Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Csak most vettem észre, hogy Dooku már akkor próbálta szétszedni a kötelékeiket, amikor Obiék még kábultak voltak. Még jó, hogy nem sikerült neki, mert akkor kinyírta volna őket. Agyafúrtak ezek a kalózok mert így garantálták, hogy ne bántsák egymást. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. (szerkesztve) Vajon hogy fogja elmesélni kis kalandját a gróf az embereinek? Biztos nem árulja el, milyen méltatlan helyzetben volt jó ideig - nem engedheti meg magának, hogy teljesen elveszítse a tekintélyét. Épp elég lesz azt kimagyaráznia, hogyan lehetséges, hogy elfogta pár kalóz. Bár.... az is lehet, hogy nem szól az egészről egy szót sem, egyszerűen csak megparancsolja Grivinek, hogy zúzza porrá a kolóniájukat. Szerkesztve: 2009. Január 15. - Pildi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Vajon hogy fogja elmesélni kis kalandját a gróf az embereinek? Az emberei még hagyán, egyszerűen eltitkolja. Na de a következő beszélgetése Sidioussal, arra azért kíváncsi lennék (a tanítványai közül egyik másik már vallott csúfos kudarcot, de ez minden Shitnek a szégyenére vállna). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Dzséjt: Ezesetben a "shit" asszem egy gyönyörü freud-i elszólás Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Miket szűlnek a véletlenek Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Szerintem Dooku nem kockáztatta hogy Grivi fülébe jusson miért is kell az a bosszúakció, inkább elintézte "személyesen" egy kisebb flottával. Aranyos rész volt. Szegény malastarei szenátor, a végén szinte sajnáltam. Jar Jar elemében volt, a klón parancsnok meg szerencsére rájött hogyan lehet kibontakoztatni a képességeit. A kalózoknak esélye nem volt ellene. Jó kis rész volt, na. Bekerült a legjobbak közé? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Kharrus szenátor halála írható Jar Jar számlájára? Ha nem nyitja ki a biztonsági övét és nem próbál segíteni Jar Jar -nak akkor talán még ma is élne. Egyébként a sorozat egészét tekintve üde színfoltok ez(ek) a rész(ek). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Jar Jarnak egyáltalán semmi köze a szenátor halálához. Miután a helyére ültette Binkset, Kharrus visszaült az ülésébe és újra bekapcsolta az "övét". Aztán az egész heveder kiszakadt a helyéről szikrákat szórva a becsapódáskor. A sorozat egészét tekintve én ezt a duót az egyik leggyengébb sztoriszálnak tartom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Kharrus minek a szenátora? Mert a Malastare szenátora a háború éveiben Ask Aak volt (szerepelt az EP2-ben, volt egy rövid vitája Organa szenátorral is). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Lehet, hogy ez időtájt már Kharrus volt. Utána kellene nézni az enciklopédiában. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Kharrus a granok anyabolygójának, a Kinyennek volt a szenátora. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Köszi. Megfeledkeztem arról, hogy a Malastare nem a granok anyabolygója. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. De még mennyire, hogy nem. Inkább a dug -ok bolygójának mondanám. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.