Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

The Clone Wars Kvíz

A pénteki TCW premier alkalmából úgy gondoltam, hogy örülnétek egy kis játéknak. Természetesen a sorozat témáiból összeállított kérdések játsszák majd a főszerepet. A topik már meg is nyílt, pénteken este nyolckor kezdetét veszi a vetélkedés. Gyertek minél többen.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Jaj, ez nagyon jó ötlet! Már úgyis régen volt kvíz. :cry:

Lehet olyat kérni, hogy a kérdések összeállításánál gondoljál azokra is, akik nem ötször láttak mindent részt? :cry: Csak hogy legyen némi esélyünk pontszerzésre...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Lehet olyat kérni, hogy a kérdések összeállításánál gondoljál azokra is, akik nem ötször láttak mindent részt? :cry: Csak hogy legyen némi esélyünk pontszerzésre...

Majd "meglássuk". :cry:

Hozzászólás ideje:

És lenne még egy kérésem: lehetne fél órával később? 20:30?

Több külön igényem nincs, ígérem. :cry:

Hozzászólás ideje:
Sz*r ügy, az enyém 30 :D
Az enyém 8, de úgy sem játszok. Amúgy is nem a net sebessége a lényeg, hanem a tudás és a böngésző. :D
Hozzászólás ideje:
Lehet olyat kérni, hogy a kérdések összeállításánál gondoljál azokra is, akik nem ötször láttak mindent részt? :D Csak hogy legyen némi esélyünk pontszerzésre...

Csatlakozom a kéréshez :D

Phobos, pedig azért a sebesség is számít :P De sebaj, úgyis egyedül vagyok most a saját netemen, hátha labdába rúghatok :D

Hozzászólás ideje:
Phobos, pedig azért a sebesség is számít :D

jó, nem egy 56 kbit/s -os betárcsázóssal kell játszani, de egy weboldal (esetünk wokieepedia) megnyitásánál ugyan mindegy, hogy 8, 30 vagy 15 Megás a net, nagyon gyorsan betöltődik.

Én inkább az automatikus frissítésre esküszök. Ha 5 másodpercenként töltöd be a topicot nagyon gyorsan láthatod a kérdést, ergo gyorsabban kereshetsz, így hát előbb lesz megoldásod :D

Hozzászólás ideje:
Én inkább az automatikus frissítésre esküszök. Ha 5 másodpercenként töltöd be a topicot nagyon gyorsan láthatod a kérdést, ergo gyorsabban kereshetsz, így hát előbb lesz megoldásod :D

5 másodpercenként? Másodpercenként 1 frissítés, beállított egérrel a válasz gombra, a wookie-n lévő epizódleírások gyorsbillentyűre kiosztva, karakterleírások új lapokra kihelyezve, plusz a létfontosságú billentyűkombinációk bebiflázása, és vakon történő gépírás a minimális követelmény :D

Hozzászólás ideje:

Min. 1 másodperces frissítést lehet beállítani, amúgy meg 1 másodperc alatt nem tölt be újra az SWsaga :D

Én úgy szoktam, hogy az egyik lapon megy a topic, a másik lapon a hozzászólás ablak van. A többin a wookie, alul a Media Player Classic playlistben az egész évad :D

Hozzászólás ideje:

Na most jól megmondtátok a tutit :D De nekem ez olyan macerának tűnik, hogy inkább nem lesz egy válaszom sem időben, de nem macerázok :D

Hozzászólás ideje:
5 másodpercenként? Másodpercenként 1 frissítés, beállított egérrel a válasz gombra, a wookie-n lévő epizódleírások gyorsbillentyűre kiosztva, karakterleírások új lapokra kihelyezve, plusz a létfontosságú billentyűkombinációk bebiflázása, és vakon történő gépírás a minimális követelmény :D

Most már legalább tudom, miért is nem szoktam pontot szerezni, hiába tudom a választ :P

Min. 1 másodperces frissítést lehet beállítani, amúgy meg 1 másodperc alatt nem tölt be újra az SWsaga :D

Én úgy szoktam, hogy az egyik lapon megy a topic, a másik lapon a hozzászólás ablak van. A többin a wookie, alul a Media Player Classic playlistben az egész évad :D

De minek is mindez, ha úgysem játszol? :P

Egyébként én nem állítok be semmit, mert ha így sikerül valami kóbor pontot begyűjteni, úgy az legalább triplát fog érni nálam most már :o

Hozzászólás ideje:

Nálam az ujjam az f5 gombon, ctrl-tabként váltok a hozzászólásra, amint megjelenik a kép, és már írom is be a választ. Keresni nem szoktam, mert sztem az a szép, ha fejből nyomod, nem pedig utána keresel, max akkor szoktam megnézni, ha már mindenki tippelt egyet.

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:
Én is inkább annak a híve vagyok, hogy fejből írjam a választ :D
Leginkább én is, de a megnézés akkor jó, ha valami ott van a nyelveden, de nem tudod leírni :D Én elég sokszor vagyok így :D
Hozzászólás ideje:

Neked lehet, hogy nem :D De aki az automatizálás rabja, az ne is csodálkozzon ilyeneken.

Nálam az ujjam az f5 gombon, ctrl-tabként váltok a hozzászólásra, amint megjelenik a kép, és már írom is be a választ. Keresni nem szoktam, mert sztem az a szép, ha fejből nyomod, nem pedig utána keresel, max akkor szoktam megnézni, ha már mindenki tippelt egyet.

Detto. Amilyen gyorsan választ adok, az elég kevés idő lenne bárminek is utánanézni :D

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.