NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Csak félek a könyv nélkül nem fogom érteni a S5 történéseit. Hát akkor marha gyorsan szerezd be, nincs már sok időd. Nekünk már meg van, mi fel vagyunk készülve. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Ne szívasd már szegényt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Ne szívasd már szegényt. Nem szivatom Ha egyszer nem érteni nélkülük akkor muszáj valamit tenni ellene. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Te komolyan azt gondolod, hogy majd a könyvek nélkül nem lesz érthető az évad? Azt hittem csak viccelsz. Akkor már most készülhetsz, hogy nem kell semmi háttéranyag, hogy megértsd majd a dolgokat. Egyszerűen azért, mert nem várják el, hogy minden rajongó elolvasson egy könyvet. A filmeknek is meg kell állniuk a saját lábaikon, persze egy két kikacsintás lehet majd, de hogy nem értenéd a sztorit a könyv olvasása nélkül az elképzelhetetlen. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Persze, hogy viccelt, ezt nem kell magyarázni. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Te komolyan azt gondolod, hogy majd a könyvek nélkül nem lesz érthető az évad? Azt hittem csak viccelsz. Akkor már most készülhetsz, hogy nem kell semmi háttéranyag, hogy megértsd majd a dolgokat. Egyszerűen azért, mert nem várják el, hogy minden rajongó elolvasson egy könyvet. A filmeknek is meg kell állniuk a saját lábaikon, persze egy két kikacsintás lehet majd, de hogy nem értenéd a sztorit a könyv olvasása nélkül az elképzelhetetlen. Minden évadot lehetett könyv nélkül érteni, csak szivatom szegényt 1 Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Hozzászólás ideje: 2012. Július 17. Szoval 2 napalatt atragtam magam az Arulas -cimu konyven Velos erdekes es tenyleg jo erdekes a 3 napos sztori a konyvben:) ajanlom azkonak akik meg nem olvastak kivancsi vagyok mik jelennek meg magyarul meg a TOR temaban:) Mas A vateran lattam 250.000 ft ert az edig megjelent 80 db makettet nem szivbajos a csorikam:) utannaneztem a nemet oldalon hol lehet ijesmit megszerezni erol beszelek http://www.vatera.hu/# es holnap megnezem a nemet terjesztot az oldalon kulonfele ajandekoikkal meg utolag meg lehet rendelni az ar 4-13 euro kivancsi vagyok jah majd el felejtettem:) bakker mit talaltam az ocskapiacon nem talalja ki senki SW Hasbrofigurakat a nagypapi eladta gondolom lomtalanitas utan oket nem mondom a 200 euro huzos de mikor meglattam hogy mikoriak az evjaratok majd bepisiltem ezt szoszerint 77 Han Solo-Leia Luk Sidius Vader ........80 ban meg tengericsuhabol keszult babakkal jatszottunk bakker es a hujegyerek amerikaban mar egy 77 ben kiadott Han Solo Hasbro figuraval na ez a tobb mint Sokk 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Te komolyan azt gondolod, hogy majd a könyvek nélkül nem lesz érthető az évad? Azt hittem csak viccelsz. Akkor már most készülhetsz, hogy nem kell semmi háttéranyag, hogy megértsd majd a dolgokat. Egyszerűen azért, mert nem várják el, hogy minden rajongó elolvasson egy könyvet. A filmeknek is meg kell állniuk a saját lábaikon, persze egy két kikacsintás lehet majd, de hogy nem értenéd a sztorit a könyv olvasása nélkül az elképzelhetetlen. Vicceltem, no De a könyv beszerzésén még mindig gondolkodom. Kíváncsi vagyok, ki írja majd. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Szoval 2 napalatt atragtam magam az Arulas -cimu konyven Velos erdekes es tenyleg jo erdekes a 3 napos sztori a konyvben:) ajanlom azkonak akik meg nem olvastak kivancsi vagyok mik jelennek meg magyarul meg a TOR temaban:) Mas A vateran lattam 250.000 ft ert az edig megjelent 80 db makettet nem szivbajos a csorikam:) utannaneztem a nemet oldalon hol lehet ijesmit megszerezni erol beszelek http://www.vatera.hu/# es holnap megnezem a nemet terjesztot az oldalon kulonfele ajandekoikkal meg utolag meg lehet rendelni az ar 4-13 euro kivancsi vagyok jah majd el felejtettem:) bakker mit talaltam az ocskapiacon nem talalja ki senki SW Hasbrofigurakat a nagypapi eladta gondolom lomtalanitas utan oket nem mondom a 200 euro huzos de mikor meglattam hogy mikoriak az evjaratok majd bepisiltem ezt szoszerint 77 Han Solo-Leia Luk Sidius Vader ........80 ban meg tengericsuhabol keszult babakkal jatszottunk bakker es a hujegyerek amerikaban mar egy 77 ben kiadott Han Solo Hasbro figuraval na ez a tobb mint Sokk TOR témában még megjelenik a Revan és Knight Errant. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Vicceltem, no Akkor megnyugodtam. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Mas A vateran lattam 250.000 ft ert az edig megjelent 80 db makettet nem szivbajos a csorikam:) utannaneztem a nemet oldalon hol lehet ijesmit megszerezni erol beszelek http://www.vatera.hu/# es holnap megnezem a nemet terjesztot az oldalon kulonfele ajandekoikkal meg utolag meg lehet rendelni az ar 4-13 euro kivancsi vagyok Jó neked, én is néztem már, Magyarországra nincs szállítás. 1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Jó neked, én is néztem már, Magyarországra nincs szállítás. Mákja van Hunnernek, hogy odakint él. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Yoda: Sötét találkozó Kiváló lett. Az elején lassan indult be, aztán felpörgött. Stewart zseniálisan ábrázolja a karaktereket, mind a filmes hősöket, mind az új karaktereket. Whie és Scout nagyszerű páros. A droidok furák, de nagyszerűen egyediek. Yodából is megkapunk mindent, a bölcset, a harcost és a kissé hóbortos öregembert is. Volt több megható pillanata a könyvnek. A találkozás lett talán a legjobb rész. 5/5 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Végeztem az Árulással. Nem meglepő módon remek regény volt ez is. Bár az ostrom volt a csúcspontja és ekörül zajlottak az események, nem éreztem, hogy leült volna a sztori. Talán kevésbé volt monumentális, és kevesebb karakter tette színesebbé, mint a Végzetes szövetséget, de ez nem befolyásolta az élvezhetőséget. Aryn Leneer, Zeerid Korr és Darth Malgus triója remek lett, mindhárman tökéletesen testesítették meg az általuk képviselt jellemet. Talán nem meglepő, de Arynt mondanám közülük kedvencnek. Tetszett a stílusa, hogy nem követte droidhoz hasonlóan, gondolkodás nélkül a Jedik baromságait. Emberi gondolatai, érzései voltak, amik nem éppen a Rend elveivel egyeztek, mégis helyesen döntött a végén, bár azon baromira meglepődtem, hogy Malgus nem nyírta ki. Sith-ektől nem sok logikát várok, de Arynhoz hasonlóan én se igazán értettem: mivel a nő nem ölte meg Eleenát, Malgus "hálából" elengedi, majd megöli a twi'leket. Teljesen "logikus". Sith oldalról nézve érthető miért tette (ő volt a gyenge pontja), de az már kevésbé, miért hagyta életben Arynt. Nem néztem ki belőle. Korr a tipikus "családért bármit" figura, mégsem hatott unalmasnak, szimpatikus tag volt... arról van valami infó, hogy köze lenne Jaden Korrhoz? Örülnék neki, ha kiderülne, hogy rokoni kapcsolat van köztük. Malgusról már korábban írtam, hogy végre egy vérbeli Sith (amire A VSZ-ben nemigen volt példa), bár ez a hálából való életben hagyás belerondít a képbe, alaposan. Kissé Darth Bane-re emlékeztetett: hasonlóan rájött, hogy a jelenlegi Sith "rendszer" hosszútávon nem működőképes, így a leváltása után úgy alapokra építve egy más rendszert akart/akar bevezetni. Bár Bane elve az, hogy az Erő szolgálja a Sith-et, míg Malgus fordítva gondolja. A befejezés valamivel lezártabbra sikerült a VSZ-nél, de itt is az az érzésem támadt, hogy folytatni kell! Mi történt Coruscanttal? A Jedik feladtak pár külső rendszert a felszabadulásáért? Mit tett Malgus? Mert Adraas kinyírásával szemmel láthatóan belekezdett valamibe, ami nem fér össze a békével és Coruscant felszabadulásával. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Az Árulás is számtalan dolgot nyitva hagyott, de főleg azért, mert sok mindennel később a játék foglalkozik. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Melyik fog előbb jönni, az Allegiance vagy a Death Star? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 18. (szerkesztve) A Death Star. Szerkesztve: 2012. Július 18. - Darth Revan9 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. (szerkesztve) A NJO vs X-szárnyúak meccs itt döntetlen lett. Mit szólnátok egy másik "harchoz"? Melyiket választanátok az alábbi két sorozat közül, annak tudatában, hogy csak a győztes kerülhetne kiadásra? 1. Coroscant Nights 2. Fejvadász háborúk. Szerkesztve: 2012. Július 20. - Darth Revan9 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Én egyértelműen az 1-t, még úgy is, hogy Evan Piell jelenléte ütközik a TCW-vel. A Vadászó árnyék nagyon tetszett anno, szerintem a Coruscant Nights is hasonló lehet. A coruscanti alvilág, idegen lények tömkelege, földalatti mozgalom... remélem, egyszer tényleg kiadják. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Én is a Coruscant Nights-ot választanám. A cselekménye nem törlődött ki, csupán más lesz Jax Pavan mestere. Eddig Coruscant Nights: 2 Fejvadászháborúk: 0 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. A Fejvadász Háborúkat nem is ismerem, úgyhogy minden egyéb kontinuitási hibája ellenére Coruscant Nights. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Coruscant Nights: 3 Fejvadászháborúk: 0 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. A Fejvadász háborúk első kötete megjelent idehaza, kettő pedig még kiadatlan. Nekem megvan itthon az az első, szerintem érdekes sztori. Ez egyszer nehéz a választás, mert ennek folytatására is nagyon kíváncsi volnék, de a Coruscant night sem hangzik éppen rosszul. Mindkettő kissé alvilági Legyen a Coruscant night, de csak azért, mert eléggé érdekel, mit hoznak ki egy ilyen szituból. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szavazás előtt nem ártana tudom, miről szólnak ezek a regények. Valaki leírná röviden? 1 Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Egyertelmu Coruscant Nights 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Eddig eléggé egyértelmű 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szavazás előtt nem ártana tudom, miről szólnak ezek a regények. Valaki leírná röviden? Coruscant Nights Nem sokkal az EP3 után Jax Pavan mesterét rohamosztagosok megölik, a tanítványa a Coruscant-ra utazik, hogy kiderítse mi történt a Köztársasággal és a mesterével. A bolygóra érkezése után belekeveredik a coruscanti alvilág bonyodalmaiba, és szembe kell néznie a Darth Vader és Birodalom jelentette veszéllyel. Fejvadászháborúk. Nem sokkal Jabba halála után háború robban ki az alvilágban, a fejvadászok céhei egymásnak esnek. A főszerepben: Boba Fett, Denagar, Bossk. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Coruscant Nights: 5 Fejvadászháborúk: 0 Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. A Coruscant Nights engem is jobban érdekelne. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Coruscant Nights Nem sokkal az EP3 után Jax Pavan mesterét rohamosztagosok megölik, a tanítványa a Coruscant-ra utazik, hogy kiderítse mi történt a Köztársasággal és a mesterével. A bolygóra érkezése után belekeveredik a coruscanti alvilág bonyodalmaiba, és szembe kell néznie a Darth Vader és Birodalom jelentette veszéllyel. Fejvadászháborúk. Nem sokkal Jabba halála után háború robban ki az alvilágban, a fejvadászok céhei egymásnak esnek. A főszerepben: Boba Fett, Denagar, Bossk. Hát akkor Coruscant Nights. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.