kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. játszott már valaki a republic heroes-zal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Betegszabadságomnak köszönhetően jó sok időm lett, így kipróbáltam a Operation Flashpoint Dragon Risingot. A grafikája gyönyörű, a játékmenete is bejön. A hangok pedig nagy valóságosak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Bő húsz perces Modern Warfare 2 riport. http://www.gametrailers.com/episode/gametr...h=1&sd=1_hd Oszt nekem szélesen vigyorogni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hiányolom az ilyen reklámokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Na igen. Jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Tényleg az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. November 10. -étől nincs sz*rozás, bevetés lesz ezerrel. Modern Warfare 2 spec ops video Az első részben annyira sajnáltam lelőni a kutyákat. Amúgy arra kíváncsi leszek, hogy pontosan miket is javítanak a folytatásban ( biztos mondják azért ezekben az interjúkban, dehát a magyar nyelv feliratozás ugye luxus ), de a szkripteket elhagyhatnák. Jöhetnek tágasabb bevetési területek is. Mondjuk a zelső rész mesterlövész pályája überállat volt és mondjuk a későbbiekben valami pöpec fedezékrendszer kiépítését is el tudném képzelni, esetleg csapatirányítással együtt. ugye ez nem túl sok kívánság? Más. Mennyit olvastatok az új AMD ( ATI) 5xxx-es kártyákról? Amint nézem annyit nem érnek, hogy most kéne átváltani rájuk. Állítólag 10%-al kevesebbet tudnak mint a 4850-es és a 4870-es kártyák a középkategória szegmensben, csak ugye ezeknek az újaknak már DirectX11-esük van. De én még túl sok DX10-es játékkal sem találkoztam. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Á Oldi, nem kérsz sokat, alap Amúgy a fedezékrendszert leszámítva én is örülnék az általad felvázolt újításoknak. Mondjuk elnézve az egyik trailerben látott havasi pályát, azért akad most is egy-két tágasabb tér. A scriptelt események elhagyása meg talán kicsit nehéz a feszes tempóra vágott sztori miatt, szóval lehet azért nem akarnak ezen módosítani. Azért egyszer ki kéne próbálni multiban. Mondjuk a coop módot (mos már elég jó a netem, hogy ilyen játékokat is játszhassak). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. No ettől Dzséjt elalél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ez C-S-O-D-Á-L-A-T-O-S!!!!!! Akarom, akarom, akarom! Oáááá-oáááá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Dzséjt, annak rendje és módja szerint körbevizelted magad? Amúgy nagyon f*szán nézz ki. Jók a concept képek is amik mellé kijöttek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hatalmas ez a videó! Nagyon kell ez a játék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nem csak Dzséjt alél el ettöl.Ez valami iszonyú jó lesz.Eszméletlen grafikája van. Titeket is szivat a Shift?Tegnap folytattam, 2. szinten vagyok és valami brutál nehéz.Amikor soförpárbaj van, és utol el kell érni, akkor egy kis hiba is végzetes.És szerintem az ellenfél csal, mert ő szinte fékezés nélkül belemegy a kanyarba, nekem meg rendesen kell fékezni, mert kicsúszok. Oldie: A te kártyádat nem kell cserélni, de aki most vesz új gépet,, az vegyen 5xxx-est. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Shift. De szívatós, de érdemes körbenézni, mert pár önkéntes feltett némi patchféleséget amivel a játék fizikáját normalizálni lehet. Nekem más bajom volt vele. Leszedtem és majd valami normális patchnél újra instatálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ez az AvP tényleg állatin néz ki. Ilyen film kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. (szerkesztve) Sokaknak nem újdonság, főleg, de a Kotaku kiderítette, hogy a Mass Effect 2 januárban jön, pontosabban Január 26.án. Legalább egy pontos dátummal lehetünk gazdagabbak, bár nagyjából mindenki januárra következtette az időpontot. Szerkesztve: 2009. Október 16. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Avatar játékból egy kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. +1 Ezzel a bunkósbottal odacsap, nincs esélye a mechának Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Valami mozgókép esetleg van újonnan a játékból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Valami mozgókép esetleg van újonnan a játékból? Érd be jövőhéten a filmes HD trailerrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Tessék Oldie megkaptad a magadét Na'vi Gameplay Nintendo Wii grafikával, úgy kell nézni... Hangulat nagyon jó, a na'vik meg igazi badass harcosok, nekem nagyon tetszenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. No pont most akartam én is linkelni. Láttam, hogy "odaát" már belinkelted. Jónak nézz ki amúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Tessék Oldie megkaptad a magadét Na'vi Gameplay Nintendo Wii grafikával, úgy kell nézni... Hangulat nagyon jó, a na'vik meg igazi badass harcosok, nekem nagyon tetszenek. Na, ez szuper lett! Kár, hogy nem fogok tudni vele játszani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. No pont most akartam én is linkelni. Láttam, hogy "odaát" már belinkelted. Jónak nézz ki amúgy. Trükkösek a fegyverei, nem gondoltam hogy az a buzogány szerű valami íjként is funkcionál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Elég súlyos a sebzése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Nehogymár hogy két hupikék óriáska egy vastag bunkóval kinyírja az állig felfegyverzett elite katonákat meg az űrhajót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. (szerkesztve) Egy újabb na'vi Gameplay Grafika gyatra, mivel Wii, de wáá Szerkesztve: 2009. Október 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hű, már a helikotereket is lenyílazák?! Biztos spéci Rambo nyílhegyeik vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. (szerkesztve) Jake: tökmindegy milyen képeket raksz be.A modern warfare 2 mindent ütni fog. Szerkesztve: 2009. Október 21. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. De az MW2 után és alatt is lesz még élet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.