Dzséjt Posted June 6 Share Posted June 6 (edited ) Azért nehogy már az egyik főszereplőnek ne legyen topikja. Oké, huncutok voltak, próbálták titkolni, hogy Mae-nek van egy ikertestvére (bár ahogy utána olvastam, ezt a titkot már a trailer feliratában és egy interjúban is sikerült leleplezni). Szóval, Osha, az Aniseya-ikrek jobbik fele, egykori Jedi lovag, Sol volt tanítványa, mekmester és meknek. Eddig szimpi a hölgy, bár a múltja jó nagy rejtély. Edited June 6 by Dzséjt 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 6 Share Posted June 6 Jól megzavartak vele kapcsolatban az első részben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted June 7 Share Posted June 7 Igazából mehetne a tesóhoz is, mert mindkettőről szól: Érdekes, hogy Mae megenyhült és nem ölte meg a csapost mikor meglátta, hogy gyereke van, mikor meglátta a testvérét akkor is, ezzel szemben Osha haraggal viseltet Mae iránt ez látszik az arcán is mikor rálő, valamint Sol is mondja neki, hogy még mindig dühös. Csak nehogy a végén, még hely csere vagy legalább hely átvétel legyen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 7 Share Posted June 7 Mae-nak börtönben a helye gyilkosságért. Nem hiszek, hogy a Jedik keblükre ölelnék. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted June 7 Share Posted June 7 (edited ) 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mae-nak börtönben a helye gyilkosságért. Nem hiszek, hogy a Jedik keblükre ölelnék. Az lehet, de inkább arra gondoltam, hogy Osha veszi át az ő helyét Illetve esetleg Mae visszatérhet a jó oldalra, de meghal, ahogy már láttunk ilyet Edited June 7 by Darth Cupsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 7 Share Posted June 7 Bármit lehet kavarni az ikrekkel, épp ezért jó ez a felállás. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 7 Share Posted June 7 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mae-nak börtönben a helye gyilkosságért. Nem hiszek, hogy a Jedik keblükre ölelnék. Osha megy Sith tanítványnak, Mae meg szépen a Jedi dutyiba, ahová Oshát az első részben amúgy is szánták. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted June 7 Share Posted June 7 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bármit lehet kavarni az ikrekkel, Az biztos, én először azt hittem, hogy skizó a csaj, aztán, hogy a testvére tudata is belé szorult valahogy annak halálakor és időnként átveszi az irányítást és hogy a különböző jelenetek nem egy időben játszódnak, hanem kis csúszással. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 7 Share Posted June 7 Én is skizofréniára gyanakodtam először még az első részben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 20 Share Posted June 20 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts