Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Predi hopp, predi hopp, máris egyet elkapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) ME-ben nincs Hold Breath a snipernél, mint a CoD-ban? Mert így elég necc a snipolás, hogy várok 15 mp-t míg rácsuszik a célkereszt... Szerkesztve: 2010. Január 28. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Fejlesztened kell a sniperes képességeid... azthiszem, bár csak egyszer toltam végig katonával, utána csak biotikusokkal voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Predatorral jó lenne vadászgatni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Eye of the Tiger, akarom mondani Survivor... http://www.gametrailers.com/video/survivor...aliens-vs/61447 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Mass Effect: Hol van a FÖLD? Nem találom!!! Melyik csillagrendszerben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Mass Effect: Hol van a FÖLD? Nem találom!!! Melyik csillagrendszerben? Local Cluster -> Sol (valamiért nem fordították le Naprendszernek), de csak a Holdra lehet leszállni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. http://www.sg.hu/cikkek/72236/oktoberben_j...arkham_asylum_2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Ez jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Crysis 2 http://www.sg.hu/cikkek/72261/crysis_2_az_elso_infok Duke Nukem forever http://www.sg.hu/cikkek/72230/ujabb_duke_nukem_4ever_video Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Fallout: New Vegas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. (szerkesztve) Iron Man 2 Ez is disney Szerkesztve: 2010. Február 5. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Dzséjt, megvetted az új Pc Gurut? Mert van benne egy BF: Bad Company 2 béta kód, amit én nem használok, te meg szereted ezeket a játékokat és ha nem vetted meg, szívesen odaadom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem vettem még meg, de meg fogom a jövő héten. Szóval kösz a felajánlást, de nem szükséges átadnod. Viszont lehet akad itt más, aki szívesen venné Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. (szerkesztve) Nem vettem még meg, de meg fogom a jövő héten. Szóval kösz a felajánlást, de nem szükséges átadnod. Viszont lehet akad itt más, aki szívesen venné Ismerek pár embert aki szívesen venné, de prioritásban neked adtam volna Majd körbekérdezősködök kinek kell Szerk: Oldie, frenkie, nektek kell? Szerkesztve: 2010. Február 5. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ismerek pár embert aki szívesen venné, de prioritásban neked adtam volna Majd körbekérdezősködök kinek kell Szerk: Oldie, frenkie, nektek kell? Nekem nem köszi.A multijátékok hidegen hagynak.Just single.Megvárom a megjelenést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ez az Iron Man 2 piszok jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerk: Oldie, frenkie, nektek kell? Kösz, én se élek multival Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Kösz, én se élek multival Zsírkréta Akkor maradnak a have Rock (vagy a Vaterámn eladom jópénzért ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. (vagy a Vaterámn eladom jópénzért ) Végül is, te is pénzért vetted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Zsírkréta Akkor maradnak a have Rock (vagy a Vaterámn eladom jópénzért ) Én örülnék neki, ha mielöbb játszhatnék a BFBC2-vel, de akkor soha nem fejezném be a Mass Effect 1,2-t... Úgyhogy nekem pont jó a Márc 5. addigra csak kijátszom mindkettőt... (Amugy ez lesz az a játék, amit biztos megveszek! Nem sok játékom eredeti, de a BF2 az, és az megérte... (Meg az MW2)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Na tegnap sikerült végigpörgetnem a Mass Effect 2-öt. Magával ragadt nagyon, még a mellékküldetések is. Szerintem hamarosan neki fogok állni újra mind2 résznek. 10/10 - ha értékelnem kéne, egyet sajnálok, hogy a végjáték már nem volt annyira hosszú... Na várjuk a 3. részt, addig is a DLC-k jöhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Baromi jó hír uraim.A bioshock 2 fent van torrenten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Az elsővel se játszottam, de nem is izgat annyira. Viszont ez az AVP körüli steames dolog idegesít. Remélem a szoc. változaton ezt a kis hibát eltüntetik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Az elsővel se játszottam, de nem is izgat annyira. Viszont ez az AVP körüli steames dolog idegesít. Remélem a szoc. változaton ezt a kis hibát eltüntetik Én is remélem.A Bioschock-ot meg ne hagyd ki az egyik legjobb fps.Nagyon hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Én is remélem.A Bioschock-ot meg ne hagyd ki az egyik legjobb fps.Nagyon hangulatos.Lehet, hogy jó, de engem kicsit a játékmenete rémisztett meg. Ha jól tudom akkor dönteni kell bizonyos szitukban, hogy a robottal vagy a kislánnyal törődsz.... :SMost úgyis el vagyok havazva jó pár játékkal. Van pár amit már befejezni szeretnék, de valahogy semmihez sincs kedvem. Tavaszodhatna vagy mi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Lehet, hogy jó, de engem kicsit a játékmenete rémisztett meg. Ha jól tudom akkor dönteni kell bizonyos szitukban, hogy a robottal vagy a kislánnyal törődsz.... :SMost úgyis el vagyok havazva jó pár játékkal. Van pár amit már befejezni szeretnék, de valahogy semmihez sincs kedvem. Tavaszodhatna vagy mi. Én is így vagyok.Pár játék van a gépemen amit nem fejeztem be.A Batmant ott hagytam abba, ahol azt a nagy melákot kell legyőzni.De amikor fentről bejöttek a cimborák és állandóan meghaltam meguntam.Majd folytatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Baromi jó hír uraim.A bioshock 2 fent van torrenten. A francba, egy játéknak elég hely van, és az az AVP. Erre most itt a Bioshock 2. Jó, mondjuk az első játék nyomasztó hangulata miatt ezt nem vártam, de mivel az első is tetszett, így nem akarom kihagyni. Oldi: hangzásra rémisztő az a gyerek-Big Dady döntési, de egyáltalán nem kényszer. Lelőheted a prücsköt, ha akarod, még hasznod is lesz belőle, csak más lesz a játék vége. De az sem nehezebb/bosszantóbb, ha nem ölöd meg egyiket sem (csak akkor jön elő a "jó" befejezés, ha egyiket se nyírod ki). Én most az AVP-ig szerintem végignyomom a Harry Potter játékokat. Amúgy is kicsit csömöröm van a komoly játékoktól (mostanában semmi mókással nem játszottam, csak Mass Effect, Dragon Age, Call of Duty, Batman, meg a Tomb Raiderek, amiktől végül már az idegbaj kerülgetett). Most tök jó ezek a kis lazítós játékok. Csak ugrálni, színes rossebeket és kártyákat gyűjtögetni. Semmi idegesség, semmi gyilkolászás... Tök üdítő Aztán majd jön az Aliens vs Predator, ahol válogatott módszerekkel újra mészároskodhatom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Frenkie, nagyon az elején jársz még. Annál a faszinál én is szenvedtem, de végüli ha ráérzel a ritmusra akkor két perc alatt végzzel a pályával. Megnyugtatlak, lesz ennél is nehezebb és alapos odafigyelést igénnyel, hogy aprítsd a keménylegényeket, miközben fél szemed a boss-on van aki éppen lendületet vesz a támadáshoz....a társával együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.