Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálunk Naboo és Maridun reménykedik Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A rövid reklám alatt egy gyors videót láthat az itteni publikum az eddig történtekről. Akik késve érkeztek volna, azok számára eláruljuk, hogy a díjátadó a legjobb űrhajó díjjal kezdődött, melyben a Venator diadalmaskodott. Ezt követően egy másik köztársasági csatagép, az AT-TE szerezte meg az első helynek járó elismerést. A legrémisztőbb szörny titulust Gor kaparintotta meg magának foggal-körömmel, majd pedig a Rylothi blokád áttörése szerzett egy jól megérdemelt első helyet. A legjobb felszíni csata kategóriában Windu mester diadalmaskodott Lessu városának bevételével. Ashoka Tano szinkronhangja is elismerést érdemelt, Ashley Eckstein magabiztosan hozta el a kategória győztesének járó nyereményt. Az eddigi utolsó harcot pedig szó szerint Fisto mester és Grievous tábornok nyerte meg, fénykardpárbajuk méltán bizonyult kategóriájuk legjobbjának. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Legjobb bolygó Naboo 156pont Egyértelmű meglepetés! Csupán egyszer tűnik fel a sorozatban, mégis lenyűgözte a közönséget. Győzelmét szoros csatában szerezte, három ponttal kapott többet mint a Ryloth. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Te másoltál? Vagy Te De látom, hasonló az ízlésünk itt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Donát! Itt van az inges-gatyás tag! Most kapd el egy riportra. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam a második. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerintem ez elég nagy meglepetés. Nagyban fogadtam volna Ryloth győzelmére. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megint vesztésre állok.. (de legalább MissKarde is szerzett egy első helyet ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Maridun elbukott, (az itteni közönség az előbb említett bolygó nevét skandálva tiltakozott Naboo győzelme ellen, de hát mit lehet tenni...?) viszont mi megyünk tovább, megpróbáljuk lencsevégre kapni csellengő zsűritagunkat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Donát! Itt van az inges-gatyás tag! Most kapd el egy riportra. Sorry srácok, de összefutottam néhány twi'lek táncosnővel akik ugye a szünetekben mulatttják az időt és a férfinépet. Szóval backstage körúton voltam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Csupán egyszer tűnik fel a sorozatban, mégis lenyűgözte a közönséget. Győzelmét szoros csatában szerezte, három ponttal kapott többet mint a Ryloth. Egyszerűen szeretjük, mert csodaszép És végre az egyik első helyezettem itt is első lett Szerkesztve: 2009. Április 25. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Amúgy jó lenne tudni, hogy én mire és kire is szavaztam.....így én csak csendesnézelődő vagyok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megint vesztésre állok.. (de legalább MissKarde is szerzett egy első helyet ) Sebaj, van még lehetőséget egyenlíteni Bizony, végre egy De szerintem a legjobb epizód is az lesz, ami az én elsőm Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Egyszerűen szeretjük, mert csodaszép Kijelenthetjük, hogy klasszikus szépséget képvisel, mint mondjuk egy Chanel kosztüm a divatban Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Vagy Te De látom, hasonló az ízlésünk itt És végre megtört a jég! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Következzék a legjobb idegen karakter! Jelöltek: Cad Bane Cham Syndulla Hondo Ohnaka Mar Tuuk kapitány Numa Tee Watt Kaa Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Maridun elbukott, Nálam a Rodia beelőzte sorrendben Az is remek kis bolygó Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. És végre megtört a jég! Ideje volt Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Újabb izgalmas várakozás... Véleményeink a leányommal totálisan eltérnek Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Azt hiszem, az idegen kar. és mellékszereplő nem az én kategóriáim lesznek Tekintve, hogy mindenütt Syndulla vezet nálam Szerkesztve: 2009. Április 25. - MissKarrde Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nos, sajnálattal közlöm a nézőknek, hogy a "mélyen tisztelt" Oldfighter úr egyszerűen csak elrohant a kamera és a mikrofon mellett, és kérdéseinkre csak annyit válaszolt, hogy "ld. a topikban", így be kell érnünk a talpnyomának a nyilvántartásba vételével. Hát, minden nekünk sem jöhet össze, kedves hölgyeim és uraim. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azt hiszem egyértelmű, hogy (Or)Cad Bane... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nos, sajnálattal közlöm a nézőknek, hogy a "mélyen tisztelt" Oldfighter úr egyszerűen csak elrohant a kamera és a mikrofon mellett, és kérdéseinkre csak annyit válaszolt, hogy "ld. a topikban", így be kell érnünk a talpnyomának a nyilvántartásba vételével. Hát, minden nekünk sem jöhet össze, kedves hölgyeim és uraim. Biztos ment a Twilek csajokhoz szórakozni. Ezt a kujont!! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Igen, Bane... Utána Numa. Szerkesztve: 2009. Április 25. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Legjobb idegen karakter Cad Bane 197pont A legsimább győzelmet Cad Bane söpörte be, ehhez elég volt neki egy epizód. Fenyegető kinézete és hanghordozása máris klasszikussá avanzsálta. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Ha Cad Bane nyer, akkor mi nem... És lőn... Szerkesztve: 2009. Április 25. - Pildi Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ha Cad Bane nyer, akkor mi nem... És nem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Miközben az egyik vesztes, a zöldpozsgás arcú twilek lány, Numa, fel-alá rohangálva Rylotha kekszet osztogat a közönségnek, Cad Bane finoman felszólította a nézőket, hogy lehetőleg feltűnés nélkül adják át értékeiket, miközben ő beszél. A mindenit, ez a fickó érti a humort! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azért az érdekes, hogy egy rész elég volt ehhez az elsöprő sikerhez. Ez azt mutatja, hogy jól sikerül a belépője. A második évadban meghatározó szerepe lehet. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Cad Bane boritékolható volt hogy megnyeri Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.