Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. (szerkesztve) The Clone Wars Kvíz A pénteki TCW premier alkalmából úgy gondoltam, hogy örülnétek egy kis játéknak. Természetesen a sorozat témáiból összeállított kérdések játsszák majd a főszerepet. A topik már meg is nyílt, pénteken este nyolckor kezdetét veszi a vetélkedés. Gyertek minél többen. Szerkesztve: 2009. November 5. - Ody Mandrell
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Jaj, ez nagyon jó ötlet! Már úgyis régen volt kvíz. Lehet olyat kérni, hogy a kérdések összeállításánál gondoljál azokra is, akik nem ötször láttak mindent részt? Csak hogy legyen némi esélyünk pontszerzésre...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Lehet olyat kérni, hogy a kérdések összeállításánál gondoljál azokra is, akik nem ötször láttak mindent részt? Csak hogy legyen némi esélyünk pontszerzésre... Majd "meglássuk".
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Igyekszem nem elfelejteni.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. És lenne még egy kérésem: lehetne fél órával később? 20:30? Több külön igényem nincs, ígérem.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. És lenne még egy kérésem: lehetne fél órával később? 20:30?Több külön igényem nincs, ígérem. Ok, akkor 20:30 ha a többieknek is jó!
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Esetleg a tiszteletemet teszem Dzséjt, rettegj, 15 megás a netem :yes:
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Dzséjt, rettegj, 15 megás a netem :D Sz*r ügy, az enyém 30
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Sz*r ügy, az enyém 30 Az enyém 8, de úgy sem játszok. Amúgy is nem a net sebessége a lényeg, hanem a tudás és a böngésző.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Lehet olyat kérni, hogy a kérdések összeállításánál gondoljál azokra is, akik nem ötször láttak mindent részt? Csak hogy legyen némi esélyünk pontszerzésre... Csatlakozom a kéréshez Phobos, pedig azért a sebesség is számít De sebaj, úgyis egyedül vagyok most a saját netemen, hátha labdába rúghatok
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Sz*r ügy, az enyém 30 Ááááá.....Fenébe is De legalább már akkor gyorsabban kések le.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Szerintem addig hazaérek.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Phobos, pedig azért a sebesség is számít jó, nem egy 56 kbit/s -os betárcsázóssal kell játszani, de egy weboldal (esetünk wokieepedia) megnyitásánál ugyan mindegy, hogy 8, 30 vagy 15 Megás a net, nagyon gyorsan betöltődik. Én inkább az automatikus frissítésre esküszök. Ha 5 másodpercenként töltöd be a topicot nagyon gyorsan láthatod a kérdést, ergo gyorsabban kereshetsz, így hát előbb lesz megoldásod
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Én inkább az automatikus frissítésre esküszök. Ha 5 másodpercenként töltöd be a topicot nagyon gyorsan láthatod a kérdést, ergo gyorsabban kereshetsz, így hát előbb lesz megoldásod 5 másodpercenként? Másodpercenként 1 frissítés, beállított egérrel a válasz gombra, a wookie-n lévő epizódleírások gyorsbillentyűre kiosztva, karakterleírások új lapokra kihelyezve, plusz a létfontosságú billentyűkombinációk bebiflázása, és vakon történő gépírás a minimális követelmény
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Min. 1 másodperces frissítést lehet beállítani, amúgy meg 1 másodperc alatt nem tölt be újra az SWsaga Én úgy szoktam, hogy az egyik lapon megy a topic, a másik lapon a hozzászólás ablak van. A többin a wookie, alul a Media Player Classic playlistben az egész évad
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Na most jól megmondtátok a tutit De nekem ez olyan macerának tűnik, hogy inkább nem lesz egy válaszom sem időben, de nem macerázok
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. 5 másodpercenként? Másodpercenként 1 frissítés, beállított egérrel a válasz gombra, a wookie-n lévő epizódleírások gyorsbillentyűre kiosztva, karakterleírások új lapokra kihelyezve, plusz a létfontosságú billentyűkombinációk bebiflázása, és vakon történő gépírás a minimális követelmény Most már legalább tudom, miért is nem szoktam pontot szerezni, hiába tudom a választ Min. 1 másodperces frissítést lehet beállítani, amúgy meg 1 másodperc alatt nem tölt be újra az SWsaga Én úgy szoktam, hogy az egyik lapon megy a topic, a másik lapon a hozzászólás ablak van. A többin a wookie, alul a Media Player Classic playlistben az egész évad De minek is mindez, ha úgysem játszol? Egyébként én nem állítok be semmit, mert ha így sikerül valami kóbor pontot begyűjteni, úgy az legalább triplát fog érni nálam most már
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. (szerkesztve) Nálam az ujjam az f5 gombon, ctrl-tabként váltok a hozzászólásra, amint megjelenik a kép, és már írom is be a választ. Keresni nem szoktam, mert sztem az a szép, ha fejből nyomod, nem pedig utána keresel, max akkor szoktam megnézni, ha már mindenki tippelt egyet. Szerkesztve: 2009. Szeptember 30. - Donát
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Én is inkább annak a híve vagyok, hogy fejből írjam a választ
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Én is inkább annak a híve vagyok, hogy fejből írjam a választ Leginkább én is, de a megnézés akkor jó, ha valami ott van a nyelveden, de nem tudod leírni Én elég sokszor vagyok így
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Min. 1 másodperces frissítést lehet beállítani, amúgy meg 1 másodperc alatt nem tölt be újra az SWsaga Neked lehet, hogy nem De aki az automatizálás rabja, az ne is csodálkozzon ilyeneken. Nálam az ujjam az f5 gombon, ctrl-tabként váltok a hozzászólásra, amint megjelenik a kép, és már írom is be a választ. Keresni nem szoktam, mert sztem az a szép, ha fejből nyomod, nem pedig utána keresel, max akkor szoktam megnézni, ha már mindenki tippelt egyet. Detto. Amilyen gyorsan választ adok, az elég kevés idő lenne bárminek is utánanézni
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hurrá! Előbb végeztem a munkával, így tudok jönni kvízre 39 perc...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hurrá! Előbb végeztem a munkával, így tudok jönni kvízre 39 perc... Remek! Készen állok én is! Netet izzítani.
Ajánlott hozzászólás