kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. khm... Nemcsak a karaktert, de a szinkronhangját is meghívnám egy körre... khm. A hangot viheted, nekem a karakter kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Így is van, elindultam a "forró" nyomán, majd meglátjuk, hajlandó lesz-e félreállni egy interjú erejéig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Kezdünk belelendülni! Egy izgalmas kategória jön! Legjobb fénykardpárbaj Jelöltek: Ahsoka Tano vs Grievous Ahsoka Tano vs Asajj Ventress Kit Fisto vs Grievous Luminara Unduli & Ashoka Tano vs Asajj Ventress Obi-Wan Kenobi vs Grievous Obi-Wan Kenobi & Anakin Skywalker vs Asajj Ventress Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Egyértelműen Kit mester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Megmondom őszintén, én erre vagyok a leginkább kíváncsi Szerkesztve: 2009. Április 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Legjobb fénykardpárbaj Kit Fisto vs Grievous 187pont Talán fénykardpárbajból volt a legtöbb a sorozatban, igaz nem mindig könnyű definiálni mit is nevezünk annak. Kezdetektől fogva páros verseny jellemezte ezt a kategóriát, mert a Fisto Grivi párost nagyon szorongatták a nők (Ahsoka/Luminara vs. Ventress). A vége azonban sima győzelem lett, ami nem is csoda. Az első évad leghangulatosabb összecsapása, remek helyszínen, remek rendezésben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Nálam a hármas párbajok jöttek be a legjobban, az első kettőnek azokat jelöltem, főleg mert nekem az izgalmak hossza is számított, és azok nem csak pár pengeváltásból álltak Szerkesztve: 2009. Április 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam a csajok triója vitte a prímet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerintem ez volt a legjobb. eredeti és nagyon hangulatos a ködös környezettel. Fisto szinte játszik Grievoussal. Hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hát ez sem igazán jött össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ahsoka vs Grivi. Fisto mester csak a 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Fisto mester elsöprő győzelmét a helyszínen is üdvrivalgás fogadta, nem véletlenül. A kissé letört Matthew Woodot felállva tapsolta a közönség, teljesen jogosan, hiszen egy fantasztikus párbajt prezentáltak zöld lebujú barátjával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ody, a végén elárulod a kategóriák sorrendjének rendezőelvét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Kudarmubat örülne az eredménynek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megtaláltam a gatyás embert.A filmek topicban riogatja a népet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ody, a végén elárulod a kategóriák sorrendjének rendezőelvét? Szerintem ez közismert. Aki a legtöbb pontot kapta az nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megtaláltam a gatyás embert.A filmek topicban riogatja a népet. Eltévedt szegény. Egyedül lehet ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Térjünk rá a bolygókra! A jelöltek: Maridun Naboo Orto Plutonia Ryloth Rugosa Rodia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerintem ez közismert. Aki a legtöbb pontot kapta az nyert. Ezt értem, de nem ez volt a kérdés, csak legfeljebb pontatlanul tettem fel Akkor közérthetőbben: elárulod a kategóriák ismeretése sorrendjének rendezőelvét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Eltévedt szegény. Egyedül lehet ott. Hiába, a rengeteg alkoholfogyasztás ezt teszi az emberrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Orto Plutonia. Varázslatos sivárság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ezt értem, de nem ez volt a kérdés, csak legfeljebb pontatlanul tettem fel Akkor közérthetőbben: elárulod a kategóriák ismeretése sorrendjének rendezőelvét? A végére maradnak a legfontosabbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Orto Plutonia. Varázslatos sivárság. Egyetértek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Számomra ez volt az egyik legnehezebb választás, olyan sok szép új és hangulatos bolygót ismerhettünk meg, aztán meg ott volt még a Naboo is, mint régi ismerős, de ettől még továbbra is csodaszép az is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nekem mindenek felett a Naboo, mint mindig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Maridun a legjobb. Imádom a hatalmas pusztákkal borított bolygókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Egyetértek! (Az idézet Buzz Aldrintól van, ő mondta, mikor a Holdra lépett) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nekem mindenek felett a Naboo, mint mindig Te másoltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Eh, mikor lesz egy végleges lista a nyertesekről? Sok a duma. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.