Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 9. Azt én is megleltem. De találhatsz olyat is, ami a DRM-ről szól. És még baromi sok utalás van benne különféle filmekre és sorozatokra. Nekem a kedvencem Benek közelében a barlang, amely előtt szétszaggatott emberek és egy fehér nyúl van. Én inkább nem mentem a "nyúlon túl". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 9. Nekem eddig ez volt az első amit megleltem, illetve lehet volt más is csak nem esett le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 9. Biztos beléjük futottál, mert sok küldetés alatt jön elő - mondjuk a legtöbb idézet elveszik a feliratban. Bár még nem találtam olyat, mi überelné a Witcher 2-ben a szénakazalban fekvő halott Altairt az Assassin's Creedből. Azon gurultam a röhögéstől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 12. Biztos beléjük futottál, mert sok küldetés alatt jön elő - mondjuk a legtöbb idézet elveszik a feliratban. Bár még nem találtam olyat, mi überelné a Witcher 2-ben a szénakazalban fekvő halott Altairt az Assassin's Creedből. Azon gurultam a röhögéstől. Na erre én is emlékszem Az tényleg jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 12. Tegnap előtt találtam még egy jópofa utalást. Beléptem egy tök átlagos toronyba, aminek a belsejében egy kisebb falunyi helyiségrengeteg volt. Erre Geralt: "Hm... belül nagyobb." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Lehet már kérdeztem, de hátha nem: PS4 és XBOX one tud Blu-rayt lejátszani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Mindkettő le tudja játszani a Blu-rayt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Minden játék Blu-rayen van, ami Xbox One-ra és PS4-re jön ki, szóval határozottan igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Köszi, ez határozottan jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Beruháztam egy Playstation 4-re. Az első benyomások: -Sose voltam kibékülve az Xbox360 menüjével, de most látva egy igazán jól kezelhető, baromi szép és letiszult menüt realizálódott bennem, hogy mennyire béna is volt az -Mivel az előző generációnak még nem volt WiFi-je baromi körülményes volt bármit leszedni a netről vagy csak szörfölni a weben. Konkrétan nekem át kellett vinni ilyenkor az Xboxomat egy másik szobába. Mondjuk nem netezésre tartottam szóval nem zavart különösebben, de mivel a Playstationon nagyon jól kezelhető például a Spotify vagy a Youtube app-ja is, így nem csak a Blu-ray lejátszómat, de a Chromecast-emet is múlt időbe tette (korábban azzal "okosítottam" a TV-met). -Nekem sose volt bajom az Xbox zajosságával, de azért itt most zongorázni lehet a különbséget. A Playstation 4 álomszépen és halkan fut. -Egyelőre még csak nagyon keveset játszottam, de a játékok kezelése a gép rendszerén belül -pláne maga a tény hogy villámgyorsan ki be lehet lépni- köröket ver az előző generációra A new-gen konzolok felemásra sikerült bejelentése után a lelkesedésem teljesen elveszett az új gépek iránt és most is igazából csak azért ruháztam be a PS4-re, mert elkezdtek olyan címek megjelenni amiket ki szerettem volna próbálni, de most azt kell mondjam le a kalappal. A PS4 mint játékkonzol nagyon egyben van. Egyelőre a játékrepertoárom elég szűkös (God of War III - Remastered és Witcher 3) de azt hiszem a közeljövőben be fogok szerezni még pár alapcímet (főleg a The Last of Us-ra fáj a fogam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Mi a helyzet a kontrollerrel? Nekem ez az egyik érvem, ami miatt nem szívesen állnék át PS4-re, hogy teljesen megszoktam az Xbox kontrollert, és Fifánál pl. elég nagy szerepe lenne egy eltérő kontrollernek a kezemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Az elején persze szokatlan volt, de magam részéről meglepően hamar átálltam. Egyetlen dolog van, ami még nem rögzült be: a Playstation 4 kontrollerén is van egy X gomb viszont ez ott van ahol Box kontrollerén az A volt. Ezért amikor a gép szerint X-et kell nyomni rendre rossz helyre nyúlok. De biztos vagyok benne hogy ez az új kiosztás is hamar be fog rögzülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Olyan emberként mondom, akinek nincs konzolja és utálja a kontrollert, mégis volt szerencséje az Xbox, Xbox 360, Xbox One, PS1, PS2, PS3, PS Vita, Game Cube és két különböző PC-s kontrollerhez is, hamar meg lehet szokni. Nekem speciel itthon két kontrollerem van a géphez, a régebbi Xbox 360-as kiosztású, az újabb PS3-as kiosztású. Amikor megtörtént a csere, még én is dugóhúzóba kerültem a gombokkal, de talán öt órát játszottam az Assassin's Creed 2-vel, és már meg is szoktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Köszi a válaszokat. Igazából a tolókarok miatt aggódom, mert az Xbox kontrollernél azon mintha jobb lenne a fogás és könnyebbel lehetne kezelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Nyilván ez egyénenként változhat, de szerintem a tolókarok pont ugyanolyan jók mint az Xbox-nál. Witcher 3 - Most először érzem azt az elmúlt években hogy az eddigi legjobb játék a Mass Effect 3 trónja kezd inogni. Elképesztő game. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Olyan emberként mondom, akinek nincs konzolja és utálja a kontrollert. Dettó. Tavaly voltam egy háromnapos hétvégén barátokkal egy házban ahol a házigazdának Xbox 360-a volt. A Battlefield 3-at próbáltam ki, mondom játszom egy kicsit ebéd után. Másfél óra alatt nem szoktam meg a kontrollert. Az elején a metrón állandóan agyonlöttek. Kíírogatta hogy nyomkodjam az X-et a B-t az A-t stb. Mindig rosszat nyomtam. Lassan 18 év egér-billentyü kombó használat után én már nem hiszem hogy valaha megszoknék egy kontrollert. Te pc-n mire használod? Gondolom nem csak az Assasin Creedre. Könnyebb vele játszani bizonyos játékokban mint egérrel és billentyűvel. A Tomb Raiderben el tudnám képzelni hogy jó lenne kontrollerrel nyomni, de azt is simán végigvittem egérrel és billentyűvel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Főleg az AC-játékoknál, a Resident Evileknél és a GTA-knál használom a kontrollert. De a Force Unleashed 1-2-t is azzal játszottam ki. Szóval azoknál a játékoknál használok kontrollert, amiknél el van batyva a PC-s port. A Tomb Raider nagyon jól irányítható egér+billentyű kombóval, azt mindig azzal játszom (épp most is, most írtam a Rise of the Tomb Raiderről előzetest a Guruba, és kedvet kaptam újra ellátogatni Yamataira ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. (szerkesztve) Én is PS4-re szeretnék majd idén beruházni. A PS4 -hez több Tomb Raider féle kalandjáték jelenik meg, és azokat szívesebben is játszanám majd konzolon. Horizon Zero Dawn Uncharted 4 Everybody’s Gone to the Rapture The Last Guardian és jövőre megjelenik az új Tomb Raider játék is Ps4-re szerencsére. METAL GEAR SOLID V-ről nem is beszélve.. Plusz ott vannak a remek remastered játékok, mint a Last of Us. De én még megvárom a november környékét, mikor az SW: Battlefield érkezik ( lehet majd multizni ) Lesz nálunk is fekete péntek akció, mint USA-ban, tavaly edigitalon elég durva olcsón dobálták a konzolokat. Csak remélem megoldják azt a gondot, hogy ne omoljon össze a weblapjuk percenként. Elég sűrű forgalmuk volt aznap.. Szerkesztve: 2015. Július 30. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. De én még megvárom a november környékét, mikor az SW: Battlefield érkezik Az milyen játék lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Az milyen játék lesz? Ami csak PS4-re jön ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 2. Bomarr, most pár nap tesztelés után is csak pozitívan tudsz nyilatkozni a Ps4 konzolról? Ez már az 1 TB-os változat, amit vettél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 2. Továbbra is egy óriási kellemes csalódás. Elsőre azt hittem, hogy az egyetlen érdemi változás az X360-hoz képest a valamivel szebb grafika lesz. De rengeteg apróság teszi sokkal használhatóbbá a PS4-et. Például a vezeték nélküli kontroller nem elemről hanem aksiról megy, ami közvetlenül a PS4-ről is tud töltődni úgy hogy közben a gép alvó üzemmódban van. És mivel nekem a PC-m nem a hálószobámban van, nagyon bírom a különféle app-okat is amiknek hála könnyen megtudom nézni a TV-men a levelezésem, a Youtube fiókomat vagy a Saga fórumot és ehhez két-három gombnál nem kell többet megnyomnom. Ami a játék részét illeti azon meg nyilván óriásit dob, hogy rögtön egy olyan szinvonalú game-el kezdtem neki mint a Witcher 3. Ha annak idején a kezdő címeket kellett volna tolnom, talán nem lennék ennyire feldobva tőle. Nekem egyébként 500 gigás van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 2. Köszi Remélem lassan de biztosan én is Ps4 tulaj leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Nagyon-nagyon várós! http://www.youtube.com/watch?v=jSgBmWjZGcs http://www.youtube.com/watch?v=bOMXCVCImCc A múlt héten írtam róla cikket, és annyira megjött a kedvem, hogy újra kipörgettem a 2013-as epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Az nem kifejezés hogy várós. Megjelenés után egy hét szabi kivéve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Köszi Rog. Jó lesz ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Bomarr és PS-esek: Azt jól tudom, hogy az online játékért a PS4 esetében is külön tagsági díjat kell fizetni? Mert ez lett volna egy komoly érv a számomra, hogy PS4-be ruházzak be, de ha itt is fizetni kell, mint az Xbox esetén, hogy online játsszak, az nagy csalódás lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Igen, kell fizetni. Éves díj valamivel 14 ezer alatt van. Mivel te csak Fifázol ezért téged nem érint, de ezért a pénzért cserébe jár havonta két ingyenes játék (tehát egy év alatt összesen 24), plusz az éves dij miatt kedvezmények járnak egy csomó friss játékhoz is. Így ha valaki több játékkal is játszik hamar behozza az árát, de nálad ez sajnos nem érvényes. Illetve bizonyos játékoknál amik alapból ingyenesek a multi is ingyenes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Megjegyzem, a havi és a negyedéves díj szeptember 1-jétől emelkedik. Bár nem multizok, ha meglesz a PS4-esem, én tuti előfizetek az éves PS Plusra. Évi 15 rugó úgy, hogy 24 ingyenes játék mindenképpen jár, amíg PS Plus előfizető vagyok, ráadásul ezek között néha baromi jó játékok vannak, szerintem bőven megéri. Persze ez tényleg csak annak éri meg, aki sok játékkal játszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.