerintem ez valami külön utas független szekta lesz, ő annak a vezetője. Nekem az Éjnővérekre hajaz kicsit.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 28.1 éve 10 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Nyitott Kéz Útjára emlékeztetnek. 1 órával ezelőtt, DanCarver írta: Egyébként a színésznő korábban azt mondta, hogy a karaktere erőérzékeny, de se nem jedi, se nem sith. Szerintem ez valami külön utas független szekta lesz, ő annak a vezetője. Nekem az Éjnővérekre hajaz kicsit. Nekem mindkettő eszembe jutott, de az Éjnővérek lehet a jobb hasonlat mert boszorkányokként hivatkoznak rájuk.
Hozzászólás ideje: 2024. Június 20.1 éve Az Erő Arcane útjai? Ez lehet az a hitvallás ami szálnak nevezi az Erőt?
Hozzászólás ideje: 2024. Június 21.1 éve https://www.starwars.com/databank/mother-aniseya Itt nem írja nagy betűvel, szóval én csak egy szimpla jelzőnek gondolnám. Szimplán annyit tesz, hogy egy kevesek által ismert útját követi az Erőnek
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.