Ugrás a kommentre

Videjó játékok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Soha nem szoktam számítógépen játszani, de most leszedtem az Angry Birds nevű játékot. Akiknek Androidos telójuk van azok ismerhetik, és hát egy iszonyú szórakoztató játék. Aki szerette a Wormst annak mindenképpen ajánlom. :)

Hozzászólás ideje:

Soha nem szoktam számítógépen játszani, de most leszedtem az Angry Birds nevű játékot.

Te legalább le tudtad szedni, nem vagy egy Robin Sherbatsky :D

Pár perce jött meg a GLS szállítmány, egy ropogós kis Lego Star Wars 3-mal és egy Lego Karib-tenger kalózai-val :D A 2 együtt szállítással is 17 rongy volt, szemben azzal, ha bementem volna a boltba és ott 19-ért vettem volna meg (vagy ha megrendelem 16-ért, de akkor be kell menni érte, az meg idő. 1000 Ft-ot nekem simán megért, hogy kihozzák).

Hú, ha nem lenne a nyakamon a vizsgaidőszak meg az államvizsga, játszanék velük, de így marad a később játszás (főleg, hogy nem is magamnak vettem meg :lol: ).

Hozzászólás ideje:

Állítólag a harc még jobban fog hasonlítani a Gears of War-ban megismertre. Ami mondjuk nem baj, sőt... Csak ne legyen kárára az RPG elemeknek ez.

Mivel már nyolcvannyolcszor kihangsúlyozták, hogy az RPG elemekből több lesz, mint az ME2-ben volt, és már több példát is hoztak rá, így szerintem ezen most már kár aggódni. ;)

Hozzászólás ideje:

Tegnap éjfélkor már fent volt. Igaz crack még nincs de gondoltam ma napközben lett. Na mindegy akkor várunk.

Közben újra felnéztem és látom megjött a SkidRow változat is. Csak ez még nem DVD5-ös. Várok :D
Hozzászólás ideje:

Közben újra felnéztem és látom megjött a SkidRow változat is. Csak ez még nem DVD5-ös. Várok :D

Bazze, te kiírod? :lol:

Vagy 2 éve nem írtam ki semmit. Megnézem/végigviszem és törlöm :lol:

Ha bejön várok fél-1 évet és megveszem. Nem is tudom, működik-e az íróm :)

Hozzászólás ideje:

Bazze, te kiírod? :lol:

Vagy 2 éve nem írtam ki semmit. Megnézem/végigviszem és törlöm :lol:

Ha bejön várok fél-1 évet és megveszem. Nem is tudom, működik-e az íróm :)

Ugyanezt csinálom én is. Ha újra akarom játszani, leszedem újra.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.