Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) Aniseya anya egy boszorkányokból álló csoportosulás vezetője akiknek fontos a függetlenségük, valamint hitük és erejük megőrzése. Szerkesztve: Június 6. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Talzin anya féltékeny. Azt hittem ő lesz a sith, de akkor csak egy csapat szektás. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Talzin anya féltékeny. Azt hittem ő lesz a sith, de akkor csak egy csapat szektás. Mivel a sorozat neve Acolyte, így komoly szerepet kaphatnak. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: Március 20. Nekem valamiért a Nyitott Kéz Útja jutott eszembe, a fenti kép alapján. Érdekes lesz, hogy miképp kapcsolódnak majd be a történetbe. A jedik meglátogatják őket, gondolom valami nyom alapján. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 20. Hozzászólás ideje: Március 20. Aniseya testtartása is arra hajaz. Nyitott kézzel fogadja a szembejövőt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: Március 27. Érdekes, Aniseya is valami hasonlót mond az előzetesben. (Ha valaki kérdezné, ez a könyv a Legendákba tartozik) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 27. Hozzászólás ideje: Március 27. A Nyitott Kéz Útjára emlékeztetnek. 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Március 28. Hozzászólás ideje: Március 28. Egyébként a színésznő korábban azt mondta, hogy a karaktere erőérzékeny, de se nem jedi, se nem sith. Szerintem ez valami külön utas független szekta lesz, ő annak a vezetője. Nekem az Éjnővérekre hajaz kicsit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 28. Hozzászólás ideje: Március 28. 10 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Nyitott Kéz Útjára emlékeztetnek. 1 órával ezelőtt, DanCarver írta: Egyébként a színésznő korábban azt mondta, hogy a karaktere erőérzékeny, de se nem jedi, se nem sith. Szerintem ez valami külön utas független szekta lesz, ő annak a vezetője. Nekem az Éjnővérekre hajaz kicsit. Nekem mindkettő eszembe jutott, de az Éjnővérek lehet a jobb hasonlat mert boszorkányokként hivatkoznak rájuk. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Az Erő Arcane útjai? Ez lehet az a hitvallás ami szálnak nevezi az Erőt? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. https://www.starwars.com/databank/mother-aniseya Itt nem írja nagy betűvel, szóval én csak egy szimpla jelzőnek gondolnám. Szimplán annyit tesz, hogy egy kevesek által ismert útját követi az Erőnek 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.