Hozzászólás ideje: November 20.Nov. 20. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Ezt én se értem és itt már tényként van ez elkönyvelve....ööö miért is? Revan anonim forrása alapján? Ünneprontó leszek, de ez nekem édeskevés.Hát a Maxim nekünk írt válaszában van egy ilyen rész:"Mii jelenleg csak hosszú átfutással tudunk nyilatkozatot kiadni vagy akár interjún részt venni, mivel mindent engedélyeztetnünk kell, így ezt nem is tartjuk ebben az időszakban kivitelezhetőnek. Persze adott kérdésekre igyekszünk válaszolni egy-egy kiadvánnyal vagy az esetleges terveinkkel kapcsolatban, de ennél többet jelenleg nem tudunk ígérni. Hirdetésekre és egyebekre pedig egyelőre biztosan nem tartunk igényt majd."Ez nagyjából megerősíti azt, amit Revan mond.
Hozzászólás ideje: November 21.Nov. 21. Szerző Jövőre 2026-ban A gonosz útvesztője és A megtévesztés leple is megjelenik az Essential Legends Collection sorozat részeként Amerikában.https://www.penguinrandomhouse.com/books/104271/cloak-of-deception-star-wars-legends-by-james-luceno/9798217290383/https://www.penguinrandomhouse.com/books/104274/labyrinth-of-evil-star-wars-legends-by-james-luceno/9798217290390/
Hozzászólás ideje: November 26.Nov. 26. Damien Valentine (Darth Angelus) A Birodalom örökösei felújított változatát is elkészítette. Így kellett volna eredetileg is megcsinálni, de nem biztos, hogy minden esetben kellett volna változtatni. Remélem a Sötét erők ébredése, amit már beharangozott a készítő, abból már nem kell felújított változatot készíteni. Szerkesztve: November 26.Nov. 26. - tomcsi80
Hozzászólás ideje: Vasárnap 13:523 napja Szerző Kielemeztettem az MI-vel a hosszú, több szerzős Star Wars sorozatok (A Köztársaság Fénykora, Az Új Jedi rend, A Legacy of the Force és a Fate of the Jedi) goodreads-es fogadtatását. Ezt írta: „Köztársaság Fénykora (High Republic – adult + YA)Átlag: ~4.05Szórás: alacsony–közepes (a felnőtt + YA kötetek egységesen jól szerepelnek, nincsenek igazán gyenge darabok)Következtetés: egyértelműen a legnépszerűbb sorozat, konzisztens minőség minden fázisban.Legacy of the ForceÁtlag: ~3.90Szórás: közepes (néhány erősebb kötet, pl. Sacrifice ~4.05, a többi 3.85–3.95 között)Következtetés: második hely, stabil átlag, de nem olyan kiemelkedő és konzisztens, mint a High Republic.Fate of the JediÁtlag: ~3.88Szórás: közepes (átlagosan jó, néhány 4.0+ kötet, de nincs kiemelkedően magas érték)Következtetés: harmadik hely, szintén stabil, de kicsit gyengébb átlag, mint a LotF‑nél.Új Jedi Rend (The New Jedi Order)Átlag: ~3.85Szórás: magas (sok közepes könyv, néhány kiemelkedő darab – pl. Traitor, Unifying Force)Következtetés: utolsó hely, átlagos fogadtatás, kevés konzisztens erősség, az átlagot főként néhány gyöngyszem húzza fel.” Szerkesztve: Vasárnap 14:463 napja - Ody Mandrell A legendák regényekkel nem az Disney EU könvyes zopikban foglalkozunk! A HR-t kár volt idekeverni.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 15:263 napja Szerző Öröm látni, hogy a Köztársaság Fénykora regények ilyen népszerűek. Tehát nem vagyok egyedül, nem csak én tartom nagyrészt kiválónak ezt a szériát. Kíváncsi vagyok, hogyan teljesítenek majd a magyar kiadások - nálam - az Új Jedi Rend, a Legacy of the Force és a Fate of the Jedi esetében.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.