MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Telhetetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Telhetetlen Nem is. Csak az ösztönzés kénszere kissé túlfűtött bennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Üdv a csapatban! Remek lett! Most, hogy nekiálltam írni, azon gondolkodom, hogy kinek mennyi önéletrajzi ihletésü rész van a történetében? Ki mennyire veszi alapul a vele történtekeket, ezek mennyire meghatározóak..Segítenek-e vagy hátráltatnak-e valakit az irásban. Valyon az adott karakterbe, szereplőkbe mennyire irjuk bele ismerőseinket, azokat, akik hatnak ránk, esetleg van, aki beleírja saját magát?. Válaszoljatok lécci! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Mivel a velünk történt események és megismert emberek hatnak ránk, alakítják az énünket, fix, hogy hatással vannak arra, amit írunk. Még ha minimális szinten is, bár most éppen nem tudnék semmi olyat mondani, amit írtam, és biztosan a saját életemből vettem, kivéve a csempész főkarimat a Barlangban/Hapanban De azon kívül azért írtam már ezt-azt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Én eddig egyedül a kutyámat vontam be ebbe a világba, minden más fikció. Nem is jutott fejembe, hogy a való világból vigyek be dolgokat, eseményeket, gondolatokat. Máskülönben tényleg önéletrajz lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Oldie, most jutott csak eszembe utólag, hogy annál a résznél, ahol nem részleteztem a kinrath-ot nem hiányosság, mert amikor az ifjú Kray lezuhan, akkor is összetűzésbe kerül velük, és ott már jellemeztem, hogy hogyan néznek ki, tehát úgy gondolom, hogy másodszorra szükségtelen. Okés, szóval mikor is jön a folytatás? :D Még nem tudom pontosan... Majd amikor kész lesz... Üdv a csapatban! Remek lett! Hát, örülök, hogy a csapatban lehetek, de szerintem a "remek" kifejezés talán egy kicsit túlzás. Most, hogy nekiálltam írni, azon gondolkodom, hogy kinek mennyi önéletrajzi ihletésü rész van a történetében? Ki mennyire veszi alapul a vele történtekeket, ezek mennyire meghatározóak..Segítenek-e vagy hátráltatnak-e valakit az irásban. Valyon az adott karakterbe, szereplőkbe mennyire irjuk bele ismerőseinket, azokat, akik hatnak ránk, esetleg van, aki beleírja saját magát?. Válaszoljatok lécci! Nálam a történetben rengeteg utalást találni a valódi életemre. Többek között maga a főszereplő egy az egyben az én tulajdonságaimat hordozza. A monológikus elbeszélésformát pedig azért választottam, mert nagy hatással volt rám a Sin City. Abban is ők mesélik el a történetet, és ezáltal sokkal elmélyültebb karaktereket kaphatunk, mintha csak a klasszikus módon írnánk le az eseményeket. Újabb utalások saját magamra. A történet három elsőként szereplő bolygója, Corellia, Christophsis és Coruscant utalás a már régóta használt nicknevemre... K.K.K. (Azért, mert a "C" angolban gyakran "K" betűként jelenik meg.) Ez még véletlenül sem az a csuklyás, rasszista szervezet, akik hasonlítanak a birodalmi rohamosztagosokra a Hoth-on (Vagy fordítva), hanem egész egyszerűen a monogrammon, annyi különbséggel, hogy a harmadik "K" a becenevemet jelöli. A szüleim igenis törődtek velem, tehát ez nem evilági utalás. És az, hogy a karakterem utazni akar, az sem jellemző rám. Mert én egyébként egy otthon ülő, lusta kocka vagyok. Meg természetesen néhány karakterbe beépítettem néhány ismerősöm jellemzőit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. "Oldie, most jutott csak eszembe utólag, hogy annál a résznél, ahol nem részleteztem a kinrath-ot nem hiányosság, mert amikor az ifjú Kray lezuhan, akkor is összetűzésbe kerül velük, és ott már jellemeztem, hogy hogyan néznek ki, tehát úgy gondolom, hogy másodszorra szükségtelen. icon1.gif " Jogos. Sorry. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Jut fejembe.....a dokumentumban még voltak képek is. Azokat nem akarod beilleszteni a sztoriba? Szerintem nagyon jól összeválogattad őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. (szerkesztve) Jut fejembe.....a dokumentumban még voltak képek is. Azokat nem akarod beilleszteni a sztoriba? Szerintem nagyon jól összeválogattad őket. De, terveztem, csak az a probléma vele, hogy nem tudom őket kinagyítani. Megtennéd? Szerkesztve: 2009. Március 27. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. KisKósa. Átraktam a képeidet az imageshack.us -ra. A jövőben inkább azt a feltöltési lehetőséget ajánlom neked is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Kösz szépen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Nagyon jó írás lett, nekem tetszett Csak így tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Nah, megint egy elég komoly ihletmentes hetem volt... Csak egy kisebb bekezdésnyit sikerült írnom. Ezek elég újszerűekre sikeredtek, legalábbis számomra, mert eddig kizárólag cselekményt meséltem el. Arról írtam, hogy kilép egy Théta-osztályú űrkomp a hiperűrből, és elkezdem mesélni, hogy mit jelképez a Birodalom szimbóluma. Egyeseknek félelmet, szenvedést, rabszolgaságot, másoknak befolyást, hatalmat, vagyont...stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Várjuk, várjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Csatlakozom Szívem, a ti sztoritok merre kódorog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Csatlakozom Szívem, a ti sztoritok merre kódorog? Nekem csobogsz kispatak? Ki írt már úgy másfél éve utoljára? Amúgy haladunk, haladunk.......kész lesz ez még idén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Szerintem van az kettő is Vigyázz, mert már eltelt az év bő negyede Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Húgi, haladsz azért? Az egy dolog, hogy én azt mondtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Szerintem van az kettő is Vigyázz, mert már eltelt az év bő negyede No akkor nem is értem, hogy mire ez a sürgetés a részedről. Ja és persze húgit ismerve harminc oldalt nem három hónap alatt hozz össze. Donát, veled mizu? Sok még a "mellékes"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Most álltam neki, kissé kakec kedvem van...........Ezért jó lesz a történet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Nah, én ma nekiállok írni... Így is le vagyok maradva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Helyes, helyes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Én baromira szégyellem magam, de megígérhetem: amint lesz egy kis időm, neki állok a Chapter 2-nak, tekintve, hogy a fejemben már megvan, csak le kéne írni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Tapasztalatból tudom, hogy az sem olyan egyszerű Hiába van meg fejben, ha papíron kell, az nem ugyanaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. (szerkesztve) Nah, megint sikerült írnom... Ezúttal jóval többet. Már készítettem is néhány képet hozzá, és majd beillesztem a történetembe, ahogy az előző bejegyzésemnél is tettem. Egy kis előzetes... Szerkesztve: 2009. Április 14. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Mi a helyzet skaccok? Sztorik? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Mi a helyzet skaccok? Sztorik? :) Én jelenleg erősen le vagyok állva... Krónikus ihlethiány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Én jelenleg erősen le vagyok állva... Krónikus ihlethiány. Kétoldali? Eh, nekem meg itt van gépemen pár folytatás csak az időrend miatt nem akarom még felrakni amíg húgival nem fejezzük be a Vaderes szál egy bizonyos részét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Egy bizonyos rész bővül, napota pár mondattal. Kicsit sok az egyéb dolog, de legalább igényes lesz az írás, tudod sz'rt nem adok ki kezeim közül. Tehát türelem rózsát terem. Közben irogatok a turániakhoz is, bár a szobatársaim csak űrmagyaroknak hívják őket, miután orvul beleolvastak az irományba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Szerintem találó elnevezés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.