Hozzászólás ideje: Április 13.Ápr. 13. Szerző 37 perccel korábban, csoli1138 írta:9-kor jönnek a részek srácok?Igen.szerk.: és voálá, fent is vannak a részek. Szerkesztve: Április 13.Ápr. 13. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Április 13.Ápr. 13. Szerző Aztaleborultszivarvégitneki, hát a 3. rész se okozott csalódást. Hát milyen epizód volt már!
Hozzászólás ideje: Április 13.Ápr. 13. Na akkor hamarosan mehet is. Köszönöm az infót. Múlt héten nem ment volna, de most menni fog délelőtt!
Hozzászólás ideje: Április 13.Ápr. 13. Na ma, késlekedés nélkül el is készítettem a guide-képeket! (hihetetlen hány arca van!...A héten kettő! 103:104:
Hozzászólás ideje: Április 13.Ápr. 13. Eddig rendben van a sorozat, és még a java hátravan! Egyetlenegy negativum azért csak van, nagyon rövidek a részek, kivétel az első, mert az közel fél órás volt, de a többi átlagos TCW epizód hossz...
Hozzászólás ideje: Április 13.Ápr. 13. Az első két rész még kicsit döcögős volt, a harmadik-negyedik viszont már kifogástalan. Ez igen! Kevés lesz az a tíz rész.
Hozzászólás ideje: Április 14.Ápr. 14. Lassan visszatérek a történelmi események után, már alig várom, hogy láthassam a részeket.
Hozzászólás ideje: Április 14.Ápr. 14. Kis magyar szál a Maul sorozatnál. https://rebo.hu/2026/04/14/magyarorszagon-rogzitettek-a-maul-sorozat-zenejet/
Hozzászólás ideje: Április 14.Ápr. 14. Így hogy hivatalos, leirhatom ide: a bátyám az egyik, aki a zenét szolgáltatta (trombitás). Anno néztem nagyot, mikor egyik este rám ir, hogy figyu már Star Wars veszünk fel éppen :D
Hozzászólás ideje: Április 14.Ápr. 14. Úgy jött ki a lépés, hogy még nem láttam, csak az első részbe suttyomban belenéztem melóhelyen, de látszik, hogy imádni fogom. Mondjuk ez nem is volt kérdés, vagy legalábbis engem meglepett, hogy a premier előtt páran beszélték, hogy vajon jó lesz-e vagy tényleg lehet-e hinni a kritikáknak. Ami kánon animáció volt és nem a legkisebbeket célozta, az szerintem mind kivétel nélkül zseniális volt a Disney alatt. Fura lenne, ha pont most törne meg ez a tendencia. Annyit leszürtem a látottakból, hogy a látvány elképesztő. Szereintem ma este nekiülök.
Hozzászólás ideje: Április 15.Ápr. 15. Én is láttam az új részeket. Eddig talán a legprofibban összerakott animációs munkának tűnik a Lucasfilmnél
Hozzászólás ideje: Csütörtök 09:065 napja Szerző A sorozatot az első hetén 4.1 millió ember látta!https://www.starwars.com/news/star-wars-maul-shadow-lord-rotten-tomatoes
Hozzászólás ideje: Csütörtök 10:205 napja Hatalmas siker, nem is kétséges. Eleve, hogy már akkor berendelték a második évadot, amikor még az első ki se jött.
Hozzászólás ideje: Tegnap 07:301 napja Szerző Az 5. rész is hozta a sorozat színvonalát, sőt méginkább emelték a tétet!
Hozzászólás ideje: Tegnap 07:371 napja 2026. 04. 16. - 12:20, Ody Mandrell írta:Hatalmas siker, nem is kétséges. Eleve, hogy már akkor berendelték a második évadot, amikor még az első ki se jött.Nem vagyok otthon ebben, hogy ilyen esetekben honnan ez a nagy magabiztosság?
Hozzászólás ideje: Tegnap 07:441 napja Ők már látták és ennyire tetszett nekik. Szerkesztve: Tegnap 07:451 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Tegnap 08:541 napja Szerző Az eheti adag magasabb fokozatra kapcsolt. Nagyon megvagyok elégedve a sorozattal, ha az utolsó 4-es is tartja a szintet, akkor számomra az utóbbi évek legjobb SW tartalma született meg. Szerkesztve: Tegnap 08:591 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Tegnap 17:221 napja Szerző Az eheti karakterposzterek. Amik amúgy megegyeznek azokkal, amik még a premier előtt szivárogtak ki. Izgi lesz. Szerkesztve: Tegnap 17:251 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Szerző A spoiler mögött lévő kép a 9. epizódból származik. Ez az epizód az Annecy Nemzetközi Animációs (film)fesztiválon vesz majd részt, mint jelölt. A spoiler mögött egy kép és egy szinopszis:9. epizód - Strange AlliesSzinopszis: Maul provides an opportunity to escape the Empire, convincing Devon and our heroes to temporarily join forces with him.Képről véleményEzek szerint Daki mester a jövőhetet még túléli. Szerkesztve: 6 órával korábban6 órája - Bence1997
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.