Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Van egy mondta a rész elején amikor Grievous utasítja a droidot, hogy készüljön leszálláshoz. Vajon minek akart landolni Saleucamin kedvenc tábornokunk? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerintem a csapatok leszállására gondolt. Felteszem offenzívát akart indítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerintem a csapatok leszállására gondolt. Felteszem offenzívát akart indítani.Igen...szegény Cut -k. Amúgy mi lett Koth mester rombolójával? Elkobozták vajon? (meg, hogy a végén végig azt a látszatot keltik, hogy Grievous a C-9979-esbe szállt be; a szándékot értettem, de a kivitelezés pocsék).Nem abba a hajóba szállt be ami megsérült? Pedig nekem úgy tűnt, hisz azért kellett poddal menekülnie onnan nem? Vagy valamit elnéztem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerintem a leszállóhajóba szállt be, hiszen még kivülről is mutatták azt a négy csatlakozózsilipet, melyeken keresztül a folyosókról a droidok iparkodtak lefelé. Grivi pedig az egyik ilyen zsilipből csapta ki a droidot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerintem a leszállóhajóba szállt be, hiszen még kivülről is mutatták azt a négy csatlakozózsilipet, melyeken keresztül a folyosókról a droidok iparkodtak lefelé. Grivi pedig az egyik ilyen zsilipből csapta ki a droidot.Az mekkora volt már! Kivágta mint macskát sz*rni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Igen...szegény Cut -k. Amúgy mi lett Koth mester rombolójával? Elkobozták vajon? Szerintem Koth hajóját szétlőtték. Nem abba a hajóba szállt be ami megsérült? Pedig nekem úgy tűnt, hisz azért kellett poddal menekülnie onnan nem? Vagy valamit elnéztem? Nem te néztél el valamit, hanem én! Most gyorsan megnéztem, és eddig észre sem vettem, hogy a nyitójelenetben podokat lőnek ki a C-9979-ről Hát így ez mindjárt más! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Miért nem használt egyik flotta se vadászokat? Eddig ha jól emlékszem minden űrharcban voltak, ez valami új taktika? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Az a baj, hogy amikor használnak, akkor is ésszerütlenül. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Miért nem használt egyik flotta se vadászokat?Eddig ha jól emlékszem minden űrharcban voltak, ez valami új taktika? Szerintem a taktika része volt a vadászok mellőzése, de lehet hogy csak takarékoskodtak a készleteikkel... Obi-Wan-ék célja az volt, hogy Grievous a hajójukra menjen, míg a tábornok célja az volt, hogy Koth mesterrel tőrbe csalja Anakint. Így végül is szükségtelen lett volna egy űrcsata, hiszen mindenki 'csak' át akart szállni a másik hajójára. Az más kérdés, hogy ott már nem kis csaták alakultak ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Dzséjt! Azóta lett már nevük a hajóknak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Nem, névtelenek maradtak. Annyi, hogy a Recusantra "Grievous Recusant-osztályú" hajója formában hivatkoznak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Nem, névtelenek maradtak. Annyi, hogy a Recusantra "Grievous Recusant-osztályú" hajója formában hivatkoznak.Kíváncsi leszek mikor jön majd be az Invisible Hand a képbe. Egyébként ez a hajó amit itt látunk az az, ami az EPIII -ban is volt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Bezony. Ilyenekből is részt vett pár a coruscanti csatában. Most már csak a Providence-osztály hajói hiányoznak abból a csatából, legalábbis ami a cirkálókat illeti. Gondolom abból is felbukkan majd valamikor egy-kettő, köztük az Invisible Hand. Mondjuk az furcsa lesz, ha megjelenik, mert az lesz az első zászlóshajója Grievousnak, amit nem lőhetnek szét Mondjuk arra is kíváncsi leszek, mikor cserélik le az Y-szárnyúakat ARC-170-esekre, a Torrenteket V-szárnyúakra, a klónok páncéljait, mikor jelennek meg a tri-vadászok. Hm... belegondolva, még messze járunk az ep3-as felhozataltól Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Amikor betör Grievous Obi-Wan hajójára az eléggé az EPIV elején látható csatára hasonlít. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ez nekem is eszembe jutott, de már a várakozás is hasonló.Ahogy a klónok várják, hogy mi lesz az ajtóval. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ez nekem is eszembe jutott, de már a várakozás is hasonló.Ahogy a klónok várják, hogy mi lesz az ajtóval.Nagyon jó. Egyébként a legjobb face to face harcok ebben az epizódban vannak, már ami a második évadot illeti. Bár a Grievous vs. Koth párviadal és annak egész körítése nagyon magas szinten van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nagyon jó. Egyébként a legjobb face to face harcok ebben az epizódban vannak, már ami a második évadot illeti. Bár a Grievous vs. Koth párviadal és annak egész körítése nagyon magas szinten van. És szinte itt sem volt semmi esélyük a klónoknak, mint majd a lázadóknak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. És szinte itt sem volt semmi esélyük a klónoknak, mint majd a lázadóknak.Ja. A legjobb az amikor a bejárat mellett álló klón lelövi a droidot, majd oda ugrik egy másik és őt lövi hasba. Következő momentumként pedig már ez a rohamdroid kap fejlövést. Irtják egymást rendesen. Az első évadban nem voltak ilyen durvulások. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Meg amikor beugrik két kommandós droid tigrisbukfencben, és kapásból adnak két headshotot a klónoknak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Ja. A legjobb az amikor a bejárat mellett álló klón lelövi a droidot, majd oda ugrik egy másik és őt lövi hasba. Következő momentumként pedig már ez a rohamdroid kap fejlövést. Irtják egymást rendesen. Az első évadban nem voltak ilyen durvulások. Legyen ilyen csata minnél több.Elvégre csak háború van. Válasz
Laci! Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. És szinte itt sem volt semmi esélyük a klónoknak, mint majd a lázadóknak. Hát igen ott a lázadók se tudtak mit kezdeni egy csillagrombolónyi rohamosztagossal. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Állati jó rész volt. Grievous nagyon tuti. Most, hogy ennyi rész után visszatért nagyon ász volt. Eath Koth-tal pontosan nem tudom mi a helyzet. A CW-ben, vagy valamelyik Köztársaság képregényben volt valami a "halálával" kapcsolatban? 10/9 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Állati jó rész volt. Grievous nagyon tuti. Most, hogy ennyi rész után visszatért nagyon ász volt.Eath Koth-tal pontosan nem tudom mi a helyzet. A CW-ben, vagy valamelyik Köztársaság képregényben volt valami a "halálával" kapcsolatban? 10/9 Filoni közölte is Lucasszal, de az öreget nem nagyon izgatta. (még jó) Az ő Univerzuma... majd ő eldönti ki halott és ki nem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Filoni közölte is Lucasszal, de az öreget nem nagyon izgatta. (még jó) Az ő Univerzuma... majd ő eldönti ki halott és ki nem. Majd kimagyarázzák valahogy. Mégse halt meg, vagy ilyesmi. De azért ezen rész írója utánanézhatett volna. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Majd kimagyarázzák valahogy. Mégse halt meg, vagy ilyesmi.De azért ezen rész írója utánanézhatett volna. Elvileg Koth mester a geonosisi csatában halt meg egy lezuhanó löveghajóban. Persze csak a képregény szerint. Azt mondanom sem kell, hogy bár EU, de a TCW jóval 'felsőbb rangú' egy mezei képregénynél. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Elvileg Koth mester a geonosisi csatában halt meg egy lezuhanó löveghajóban. Persze csak a képregény szerint. Azt mondanom sem kell, hogy bár EU, de a TCW jóval 'felsőbb rangú' egy mezei képregénynél. Ez igaz, viszont ettől még utánanézhetett volna az író. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Elvileg Koth mester a geonosisi csatában halt meg egy lezuhanó löveghajóban. Persze csak a képregény szerint. Nem! Az Inside the World of Attack of the Clones című könyv szerint halt meg (az olyan, mint a Fantasztikus gépezetek, csak a helyszínekkel foglalkozik), de a későbbi EU-k sem vették figyelembe azt. De ez le van írva az első oldalon az epizód leírásban... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem! Az Inside the World of Attack of the Clones című könyv szerint halt meg (az olyan, mint a Fantasztikus gépezetek, csak a helyszínekkel foglalkozik), de a későbbi EU-k sem vették figyelembe azt. De ez le van írva az első oldalon az epizód leírásban... Ja tényleg, nem vettem észre. Jó, hogy ebben a többi EU-val legalább szinkronban van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Korábban volt szó róla, miszerint Anakin milyen jó, hogy most a háttérbe húzódik, és Gallia mesterre bízza Grivit. Más is állhat a háttérben, ami a készítők felkészültségét maximálisan tükrözi. Anakin csak az EPIII elején találkozik Grievous -al, ezért "nem mehetett" most ellene. Jó, hogy figyelnek erre. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megjegyzem, amikor megérkeznek a hangárba, ott van Gallia, Obi-Wan, Cody és még egy klón. Amikor felszállnak a kompra az a bizonyos "még egy klón" eltűnik a jelenetből, és nem száll fel a kompra. Plusz az is feltűnt, hogy a hangárpajzs se volt felkapcsolva, még sem történt semmi bajuk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.