Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Végül is csak a Rookies ne legyen, nekem már a jelöltsége is meglepetés volt
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve A közönség hozzám "közellálló" része a Jedi Crashnek szorít... Donát, megint hasonlóan gondoljuk
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve 1. Trespass - Betolakodók 2. Rookies - Újoncok 3. Lair of Grievous - Grievous fészke 4. Storm over Ryloth - Vihar Ryloth felett 5. Liberty on Ryloth - Ryloth felszabadítása 6. Jedi Crash - Zuhanás
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve A Twilek csajokkal van!!! Már rég nincs rajta gatya. Végül is igaz
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Ha nem szoktam volna le tavaly a körömrágásról, már nem lennének körmeim
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Jól tetted, az a gyenge emberek szokása Te annál erősebb vagy, Pildi!
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Ha nem szoktam volna le tavaly a körömrágásról, már nem lennének körmeim Én is izgulok, pedig tudom ki nyert.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Mondjad már ne csigázz Türelem első helyezettet teremt Nabopolasszar mester!
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Az izgatott emberek egy része betársult Oldie mellé a twilek lányokhoz, hogy levezessék a feszültséget.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Ody, ***************** vagy Jajjj de sok a csillag.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Türelem első helyezettet teremt Nabopolasszar mester! Akkor már elvesztem mert soha sem voltam türelmes
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Jól tetted, az a gyenge emberek szokása Te annál erősebb vagy, Pildi! Köszönöm, ez jólesett, főleg, mert több mint harminc év után sikerült ez az emberpróbáló tett
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Jajjj de sok a csillag. Nem véletlen Ody. Azért a sok csillag, mert nagy STAR vagy
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Az izgatott emberek egy része betársult Oldie mellé a twilek lányokhoz, hogy levezessék a feszültséget. Pár perc és megtudjátok! Pezsgőket felrázni!
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Akkor már elvesztem mert soha sem voltam türelmes A türelmetlenség egyenes út a sötét oldalra... Bár Sidi barátunk meglehetősen türelmes volt...
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Donát, ha nem baj, én inkább Ewant választom Ő már megsértődött, és hazamotorozott Ahsoka szinkronhangjával
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Legjobb epizód Lair of Grievous 153pont Lair of Grievous! Igen! A legsötétebb epizód, amiben egyszerűen tökéletesen egyben van minden elem. A díjnyertes alkotás rendezője Atsushi Takeuchi, akit szeretettel várunk vissza a második évadban. Talán a legizgalmasabb verseny ez volt. Bevallom nagyon drukkoltam a Lair of Girevous epizódnak, ami csak egyetlen ponttal győzte le a Jedi Crash –t. Szerkesztve: 2009. Április 25.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve A türelmetlenség egyenes út a sötét oldalra... Bár Sidi barátunk meglehetősen türelmes volt... A jófiúk soha sem voltak az eseteim
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.