Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Terhelés alatt megnövekszik a hőleadás. Sima netezés közben minden oks, nem vészes. Node ha beindul igazán a videókártya és a táp..... Nálam nem venni észre. Ugyanolyan meleget csinál akkor is ha nem játszok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Köszi. Így már világosabb. Egy biztos, angol szóbeli nem lesz gondod, ezt így nagol felirat nélkül levágni nem semmi. Le a kalappal. Köszi. Csak tudnék beszélni is ilyen jól. Meg aztán sokat segít, hogy látom a cselekményt, így amit nem értek meg, azt ki tudom kombinálni Nálam nem venni észre. Ugyanolyan meleget csinál akkor is ha nem játszok. Nálam sem érezhető. Bár lehet, ehhez annak is köze van, hogy egy asztali ventilátort tettem a gép mellé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Ki akarja kipróbálni a MoH multiplayer bétáját? Július 19-ig lehet. Dzséjt, frenkie? Majd írjatok, mert én nem élek vele és a Pc Guruhoz adták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Én se élek se multival, és egy ideje PCGuruval sem Most viszont ezzel a Metro 2033-mal játszok. Piszok jó hangulata van. Főleg, mikor befigyel a képbe egy-egy öreg, kék metró. Az olyan feelinges Már-már várja az ember a BKV ellenőrt Jó lenne egy ilyen játék budapesti környezetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Ki akarja kipróbálni a MoH multiplayer bétáját? Július 19-ig lehet.Dzséjt, frenkie? Majd írjatok, mert én nem élek vele és a Pc Guruhoz adták. Köszi, de rühellem a multit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. (szerkesztve) Nem indul a metro 2033. Mi a gond? Indulásnál ablak hogy szabálytalan művelet. Elindult de egy nulla az egész mint a Stalker. Ruszkik ne csináljanak játékot. Amcsik ebben a királyok na persze meg a németek. Uninstalláltam. Borzalom. Jöjjön már a Medal of Honor: Afgán tetvek elleni háború. Szerkesztve: 2010. Július 11. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Szerintem baromi jó játék, sokkal jobb, mint a Stalker. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Szoktatok még játszani a warblade -el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Most vittem végig a Lego Harry Potter demot, hát ez nagyon jóóó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. (szerkesztve) Most vittem végig a Lego Harry Potter demot, hát ez nagyon jóóó Épp ebben a percben akadtam el a 3. év egyik pályáján A bátyjámmal játszom Wiin, és nagyon király játék! Főleg ketten! Szerkesztve: 2010. Július 17. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Wii-n minden játék nagyon jó, az az eddigi legjobb konzol Meg a Lego játékokvban sem kellett eddig csalódnom, igazán vices, jó játékok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. A Fallout 3-ról valami vélemény? Most tölt........hozzák a diszkontból. Egyes madarak azt csiripelik f*sza kis RPG-FPS játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Tömören, velősen: k*rva jó játék A hangulata nagyon ott van. Egyedül a bugjai okozhatnak fejfájást (nálam pl. random mód kilépked, másnál akad, megint másnál fagy). Ildomos az összes patchet felrakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Kösz, majd utána nézek. Ez valami überalles kiadás, mert van hozzá rögtön egy adag DLC is ami pár hét játékidővel megtoldja a sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Yep, adtak ki hozzá DLC-ket (Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout és Mothership Zeta), aztán kiadták egybecsomagolva az egészet Fallout 3 Game of the Year Edition címen. Én ezt szeretném megvenni majd. De a DLC-k közül csak három kapcsolódik a játék sztorijához, és ebből is csak egy kapcsolódik hozzá szorosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Noh, pont ezen az utóbbi hosszú címen jött ki a diszkontban. Szerény 15 gigát kóstál a csomag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Most mentek el a vendégek (2 héttel a névanpom után tudnak jönni, szép kis társaság. Na és ilyenkor este húzzák el a csíkot, megőrülök) és hoztak egy Lego Batman játékot. Meg is van, mivel fogok játszani mostanában Régebben játszottam a demojával, az tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Ebből a géngémből kéretik majd egy tartalmasabb vidióval előrukkerolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Támogatom a javaslatot, mert ez így még édeskevés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. A Lego Batman örömlányosan jó Bár most elakadtam az egyik szinten, szóval go youtube a végigjátszás miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Khm...khm...Mozifilmet a népnek!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Ez k*rva jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Kicsivel jobban néz ki Raynor, Arcturus és Kerrigan (Quenn of Blades) is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Bejelentették a Mass Effect 2 L'iarás DLC-jét. Ősszel gyűn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Hm, még talán ebből egy f*sza játék is összejöhet: http://www.moddb.com/games/fps-terminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Érdekes, bár nagyon ótvar a grafika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Kezdetleges fázist látod még állítólag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Minimum Crysis 2 szintü grafikát várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. (szerkesztve) I wanted to give a bit more insight into the Polish, Czech and Hungarian builds for our fans. Believe me, we tried to make it work for these languages. DA was able to release English DLC for these localized versions of the game, but that isn't the case for us. On the Mass Effect side, it isn't as simple. By allowing the players of these versions to use the English DLC, there would be large scale changes to the main-game player experience. We didn't want to sacrifice the quality of the main game, and tried to work around this in various ways. In the end, unfortunately, we were unable to come to a solution which allowed us to release this content in these territories and keep the same level of quality from the main game. I'd like to personally apologize to anyone in these regions who are dissapointed, and please know that it wasn't an easy decision to make. Liara DLC, nem lesz magyarul... Mi a...?! Nooormálisak?! Nem lokalizálják, és még azt se oldják meg, hogy angolul legalább végigtolhassuk? Akkor ezek szerint, legálisan nem is lesz elérhető megvásárolható ezen országokból? A Bioware-ben, eddig sose csalódtam, remélem most nem kell csalódnom, főleg egy ekkora volumenü DLC előtt! Itt olvasható a topic! Szerkesztve: 2010. Július 24. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Elmehetnek a jó büdös k*rva anyjukba! :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.