MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Sajnos nem olvastam még, csak megvan, így nem tudom, kiket takarnak a számok benne pontosabb adatok vannak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nute Gunray trónja A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Lábnyomok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nute Gunray lépegető trónja A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ez az első, amit tudtam fejből. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gunray lépegető trónján lévő szimbólum A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) benne pontosabb adatok vannak Tök jogos, hogy Te lettél a jó megfejtő Szerkesztve: 2009. Október 30. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. ez a sztori nekem marhára nem rémlik már A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Lábnyomok Gyerekek, egy vicc könyv veszett el ma bennetek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ez az első, amit tudtam fejből. Nálam is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Tök jogos, hogy Te lettél a jó megfejtő nem teljesen, mert a két irányítón kívül már nem tudtam, hogy 52,54 vagy 57 utas volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Tök jogos, hogy Te lettél a jó megfejtő Szerintem nem egészen, mert akkor nem kellett volna macskakaparásba teeni a célállomást De ez szerintem nem oszt nem szoroz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nálam is nálam több is ment fejből, csak lassan gépelek, pedig tudok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jó gyorsak vagytok! Dzséjt volt most a leggyorsabb. A végső nyughelyet azért tettem idézőjelbe, mert azt általában emberekre mondjuk, nem űrhajókra... 6. Melyik birodalmi tiszt nem értett egyet a választott birodalmi taktikával a Nar Shaddaa megtámadásakor? (Hutt játszma) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Soontir Fel A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Az egyik. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Az egyik. Szerintem meg a mellette álló. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. soontir fel A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jaxxon A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerintem meg a mellette álló. Dehogy is, az a másik volt, és róla tudom, hogy nem lehetett, mert a másik mindig is a harmadik pártját fogta, az meg egyetértett a taktikával. Tuti az egyik volt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Bevallom töredelmesen, azt sem tudtam, hogy Nar Shadaat valaha is megtámadták A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. dzséjt, ez most nagyon nagy volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én olvastam, de már csak egy szertartásra emlékszem az egészből. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Bevallom töredelmesen, azt sem tudtam, hogy Nar Shadaat valaha is megtámadták most már tudod, példát akartak statuálni az alvilággal A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Dehogy is, az a másik volt, és róla tudom, hogy nem lehetett, mert a másik mindig is a harmadik pártját fogta, az meg egyetértett a taktikával. Tuti az egyik volt. De néha azért felráncolta a homlokát, szóval gyanús volt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Csorognak a könnyeim A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. De néha azért felráncolta a homlokát, szóval gyanús volt. Ozzel is ráncolta, aztán nézd, hova jutott: fennakadtak a szemei. Karrde, a Birodalom? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) vader megölte a parancsnokot Szerkesztve: 2009. Október 30. - MissKarrde A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Needa járt a legrosszabbul. Ő még a felelősséget is vállalta. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Laráé a pont. (Fiúk a ti megfejtésetek is megér egy misét... ) 7. Milyen incidens történt, amikor Han Solo átadta a birodalmi flotta parancsnokának a megvesztegetésére kialkudott összeget? (Hutt játszma) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás