Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Predi hopp, predi hopp, máris egyet elkapott. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) ME-ben nincs Hold Breath a snipernél, mint a CoD-ban? Mert így elég necc a snipolás, hogy várok 15 mp-t míg rácsuszik a célkereszt... Szerkesztve: 2010. Január 28. - Jinx Lumos Joke Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Fejlesztened kell a sniperes képességeid... azthiszem, bár csak egyszer toltam végig katonával, utána csak biotikusokkal voltam. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Predatorral jó lenne vadászgatni... Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Eye of the Tiger, akarom mondani Survivor... http://www.gametrailers.com/video/survivor...aliens-vs/61447 Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Mass Effect: Hol van a FÖLD? Nem találom!!! Melyik csillagrendszerben? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Mass Effect: Hol van a FÖLD? Nem találom!!! Melyik csillagrendszerben? Local Cluster -> Sol (valamiért nem fordították le Naprendszernek), de csak a Holdra lehet leszállni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. http://www.sg.hu/cikkek/72236/oktoberben_j...arkham_asylum_2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Ez jó lenne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Crysis 2 http://www.sg.hu/cikkek/72261/crysis_2_az_elso_infok Duke Nukem forever http://www.sg.hu/cikkek/72230/ujabb_duke_nukem_4ever_video Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Fallout: New Vegas Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. (szerkesztve) Iron Man 2 Ez is disney Szerkesztve: 2010. Február 5. - Jinx Lumos Joke Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Dzséjt, megvetted az új Pc Gurut? Mert van benne egy BF: Bad Company 2 béta kód, amit én nem használok, te meg szereted ezeket a játékokat és ha nem vetted meg, szívesen odaadom Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem vettem még meg, de meg fogom a jövő héten. Szóval kösz a felajánlást, de nem szükséges átadnod. Viszont lehet akad itt más, aki szívesen venné Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. (szerkesztve) Nem vettem még meg, de meg fogom a jövő héten. Szóval kösz a felajánlást, de nem szükséges átadnod. Viszont lehet akad itt más, aki szívesen venné Ismerek pár embert aki szívesen venné, de prioritásban neked adtam volna Majd körbekérdezősködök kinek kell Szerk: Oldie, frenkie, nektek kell? Szerkesztve: 2010. Február 5. - Darth_Phobos Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ismerek pár embert aki szívesen venné, de prioritásban neked adtam volna Majd körbekérdezősködök kinek kell Szerk: Oldie, frenkie, nektek kell? Nekem nem köszi.A multijátékok hidegen hagynak.Just single.Megvárom a megjelenést. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ez az Iron Man 2 piszok jól néz ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerk: Oldie, frenkie, nektek kell? Kösz, én se élek multival Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Kösz, én se élek multival Zsírkréta Akkor maradnak a have Rock (vagy a Vaterámn eladom jópénzért ) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. (vagy a Vaterámn eladom jópénzért ) Végül is, te is pénzért vetted. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Zsírkréta Akkor maradnak a have Rock (vagy a Vaterámn eladom jópénzért ) Én örülnék neki, ha mielöbb játszhatnék a BFBC2-vel, de akkor soha nem fejezném be a Mass Effect 1,2-t... Úgyhogy nekem pont jó a Márc 5. addigra csak kijátszom mindkettőt... (Amugy ez lesz az a játék, amit biztos megveszek! Nem sok játékom eredeti, de a BF2 az, és az megérte... (Meg az MW2)) Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Na tegnap sikerült végigpörgetnem a Mass Effect 2-öt. Magával ragadt nagyon, még a mellékküldetések is. Szerintem hamarosan neki fogok állni újra mind2 résznek. 10/10 - ha értékelnem kéne, egyet sajnálok, hogy a végjáték már nem volt annyira hosszú... Na várjuk a 3. részt, addig is a DLC-k jöhetnek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Baromi jó hír uraim.A bioshock 2 fent van torrenten. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Az elsővel se játszottam, de nem is izgat annyira. Viszont ez az AVP körüli steames dolog idegesít. Remélem a szoc. változaton ezt a kis hibát eltüntetik Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Az elsővel se játszottam, de nem is izgat annyira. Viszont ez az AVP körüli steames dolog idegesít. Remélem a szoc. változaton ezt a kis hibát eltüntetik Én is remélem.A Bioschock-ot meg ne hagyd ki az egyik legjobb fps.Nagyon hangulatos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Én is remélem.A Bioschock-ot meg ne hagyd ki az egyik legjobb fps.Nagyon hangulatos.Lehet, hogy jó, de engem kicsit a játékmenete rémisztett meg. Ha jól tudom akkor dönteni kell bizonyos szitukban, hogy a robottal vagy a kislánnyal törődsz.... :SMost úgyis el vagyok havazva jó pár játékkal. Van pár amit már befejezni szeretnék, de valahogy semmihez sincs kedvem. Tavaszodhatna vagy mi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Lehet, hogy jó, de engem kicsit a játékmenete rémisztett meg. Ha jól tudom akkor dönteni kell bizonyos szitukban, hogy a robottal vagy a kislánnyal törődsz.... :SMost úgyis el vagyok havazva jó pár játékkal. Van pár amit már befejezni szeretnék, de valahogy semmihez sincs kedvem. Tavaszodhatna vagy mi. Én is így vagyok.Pár játék van a gépemen amit nem fejeztem be.A Batmant ott hagytam abba, ahol azt a nagy melákot kell legyőzni.De amikor fentről bejöttek a cimborák és állandóan meghaltam meguntam.Majd folytatom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Baromi jó hír uraim.A bioshock 2 fent van torrenten. A francba, egy játéknak elég hely van, és az az AVP. Erre most itt a Bioshock 2. Jó, mondjuk az első játék nyomasztó hangulata miatt ezt nem vártam, de mivel az első is tetszett, így nem akarom kihagyni. Oldi: hangzásra rémisztő az a gyerek-Big Dady döntési, de egyáltalán nem kényszer. Lelőheted a prücsköt, ha akarod, még hasznod is lesz belőle, csak más lesz a játék vége. De az sem nehezebb/bosszantóbb, ha nem ölöd meg egyiket sem (csak akkor jön elő a "jó" befejezés, ha egyiket se nyírod ki). Én most az AVP-ig szerintem végignyomom a Harry Potter játékokat. Amúgy is kicsit csömöröm van a komoly játékoktól (mostanában semmi mókással nem játszottam, csak Mass Effect, Dragon Age, Call of Duty, Batman, meg a Tomb Raiderek, amiktől végül már az idegbaj kerülgetett). Most tök jó ezek a kis lazítós játékok. Csak ugrálni, színes rossebeket és kártyákat gyűjtögetni. Semmi idegesség, semmi gyilkolászás... Tök üdítő Aztán majd jön az Aliens vs Predator, ahol válogatott módszerekkel újra mészároskodhatom Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Frenkie, nagyon az elején jársz még. Annál a faszinál én is szenvedtem, de végüli ha ráérzel a ritmusra akkor két perc alatt végzzel a pályával. Megnyugtatlak, lesz ennél is nehezebb és alapos odafigyelést igénnyel, hogy aprítsd a keménylegényeket, miközben fél szemed a boss-on van aki éppen lendületet vesz a támadáshoz....a társával együtt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.