Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy az alaplapét mégegyszer átfutattom, mert a vidikátyával szenvedtem egy darabig. De az üzletben a srác is a vinyópróblémánál ide-oda dugtosta a SATA csatlakozókba a merevlemezmeghajtót.

Noh, COD 4. Kéremszépen a mesterlövészpályánál vagyok....és csak vagyok...csak vagyok :) Gyűn értünk a helikopter csak örömlány lassan :D Bezzeg az ellenség....! :P

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy az alaplapét mégegyszer átfutattom, mert a vidikátyával szenvedtem egy darabig. De az üzletben a srác is a vinyópróblémánál ide-oda dugtosta a SATA csatlakozókba a merevlemezmeghajtót.

Noh, COD 4. Kéremszépen a mesterlövészpályánál vagyok....és csak vagyok...csak vagyok :) Gyűn értünk a helikopter csak örömlány lassan :D Bezzeg az ellenség....! :P

Az eszméletlen jó pálya és a Csernobili feeling ver mindent.Mintha tényleg ott lennél.Lefektettem a havert aztán a mesterlövészpuskával irtottam az ellent.A helikopterből kötélen leereszkedőket már a kötélen fejbe löttem.A titok az, hogy fejbe lödd őket mindig, és baromi gyorsan. :P

A kék halálod meg kezd gáz lenni.Ilyen rövid idő alatt ennyi az már sok.Nekem 11 év alatt volt 1.Valami hardverprobléma.Elsőre az egyik memóriamodulra gyanakszom.

Hozzászólás ideje:
Az eszméletlen jó pálya és a Csernobili feeling ver mindent.Mintha tényleg ott lennél.Lefektettem a havert aztán a mesterlövészpuskával irtottam az ellent.A helikopterből kötélen leereszkedőket már a kötélen fejbe löttem.A titok az, hogy fejbe lödd őket mindig, és baromi gyorsan. :D

A kék halálod meg kezd gáz lenni.Ilyen rövid idő alatt ennyi az már sok.Nekem 11 év alatt volt 1.Valami hardverprobléma.Elsőre az egyik memóriamodulra gyanakszom.

Jaja, már a kötélről szedtem le őket szépen egyesével. :D Aztán behúzodtam olyan helyre ahol nehezen kerülnek a hátam mögé, és onnan egyenes út vitt. Totál feelinges amúgy majd az összes pálya. Az orosz küldetések érzésem szerint a legkidolgozottab grafikával rendelkeznek. Viszont a németjuhászkutyákat sajnálom. Nem szeressem őket lelőni.

Nem tudom mi lehet, komolyan. Semmi se laza, minden a helyén van. Ezt a memőriakékülést is a srác mondta, hogy előfordulhat ha nincs kihasználva a potenciál. :S Az eszközkezelő se ír ki semmi hibát, everest-et is leszedtem az is látja. Persze ettől még szerkezetileg hibás lehet valahol :S

Holnap újrarakom az alaplap drivereit minden esetre.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na, már nálam is működik a CoD4, nem fogott ki rajtam ez a fránya Win 7 :D A TV társaság bevételénél járok, Regular módban, hát ez nem piskóta még mindig, főleg az asztalokkal és számítógépekkel teli nagyterem, ahol még a felső szintről is jön az ellen. Rohadt gránátok :D

Amúgy az én kedvenc trükköm a helikopteren leereszkedő ellenek ellen (na nem a csernobiliek ellen), hogy gránátvetővel leszedem az égről őket helikopterestül. Egy jól irányzott gránát az M-203-ból a forgószárny-agy közepére, és a gép már le is esik az égről.

A csernobili vagányok ellen meg úgy ténykedek (nekem nem megy a mesterlövészkedés), hogy leteszem a klémorokat a szűkebb helyekre a dodgem és a körhinta köré, aztán behuppanok a dodgem leghátsó sarkába. Az azért jó, mert a kerítés mögött rálátok a leereszkedőkre, illetve csak egy irányból támadhatnak engem, a dodgem sarka felől. Szóval könnyű vadászat, a haver meg elvan a fűben (az olyan tökös, hogy még a legnehezebb fokozaton is csak egyszer lőtték ki).

Hozzászólás ideje:

Egyszer rövid sorozatokkal is daráltam lefelé őket, a másik fegyverrel :D Marha jó, elengedik a kötelet oszt kapáloznak mintazállat :D

Uh, a C-130-as küldetés mekkora már :D 150 mm ágyúval odapörkölni... :D

Tuti, hogy párszor még végigviszem, de amint hallom a folytatás még jobb és még szebb lesz. Nem is tudom hányszor néztem már végig youtubeon a nyolc perces HD gameplayt belőle :D

Hozzászólás ideje:

Én egy üvegfalú fülkébe mentem letérdeltem(persze a claymore-okat én is kiraktam), aztán a sniperrel nyomtam őket fejbe.A probléma akkor adódott, mikor töltötte a puskát(a töltés anmiációja minden fps-ben idegesít).Jönnek feléd de még tölt.Néha a lassú töltés miatt nyírtak ki.

Hozzászólás ideje:
Egyszer rövid sorozatokkal is daráltam lefelé őket, a másik fegyverrel :D Marha jó, elengedik a kötelet oszt kapáloznak mintazállat :D

Tuti, hogy párszor még végigviszem, de amint hallom a folytatás még jobb és még szebb lesz. Nem is tudom hányszor néztem már végig youtubeon a nyolc perces HD gameplayt belőle :D

Nálam a Cod 4 benne van az első 3-ban, pedig szerintem szinte az összes fps-t végigvittem a műfaj megjelenése óta.

Hozzászólás ideje:
Amúgy tudtok ajánlani hasonló színvonalas fps-eket?

A Gears of war megéri a befektetést? A Mass Effecten nagyon töröm a fejem :D

A gears of war megéri, nagyon nagy játék.De nem fps ,hanem tps.Hasonló a játékmenete mint a Ts-nek de jóval komolyabb.

Akkor ajánlat:Half-life 1-2 és kiegészitőik.Minden idők legjobb fps-e a half-life.Más ajánlat: Fear 1-2.Iszonyú hangulatos horrorelemekkel teletüzdelt akciójáték.Olyan mesterséges intellingenciával van felvértezve, hogy az állam leesett.Az ellen katonákkal baromi hangulatos csatákat lehet vívni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

AC-130-as (nem mindegy) és nincs rajtuk egy deka 150 mm-es sem :D Szerintem te a 105 mm-esre gondoltál.

Én egy üvegfalú fülkébe mentem letérdeltem(persze a claymore-okat én is kiraktam), aztán a sniperrel nyomtam őket fejbe.A probléma akkor adódott, mikor töltötte a puskát(a töltés anmiációja minden fps-ben idegesít).Jönnek feléd de még tölt.Néha a lassú töltés miatt nyírtak ki.

Hát a töltéssel minden katonának meg kell küzdenie. Sajnos még nincs kifogyhatatlan fegyver, bár már van olyan, ami 50 golyóbist is elvisz (P90, a legutolsó pályán lehet felszedni, igaz, a tűzgyorsasága akkora, hogy gyorsabban kiköpi az 50 golyót, mint más a 30-at).

Nálam a Cod 4 benne van az első 3-ban, pedig szerintem szinte az összes fps-t végigvittem a műfaj megjelenése óta.

Nálam is. Első a Half Life 2 és epizódjai, második a CoD4, a harmadikon meg közösen osztozik a Republic Commando a Quake 1-2 és 4-el (ez ám a top3 mi? :D ).

Amúgy tudtok ajánlani hasonló színvonalas fps-eket?

A Gears of war megéri a befektetést? A Mass Effecten nagyon töröm a fejem :D

Far Cry 2-t érdemes lehet kipróbálni, a STALKER és a kiegészítőjére, a Clear Sky-ra is vethetsz egy pillantást, a Fallout 3-at nagyon ajánlom (bugos, mint az isten haragja, de azért a játékért minden bug megéri), bár az inkább RPG, mintsem FPS (első személyű RPG). Aztán ott a Bioshock, aminek a hangulata nagyon ütős (meg a sztorija), természetesen a Half Life 2 és a két epizód hozzá, a Portal, kipróbálhatod a Halo 2-t is (nem t'om, hogy a 3 megjelent-e már PC-re).

A Gears of War és a Mass Effect speciel nem FPS-ek. Az előbbi egy baromi hangulatos és pörgős TPS akciójáték, legalább olyan pörgős, mint a CoD4, csak ebben fedezékrendszer is van. Nagyon megéri, ha akcióra buksz. A Mass Effect meg egy RPG akcióval keresztezve, szintén nagyon pörgős, de abban sok a duma is. Viszont nagyon ajánlom, mert nálam num1-es RPG, lemost a KotOR 1-et és a The Witchert is (az utóbbi a 2., az előbbi a 3.). Amúgy ha szereted az RPG-ket, akkor a The Witchert is ajánlom, mert a sztorija és a hangulata nagyon ütős (és abban is lehet hentelni sokat).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És persze még egy kevés, csak hogy ne unatkozz :D :

- GTA4, alapvető, a játékok játéka

- CoD5, a CoD4 után nagyon lagymatag, és nekem személy szerint Ivo Dzsima ide vagy oda, de csalódás volt, de másnak még bejöhet.

- The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, ez azért ajánlatos, mert azon túl, hogy FPS, alapból hozza a Riddick hangulatot, Vin Diesel a legjobb szerepében nyomja, és egyben két játék, mert a Dark Athenehez hozzácsapták az első részt, az Escape from Butcher Bay-t.

- HAWX, csak akkor, ha szereted a röpcsis játékokat (nem szimulátor, full arcade, egérrel is vezethető - vagy kontrollerrel -, és gyönyörű a grafikája).

- Rainbow Six Vegas 1-2, az egy nagyon baba FPS, Las Vegas kaszinóiban taktikázva kommandózni (na nem annyira taktikázva, mint az előző Rainbow Sixekben) nagyon hangulatos, szintén remek csatákkal. A második rész is remek, csak annyi a baj vele, hogy semmi újat nem ad az egyhez, csak kiegészíti annak sztoriját, meg jóval nehezebb.

- Assasin Creed, a grafikája és a játékmechanizmus miatt megéri megnézni, ez amúgy TPS, szabad játéktérrel, csak sajnos a 2-3. városra rohadt unalmassá válik.

- Dead Space, TPS de az utóbbi évek legjobb horrorjátéka.

- Ghostbusters, halálos játék a filmek minden bájával, csak rövid, de arra a rövid időre engem megvett kilóra. Ki ne akarna egy protonfegyverrel átrendezni szellemvadászat címén egy hotelt, vagy könyvtárat, vagy múzeumot? :D

- Medal of Honor Airborne, remek II. Vh-s játék, az elődök minden jó tulajdonságával, és ha nem unod még a 2. világégést, akkor hajrá, bár itt-ott (fegyverfejlesztés pl.) már kicsit elmentek sci-fibe. Nekem annyira nem jött be.

- SPORE, egy poén a játék, már csak azért is érdemes megnézni, amúgy nehezen behatárolható, milyen műfajú. Van benne majdnem minden, tán csak FPS nem :D

- Wanted, ha tetszett a film, ne hagyd ki a játékot. Olyan, mint a Terminator Salvation, csak szerintem hangyányit jobb. Mozgalmasabb, így kevésbé tűnnek fel a hibák.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt emlékeztetett rá.Hát persze.A Quake 4.Valami elképesztően jó játék ez is.A quake-ek közül a legjobb.A Quake 2 folytatása.

Még valami.A Jó öreg Doom 3 és kiegészítője a Resurrection of Evil.Mindkettő alapjáték, az isteni John Carmacktól aki leprogramozta nekünk a wolfeinsteint,és ezzel útjára inditotta az fps-műfajt.Ha már wolfeinstein, akkor a Return of Castle Wolfeisteint is játszd végig.

Hozzászólás ideje:

Néhányhoz volt szerencsém XBOX-on :D Meglátjuk, hogy ezek közül mennyit tudok...khm...megszerezni :D Egyenlőre asszem az elérhetőbb a Mass Effect lesz.

Autószimulátoros játékot pörgettek? A GRID marha szép, csak túl arcados. Emlékeztet a Boxos Toca Race Driverhez. De majd hamarosan jön a Need for Dpeed Shift ami már állítólag a fentinél is jobb lesz :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha a Mass Effectet leszeded, ne feledd mellé a DLC-t, a Bring down the Sky-t. Fontos kiegészítője a Mass Effect univerzumnak, nem mellesleg vagy egy órával tovább tart tőle a játék (és megtöri a mellékküldetések unalmas sorát, plusz remek lehetőség tápolásra).

Hozzászólás ideje:

A Mass Effect asszem marad bolti vétel, már ha nem túl drága.

Amúgy kivégeztem a COD4-et :D Ha úgy vesszük "mozinak" se volt utolsó, nem egyszer rázott ki a hideg egyes jeleneteknél. A zene is ahol kellett adrenalinpumpáló volt. :D Most valahogy lekéne kapni egyes patcheket, hogy a magyar felíratot fel tudjam rakni. Párszor szerintem még végigviszem. :D

Hozzászólás ideje:

Autósjátékokból csak az nfs jön be de abból sem mindegyik.A Most Wanted tetszett a legjobban.

Na akkor már leírhatom, hogy a COD4-ben(és az fps-ek között is) a legjobb jelenet amikor a nukleáris robbanás történik a tengerészgyalogos meg a helikopterből nézi ahogy a városnak annyi.De a vége sem semmi mikor a haver odalöki neked a pisztolyt és a főgenyát fejbe durrantod.

Hozzászólás ideje:

Jaja, én meg először nagyokat pislogtam, hogy honnan került elő a pisztoly :) Nem is gyűt össze legelsőre mindhárom kinyírása, de aztán három szép fejlővéssel, meg némi támogatással :) kifeküdtek mint a Nagyalföld. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Autósjátékokból csak az nfs jön be de abból sem mindegyik.A Most Wanted tetszett a legjobban.

Na akkor már leírhatom, hogy a COD4-ben(és az fps-ek között is) a legjobb jelenet amikor a nukleáris robbanás történik a tengerészgyalogos meg a helikopterből nézi ahogy a városnak annyi.

Az autós játékokról ugyanez a véleményem pepitában :) Csak NFS és azok közül is a legjobban a Most Wanted.

A CoD4 atombombás jelenetében van még egy nagyon jópofa dolog. A pályán mikor ki kell mászni a roncsból, és megyünk pár lépést, egy játszótérre jutunk. Azt a játszóteret a Terminator 2 atombombás jelenetéből (és az openingjéből) modellezték le. Megvan a két hintaló, a hinta, meg a körhinta is.

http://images.netbag.hu/20090627/12182183771.jpg

Hozzászólás ideje:
Az autós játékokról ugyanez a véleményem pepitában :D Csak NFS és azok közül is a legjobban a Most Wanted.

A CoD4 atombombás jelenetében van még egy nagyon jópofa dolog. A pályán mikor ki kell mászni a roncsból, és megyünk pár lépést, egy játszótérre jutunk. Azt a játszóteret a Terminator 2 atombombás jelenetéből (és az openingjéből) modellezték le. Megvan a két hintaló, a hinta, meg a körhinta is.

Igen tényleg.Különben megvan a nyári uborkaszezonra a játék.Nfs:Most Wanted.

Azért a BMW M3 GTR-ért két évig Britney Spearst hallgatnék. :D

Hozzászólás ideje:
;) Az a baj, hogy alig lehet vele furikázni. A következő részben meg rendre tönkre teszi a "főhős".

Igen sajnos.De a végén amikor megkapod, és felbőg a motorja az néha felér egy orgazmussal. :D

Hozzászólás ideje:

A CoD4-es beszámolók kedvet adtak ahhoz hogy lejátszam. Amikor néhány hónapja ecsém nyomta és én figyeltem a játékmenetet nem éreztem úgy hogy játszanék vele de most megváltozott a helyzet. Amint végeztem a Max Payne srác második ámokfuttatásával engedek a kötelesség hívásának és nyomom is fel a gépre.

Hozzászólás ideje:

Ez tényleg tök jó ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.