Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. (szerkesztve) Azért nehogy már az egyik főszereplőnek ne legyen topikja. Oké, huncutok voltak, próbálták titkolni, hogy Mae-nek van egy ikertestvére (bár ahogy utána olvastam, ezt a titkot már a trailer feliratában és egy interjúban is sikerült leleplezni). Szóval, Osha, az Aniseya-ikrek jobbik fele, egykori Jedi lovag, Sol volt tanítványa, mekmester és meknek. Eddig szimpi a hölgy, bár a múltja jó nagy rejtély. Szerkesztve: Június 6. - Dzséjt 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 6. Hozzászólás ideje: Június 6. Jól megzavartak vele kapcsolatban az első részben. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Igazából mehetne a tesóhoz is, mert mindkettőről szól: Érdekes, hogy Mae megenyhült és nem ölte meg a csapost mikor meglátta, hogy gyereke van, mikor meglátta a testvérét akkor is, ezzel szemben Osha haraggal viseltet Mae iránt ez látszik az arcán is mikor rálő, valamint Sol is mondja neki, hogy még mindig dühös. Csak nehogy a végén, még hely csere vagy legalább hely átvétel legyen 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Mae-nak börtönben a helye gyilkosságért. Nem hiszek, hogy a Jedik keblükre ölelnék. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mae-nak börtönben a helye gyilkosságért. Nem hiszek, hogy a Jedik keblükre ölelnék. Az lehet, de inkább arra gondoltam, hogy Osha veszi át az ő helyét Illetve esetleg Mae visszatérhet a jó oldalra, de meghal, ahogy már láttunk ilyet Szerkesztve: Június 7. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Bármit lehet kavarni az ikrekkel, épp ezért jó ez a felállás. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mae-nak börtönben a helye gyilkosságért. Nem hiszek, hogy a Jedik keblükre ölelnék. Osha megy Sith tanítványnak, Mae meg szépen a Jedi dutyiba, ahová Oshát az első részben amúgy is szánták. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bármit lehet kavarni az ikrekkel, Az biztos, én először azt hittem, hogy skizó a csaj, aztán, hogy a testvére tudata is belé szorult valahogy annak halálakor és időnként átveszi az irányítást és hogy a különböző jelenetek nem egy időben játszódnak, hanem kis csúszással. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Én is skizofréniára gyanakodtam először még az első részben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.