Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Starfighter spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

FivesWalker a nap végén mégis hozott pár dolgot:

• Szerinte az, hogy Flynn Gray apja Gosling karakterének legjobb barátja nem igaz, ez csak egy korai, a meghallgatásokhoz használt, nagyon szerkesztett forgatókönyvváltozatból eredhet, amit Amy Adams karakterének korai halálának elfedésére használtak

• A Jedi menedék a film második felvonásában már megjelenik - ezt a Scooops Ahoyyyy nevű szivárogtató is megerősítette

• Scooops Ahoyyyy szerint Amy Adamsnak több jelenete is van, nem csak a film elején - szóval vagy nem az elején hal meg, meg flashbackek is lehetnek

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, reaper írta:
  1. A Jedi menedék a film második felvonásában már megjelenik - ezt a Scooops Ahoyyyy nevű szivárogtató is megerősítette

Nekem már most az a legnagyobb kérdés, hogy ezek kik. @Dzséjt merengése után remélem nem olyan régi túlélők alkotta szekta lesz, akik eddig mindentől elzártan éltek. Szerintem gáz lenne.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk én valamennyire adnám, ha az új korszak egyik fő konfliktusa az egymással szemben álló Jedi-szekták lenne (ebből az egyiket Rey vezetné), amelyek alapjaiban különböző nézeteket vallanának a Jedi-dogmákról.

Hozzászólás ideje:

Kérdés, hogy egy magába zárkózó és sehol fel sem tűnő szekta egyáltalán Jedinek tekinthető-e még. Egyelőre túl keveset tudunk az egészről, bővebben inkább nem találgatok. Levy-ből amúgy nem nézem ki, hogy ennyire mélyen szántó lore építésbe menne.

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Yoda József írta:

Mondjuk én valamennyire adnám, ha az új korszak egyik fő konfliktusa az egymással szemben álló Jedi-szekták lenne (ebből az egyiket Rey vezetné), amelyek alapjaiban különböző nézeteket vallanának a Jedi-dogmákról.

Pár hónapja Damon Lindelof nyilatkozott az általa írt proto-NJO filmről, hogy a lutheri reformáció volt az a téma, amit megpróbált starwarsosítani. Attól hogy abban a formájában az a film nem készül el, végül is a gondolat, ötletcsíra maradhatatt a LF táján.

25 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nekem már most az a legnagyobb kérdés, hogy ezek kik. @Dzséjt merengése után remélem nem olyan régi túlélők alkotta szekta lesz, akik eddig mindentől elzártan éltek. Szerintem gáz lenne.

Lehet hogy Rey éppen nem lesz otthon, lehet éppen az ellenség intézi úgy, hogy mindenképpen elhagyja a bolygót, és máris lehet a magára hagyott padawanokat piszkálni.

Hozzászólás ideje:

A különböző erő-használó csoportok közti versengés ötlete nekem nagyon bejön, a Köztársaság Fénykorában is tetszett ez, de nem hiszem, hogy szükség lenne a Rey féle Jedi Rend mellé egy vagy két alternatív jedi szektára.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is vevő lennék arra, ha különálló jedi-szekták lennének. Nem feltétlenül kell rögtön a régi időkre gondolni, ha a különböző szekták mind a jó ügyet szolgálják, csak éppen 1-1 dologban eltér a véleményük.

Hozzászólás ideje:

De a TROS után 5 évvel nem lehetnének szekták. Még egy se nagyon. Az ST fő mondanivalója az volt, hogy kezdjünk mindent tiszta lappal. Erre kiderülne, hogy a régmúltba visszanyúló szekták vannak a galaxisban. Ez nekem így önmagában nem tetszene.

Hozzászólás ideje:

Hát igen. Ekkorra már Reyen kívül nem szabadna jedinek lennie a galaxisban a régiek közül. Másfajta erőhasználó de a jedikhez nem kötődő szekták, rendek, egyházak viszont feltűnhetnek. Azok mindig is voltak.

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:

Olvasgatom itt a szivárgásokat és az azzal kapcsolatos talalgatásaitokat a topicban és megmondom már ez is élvezetes. A pletykáknak mindig van alapja. És eszerint a film érinti a Rend ep9 utáni alakulását valamilyen szinten. Engem ez roppantul kíváncsivá tesz. Reynek nagyon örülnék, én mint ahogy John Williams is, imádom a kedves kis pofiját mióta először megláttam. A seprűs gyereket már a 9 végén is nagyon akartam, hogy cameozzon, most @Dzséjt említette, szuper lenne, ha az új rend új alakjaival foglalkoznánk itt, és nem a múltban kotorásznánk. Ez a Flynn gyerek is jó lenne a Rey felé tartana, Rey használatától remélem nem félnek és igaz lehet a pletyka, hogy szerepel a filmben.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, csoli1138 írta:

Rey használatától remélem nem félnek és igaz lehet a pletyka, hogy szerepel a filmben.

Főleg ha tényleg rá építik a jövőt. Filoni is nagyon kedveli egyébként a karaktert.

Hozzászólás ideje:
51 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Főleg ha tényleg rá építik a jövőt. Filoni is nagyon kedveli egyébként a karaktert.

És ő nem fél semmitől, ha össze kell kötni dolgokat a sagában!

Hozzászólás ideje:

Két Erőhasználó csoport szembeállása, mint jövőbelli konfliktus, tetszene, de nem feltétlen egy, 5 évvel az ep9 után játszódó sztoriban, ami mindössze 5 évre van attól, hogy újra lezárták a Jedi vs. Sith konfliktust. Pláne nem tetszene, ha a másik egy régi Jedi Rend maradvány lenne. Noha a régi Rend eszméinek szembeállítása Rey új Rendjének eszméivel érdekes lehetne, pláne mert így lehetne a leginkább bemutatni, miben más Rey vonala és milyen hibái voltak a réginek. De ehhez az kéne, hogy a Rey-féle új Rend már ne egy épülő rendszer, hanem egy működő szervezet legyen már több mesterrel, lovaggal és padawanokkal. És hát az is jó lenne egy ilyen felállásban, ha a régi rendet nem antagonizálnák, nem egy új Sötét Oldali rend lenne, hanem csak ideológiai ellenfél.

Példának okáért ők akarhatnának Rey és társai mondjuk azt képviselnék, hogy a Jedik az egész Galaxisban ténykednének politikától függetlenül, míg a régi Rend képviselői vissza szeretnének térni a coruscanti Jedi Templomba és a Szenátus szolgálatába állna, hogy segítség a Köztársaság kiterjesztését. (Ez egy példa, nem mondom, hogy újra Köztársaság és Szenátus legyen, bármilyen politikai szervezet behelyettesíthető ide.)

És így, a két Jedi szervezet közé beállhatna egy közösnek nevezhető ellenség, egy felemelkedő autokrácia vagy az Ahsoka óta megerősődött dathomiriak, vagy a visszatérő rakaták, akármi.

De szerintem ez csak úgy működne, ha már 20-30 évre lennénk az ep9-től, amikor már Rey Jedi Rendje is erős, kiforrott, amikor a szétvert Galaxis is kilábalt Palpatine ténykedéséből. 5 évvel az exegoli csata után szerintem ez még korai. Persze, az alapjait el lehet ásni, de, ahogy korábban írtam, úgy érzem, ha egy semmiből jött Erőhasználó szervezet jönne elő az ep9 után és nem Rey, az sok embernek lenne csalódás, emellett túl sok kérdést vetne fel, ami rossz szájízt adhat a film megtekintése után most, hogy azért számunkra még bizonytalan a Star Wars jövője, hiszen az Ahsokán és a Starfighteren túl semmit sem látunk, ami előre mutatna (a sorozat az ÚK sztoriját bővítve halad előre, erre gondolok, a film meg adja magát). A Maul - Shadow Lord egy zárt sztori.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.