Jump to content

Szavazás - az első évad legjobbjai

Recommended Posts

Posted (edited )

Február 11-én kezdtem el készíteni. :D Mondjuk húsvétig mindössze két kategória volt csak (legjobb zene és epizód), a legtöbb munkát az elmúlt napokban tettem bele. :hehe: Képek is lesznek, hogy tudjátok, mi micsoda. :P

Már csak a mellékszereplők (mamma mia!) vannak hátra, illetve hozzájuk társítani képeket (és még az összecsapásokhoz is kell kép), aztán már kész is vagyok a nehezével. Mondjuk nem tudom, hogy felszíni járművet indítsak-e, mert 3 helyen is meglestem az epizódokat és össz-vissz 3 járgányt írtam össze. Azt lehet kiveszem.

Edited by Bence1997

Posted (edited )

Szerintem öt az a három:

LAAT/le járőrhajó

614-AvA robogó (Sabine vasparipája)

AT-TE lépegető

Corelliai szállítójármű (amin Hera, Ahsoka és az aktatologató utazott a Corellián)

Noti podok

Abból a szempontból talán érdemes lehet, hogy az új noti podok elég jelentős szerepet kaptak, és érdekes lenne látni, van-e esélyük a veteránok ellen, pláne a cameózó, de elég nagy erőkkel nyomolú AT-TE-vel szemben. Bár azért na, nem ez az öt az SW felszíni felhozatalának legcombosabb felhozatala. :) 

Edited by Dzséjt
  • Köszönöm 1
  • Tetszik 2

2024. 04. 08. - 20:00, Bence1997 írta:

Látom őket, köszi. Valaki amúgy jól elidőzött rajta, mert 21 perc alatt töltötte ki. A fő, hogy biztosra ment az illető. :D

Én szoktam ennyit vacillálni rajta, pláne ha ennyi jóság közül kell választani, de ez most kivételesen nem én voltam, mert épp most töltöttem ki. :P Azért megizzasztott ez is :D

Köszi szépen. Bár gondolom a hét első felében szavaztál, mert legutóbb 2 napja jött szavazat (az is Németországból :D).

Eddig 11 szavazatnál állunk, ami egyelőre nem rossz, pláne, hogy sejtésem szerint a fórumon még vannak tagok, akik nem szavaztak (közöttük vagyok én is :D).

3 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Akkor valami homokszem került a gépezetbe, mert én a komment megírása előtt szavaztam. 

Próbálj meg újra szavazni. Hátha másodjára sikerül. :)

Köszi, látom. :peace:

Hajnali egykor kaptam két listát ugyanarról az IP-címről, szóval az egyiket törlöm, a válaszok amúgy ugyanazok voltak. Jelenleg (a törlés után) 13 szavazatnál járunk, ezzel beértük a Resistance első évadát. :D

Posted (edited )

Egy hét van még hátra, jelen állás szerint 20 szavazat érkezett be (a mai nap sikerült nekem is szavaznom). Csak hogy egy kis statisztikát mondjak: a kategóriák kétharmadánál még bármilyen irányba elmehetünk, nagyon szoros, szóval aki még nem szavazott, ne fojtsa magába. :D

Edited by Bence1997
  • Like 1
  • Tetszik 2