barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Úgy gondoltam, hogy illene ennek is topikot nyitni, számomra ez a két epizód, felhőtlen szórakozást nyújtott. Annyira, hogy a 2. részhez szívesen csinálnék feliratot, ha lenne angol felirat. Valaki szóljon, ha talált hozzá angol feliratot! Ja és remélem, hogy a topik jó helyen van! Szerkesztve: 2009. Január 3. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Jó helyen van. Én az első részt láttam, az remek volt. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Jó ötlet volt ez a topik! Az 1. részt már jó fél éve letöltöttem, de sajnos sehol nem találtam hozzá feliratot, anélkül meg zsenge angol tudásom miatt nem nagyon van kedvem nézni. Hol található hozzá felirat? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerintem az első részhez se készült felirat. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Az nagy kár... Pedig bele tekergettem, nagyon poénosnak néz ki És angol felirat van hozzá valahol? Azzal bevállalnám! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Az nagy kár... Pedig bele tekergettem, nagyon poénosnak néz ki És angol felirat van hozzá valahol? Azzal bevállalnám! Sajnos arról se tudok. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hoppá már találtam is valamit! (Bár azt írják, nem tökéletes) : Spoiler: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3369907/robot-chicken-star-wars-hu Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Nah akkor adok az 1. részhez feliratot, nem én csináltam... Magyar felirat - GorkyZero megelőzött A 2. részhez pedig nekifogtam a Cseh felirat, és hallás alapján. Majd értesítelek benneteket! Szerkesztve: 2009. Január 3. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Nahát akkor azóta készült felirat. Köszönöm az infót. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Aki nem tudná, hogy miről is szól ez a topik, annak itt egy kis ízelítő: Szerkesztve: 2009. Január 3. - barnez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Khm...leszedtem a biztonsági másolatot, plusz a felíratot ez első részhez, szóval hamarosan meg is nézzem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Nah akkor adok az 1. részhez feliratot, nem én csináltam...Magyar felirat - GorkyZero megelőzött A 2. részhez pedig nekifogtam a Cseh felirat, és hallás alapján. Majd értesítelek benneteket! Hát hallás alapján nem lesz semmi megcsinálni. Van benne pár nehezebb rész. Szólj ha kell segítség! Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Ok, köszi, valszeg, majd el kell majd a segítség! De majd csak holnaptól folytatom, az első 2 perc készen van. Teljesen nem arányos ez, 2perc magyar szöveg, 15perc munkáért... :S Szerkesztve: 2009. Január 3. - barnez Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Teljesen nem arányos ez, 2perc magyar szöveg, 15perc munkáért... :S Üdv a klubban... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Még egyiket sem láttam, de akkor a felirat birtokában meg fogom nézni És köszi a feliratot, a következőhöz meg sok sikert Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Az első az frenetikus! Főleg Jar Jar. Ha megnéztétek utána feltétlen véleményezzétek! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Jaja, nézés után véleményezés lesz Bár a nézés nem holnap lesz, az fix Húgomnak már ígértem filmet, szóval nem hiszem, hogy holnap lejön, utána beindul a melós szezon, szóval egyik nap igyekszem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. (szerkesztve) Fél év múlva is érdekelni fog a véleményed Karrde. Szerkesztve: 2009. Január 3. - Ody Mandrell Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Ody, úgy látom fogyózni akarsz... Legalábbis én MissKarrde helyében meggondolnám, mikor etesselek bármivel... Legfeljebb Erato leveskéjét szolgálnám fel boldogan a helyében... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Vagy egy kis Jawa Juice-t (Árdét vagy minek fordították le a magyarban). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szétröhögtem az arcomat Ez nagyon kész volt. Ahogy a birodalmi tisztek gyakoroltak.... Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. (szerkesztve) Na megnéztem!!! Ezt minden képpen nézzétek meg!!! Poénok a köbön mind a két trilógiából!! Spoiler: A Jar-Jaros részeknél a földön voltam Aní Aní! Szerkesztve: 2009. Január 4. - GorkyZero Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. (szerkesztve) Helyzetjelentés: Kész az első 6 perc. Remélhetőleg a jövő héten 100%-ra befejezem. Aki segíteni szeretne, és komolyan gondolja, az dobjon meg egy privát üzenettel! Szerkesztve: 2009. Január 4. - barnez Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Helyzetjelentés: Kész az első 6 perc. Remélhetőleg a jövő héten 100%-ra befejezem. Aki segíteni szeretne, és komolyan gondolja, az dobjon meg egy privát üzenettel! Hát ha van amit nem értesz, írd meg és próbálok segíteni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Én majd leellenőrzöm. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. (szerkesztve) Köszi srácok! Jelen állapota a feliratnak: 2009.I.05: Jelen állapotában a felirat 55-56% -ban készen van. Majd ha lesz valami, nem értek valamit, esetleg valami fontos bejelenteni valóm lesz, akkor, majd írok. 2009.I.7: A felirat jól halad, külön köszönet ezért kudarmubatnak. Nem állítom biztosra, de remélem, hogy nem lesz annak akadálya, hogy a hétvégére kijöjjön... Szerkesztve: 2009. Január 7. - barnez Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Örömmel jelentem be, hogy a felirat elkészült! Már csak az utómunkálatok jönnek! Türelem emberek... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Akkor lassan ideje lenne leszednem a második részt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Melyikhez készül a felírat? Találtam pár hivatkozást ugyanis. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.