Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

23 szavazatnál járunk. Hát nem gondoltam volna, hogy ilyen izgalmas lesz a szavazás. Én is izgulok, hogy mi lesz szerda estig a végső sorrend. :D

Akik még nem szavaztak, azoknak csak mondom: minden szavazat számít! :D:D:D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Már csak két nap maradt hátra! Az izgalmak pedig nem is lehetnek magasabbak, szóval ha a fórumon még van valaki, aki nem szavazott, csak nyugodtan, van még ideje. :D

Hozzászólás ideje:

Eszembe jutott, hogy még nem szavaztam, pedig a múltkor már akartam... de most megvolt nekem is. Kicsit magamat is megleptem néhány választással, majd kíváncsi leszek a végeredményekre. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Néztem is, hogy ki szavazott Csehországból. :D Köszi szépen, valóban meglepő válaszok, a végeredmények így még izgalmasabbak. :P

Aki még nem szavazott, annak már csak 1 nap maradt hátra! És még bőven vannak nyitott kérdések. :yeah:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kevesebb, mint 4 óra van hátra a szavazásból. Jelen állás szerint 25 szavazat érkezett be, néhány helyen pedig nagyon (de nagyon) szoros az állás. Ha 8-ig nem érkezik további szavazat, meg lesz hosszabbítva a dolog, mert vannak olyan kategóriák, amiknél az első hely még nincs kihirdetve. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mégsem kell meghosszabbítani a szavazást, 27 szavazat érkezett két és fél hét alatt, az eredmények megvannak.:yeah::yeah::yeah:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Szombaton van már konkrét időpont? Beállítanék magamnak egy ébresztőt. :D 

A hagyományossá vált este 8 óra lenne. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nos, aki bújt aki nem kezdünk!

Köszöntök mindenkit, aki éppen becsatlakozik az Ahsoka első évadának legjobbjait tartalmazó díjátadóra. Hamarosan érkezik az első kategória, addig is újabb kedvcsináló:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érkezzen az első kategória, ami a legjobb űrhajót fogja takarni. A választék nagy volt, de vajon ki diadalmaskodott? A Ghost? Thrawn hajója? Sion szeme? Vagy Ahsoka hajója? Esetleg egy meglepetést látunk? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És a győztes...

image.png

Az elején hamar elhúzott, de a végefelé szorossá vált az eredmény. A Ghost, T-6, Sion szeme trió egy szavazattal maradt csak le Thrawn hajójától!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az űrhajók után lessük meg a legjobb felszíni jármű kategóriát. Itt kevesebb a választék, de itt is szoros eredmény lett a vége. A választék:

- AT-TE

- Sabine motorja

- LAAT/le szállítóhajó

- Noti Pod Mobilház

- Koréliai szállítójármű

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Bence1997 írta:

És a győztes...

image.png

Az elején hamar elhúzott, de a végefelé szorossá vált az eredmény. A Ghost, T-6, Sion szeme trió egy szavazattal maradt csak le Thrawn hajójától!

Na itt nem kérdés hogy kire szavaztam! Szép volt, Chimaera! :clap:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A szárazföldi járművek között, szoros küzdelemben, de megszerezvén a legjobbnak járó díjat:

image.png

Itt is valami hasonló volt a történet, mint az űrjárműveknél. A Notik járműve hamar elsprintelt, míg a többiek csak loholtak utána. Sabine motorja például egész sokáig 0 szavazaton állt. Aztán megindult a speeder és hamar kihívója akadt a kis Notiknak. Végül 2 szavazat előnnyel zsebelték be a nekik járó díjat! :clap:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Éppen most , Donát írta:

Ez a kis béna nyert? Wow. :o

Aha. :D

image.png

Jön a 3. kategória, a legjobb droid! Vajon ki nyer? :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Gyorsan zavarjuk le ezt a kategóriát, mert szerintem eléggé egyértelmű, hogy ki nyert:

image.png

A szavazatok több, mint 80%-át megszerezte, nem is volt kihívója. Rajta kívül Chopper, HK-87 és C1-D1 szerzett még egy-egy szavazatot, C-3PO pedig kettőt. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A szervetlen élőlények után érkezzenek a szervesek. Nézzük meg, hogy a legjobb állat kategória milyen eredményt hozott. A résztvevők:

- Purrgil

- Howler

- Murley (Loth-macska)

- Convor

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Bence1997 írta:

Gyorsan zavarjuk le ezt a kategóriát, mert szerintem eléggé egyértelmű, hogy ki nyert:

image.png

A szavazatok több, mint 80%-át megszerezte, nem is volt kihívója. Rajta kívül Chopper, HK-87 és C1-D1 szerzett még egy-egy szavazatot, C-3PO pedig kettőt. :D

Nem lehetett kérdés!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Éppen most , Donát írta:

Nem lehetett kérdés!

Gondolkodtam, hogy megtrollkodom a társaságot és hamis eredményt hirdetek ki. Végül nem mertem megtenni. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A győztes...

image.png

Nem volt kérdés. Bár Murley a végefelé elkezdett szavazatokat szerezni, de nem volt elég hozzá. Végül a szavazatok 56%-át megszerezve az űrbálnák nyerték ezt a kategóriát! :clap:

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Bence1997 írta:

A győztes...

image.png

Nem volt kérdés. Bár Murley a végefelé elkezdett szavazatokat szerezni, de nem volt elég hozzá. Végül a szavazatok 56%-át megszerezve az űrbálnák nyerték ezt a kategóriát! :clap:

Ez is teljesen egyértelmű! 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

image.png

A Kis Noti a végefelé megszorongatta őt. De nem volt kérdés, Anakin volt padawanja nyerte a legjobb idegen lény kategóriát! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.