Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

2x13 - Voyage of Temptation

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

13. rész - Voyage of Temptation / A kísértés utazása

epguide213.jpg

Írta: Paul Dini

Rendezte: Brian Kalin O'Connell

Helyszín: Coronet csillaghajó, Coruscant

Szereplők:

Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor

Satine Kryze - Anna Graves

Anakin Skywalker - Matt Lanter

Cody parancsnok - Dee Bradley Baker

Rex százados - Dee Bradley Baker

Tal Merrik szenátor - Greg Proops

Orn Free Taa - Phil LaMarr

Pre Vizsla - Jon Favreau

Onaconda Farr - Dee Bradley Baker

Palpatine kancellár (Darth Sidious) - Ian Abercrombie

Mixer közlegény - Dee Bradley Baker

Redeye közlegény - Dee Bradley Baker

Raktáros protokoll droid - Corey Burton

A Coronet kapitánya - David Acord

Kin Robb szenátor - ???

R2-D2

Történet

Satine hercegnő a Couscantra tart, hogy képviselje a független rendszerek érdekeit a Szenátusban. Obi-Wan és Anakin egy kisebb klón osztaggal elkísérik őt, attól tartva, hogy a Halálőrség újra merényletet kísérel meg a hercegnő ellen. Félelmük nem alaptalan…

Érdekességek

- Az epizód jóval az előzménye és a folytatása előtt, még az első évad idején készült el. Akkoriban azonban még nem voltak készen a mandalore páncélok, így a készítők Pre Vizslára kénytelenek voltak egy klón páncélt tenni, amit a köpennyel igyekeztek elfedni.

- Amikor Anakin és Obi-Wan a turbóliftben utaznak, az hasonlít az ep2 liftes jelenetére, mikor a páros Amidala lakása felé tartottak.

- A feltálalt nunákat élő formában láthattuk már az ep1-2-ben, a TCW mozifilmben, az 1x12 The Gungan Generalban és a 2x10 Deserterben. Ez utóbibban szintén feltálaltak egyet vacsora gyanánt, de akkor egész más formájuk volt, ami azt feltételezi, hogy akkor máshogy készítették el.

S02E13.jpg

- Mivel a Ryloth tagja a Semleges Rendszerek Tanácsának, feltételezhető, hogy Orn Free Taa megtartotta az 1x21 Liberty on Ryloth-ban Cham Syndullának tett ígéretét, és a klónok végül kivonultak a bolygóról. A Rodia szintén megtartotta kis híján feladott semlegességét.

Pár kitétel.

1. A letöltéssel és a felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem bírtam kivárni a feliratot, de nem is nagyon volt rá szükség, szinte mindent megértettem a részből, és nagyon tetszett. Míg az előző rész számomra összecsapottnak tűnt, ez sokkal jobban fel volt építve, és mind az évad, mind a sorozat toplistáján előkelő helyet foglal el. Nagyon tetszett Obi és Satine kapcsolatának kibontása, többet megtudhattunk a közös múltjukról(külön tetszett Qui-Gon mester említése). Satine remek karakter, nagyon szimpatikus és remek párost alkotnak Obi-Wannal. A mandalori hajó hídja érdekes volt, főleg a kormány, de nem mutatott rosszul. Az orgyilkos droidok nagyon coolok :D voltak, ahogy elragadták a klónokat, az bennem a Batman Begins raktárjelenetét idézte. Abelőlük kiugráló kis"bolhák" is hatásosak voltak, hiába, sok kicsi sokra megy :D. Tal Merrick jó kis köpönyegforgató, az előző részben meg a mostani első felében is egy kis pojácának tűnt(hozzáteszem, hogy ehhez a szinkronszínész remekül hozzásegítette a karaktert). A végén, mikor döntés elé állítja Staine-ékat az nagyon Joker-es volt.(bocsánat, hogy folyton Batmanre utalok, de nagy fenja vagyok, és tudom, hogy sokan ismeritek legalább a Sötét Lovag filmet) Anakin tette pedig tökéletes válasz a szenátor úr kérdésére. Ez a tett megint megmutatta Anakin sötét oldalát. Lehet azt mondani megint, hhogy érthető a tette, de ez ugyanúgy nem volt az, mint Poggle vallatása(ezt ki is emelte a gyilkosság után felcsendülő Birodalmi Induló részlete). A rész tehát nagyon tetszett, összességében nem találtam benne semmi hibát, szóval nálam benne van a TOP1-ben :D

Ja és a rész legjobb poénja (Mixer ,,Droids!" beszólása és annak következménye után): ,,The Legendary apetite of Orn Free Taa" :D

Hozzászólás ideje:

Nagyából egyezok a véleményem az előttem szólóval, de én nem értem hogy egy harcos nép miért küld ócska droidokat arra hogy elvégezzék a melót(jó lehet ez csak a terv része).

Hozzászólás ideje:

Ez már-már jobb, mint a nagy SW filmek! :D Végre kiderült egy csomó minden Satine és Obi kapcsolatáról. Tiszta hülyeség, hogy cölibátusban kell élniük a Jediknek... :hmm:

Hozzászólás ideje:

Star Wars horror felvonás 3 - A robotok támadása :D

Nagyon jó rész volt, főleg az alagsorban lévő jelenetek. Ahogy ment a klón a sötétben, saját félelmei közt átjárva és elragadja a pók-droid :P

Majd a pók által járkáló klón, félig megvilágítva R2 refelktorától...

Satine és Obi pedig kiváló párt alkothattak volna, öröm volt nézni a civakodásukat :P

A hajó kormánya pedig érdekes volt, kíváncsi vagyok hogyan lehet vele kormányozni ténylegesen a hajót :D

Merrick szenátor pedig igazi Mandalor, úgyanúgy, mint az előzőben a vezető, ő sem kegyelmezett senkinek. Kezdem megkedvelni ezeket a srácokat, na majd felrakom a Kotort :D

A kérésére pedig elég hamar megjött az erősítés. Gooood.... :hmm:

Viszont a Mandalór testőrök mit kerestek a botjukkal a tűzvonalban? Az ő botjuk is vissza tudja verni a lézernyalávokat, mint a fénykardok? :o Mert az OK, hogy ugyanúgy, mint a MagnaGuardok pálcái, a végükön villámokat eregetnek, de azt nem értem, hogy védekezésnél mi történik...

Merrik utolsó jelenete pedig nagyon odatett. Az a monológ amit előtte mondott, és Anakin tette :o :o na meg hozzá a zene...

A következő részben tök jó lenne, ha Obi-nak nem lenne szakálla :D

Az évad 3. legjobbja eddig számomra :P

Hozzászólás ideje:

Orgyilkos droidok támadása :hmm:

Egész nézhető rész volt, bár ezek a kis bolhagyilkosok nem tetszettek. Viszont a végén jól jött ki, hogy Anakin szúrta le a szenátort :D

Hozzászólás ideje:

Jó kis rész volt, de olykor megint előtérbe kerültek a következetlenségek :P

Nagyon pöpecek voltak az orgyilkosdroidok. Kicsit furcsa volt nekem Artu, hogy míly bátran gurul ott a sötétben a dobozok között, pedig pedig a túlzó bátorság nem az ő része. :D De aztán nagy volt amikor menekülőre fogta és beleütközött a klónba. :D

No ami számora azonban némi értetlenséget vett fel az az a jelenet amikor Merrik szenátor elragadja Satinet. Amikor Obi-wan üldözi őt a folyosón, vele szemben feltűnik egy mandi őr, szép nyugodttempóban mintha azon a folyosón nem éppen egy Merrik szenátornak kellett volna alhőznia a csíkot Satine-el. :hmm: Meg kicsit még érdekes volt eme őröknek a közelharca. Volt ott lándzsapörgetés, de csak pislogtam, hogy húsz méterről annak milyen hatása lehet a szuper harci droidokra. Aztán meglehet, hogy azok is olyan ötvözetből voltak, hogy hárították a lézerlövedékeket. :P Közelharcban meg ugye gyűtt az EMP sok, az világos volt. Ja, Artu villámlásai is jók voltak :D

Satine és Obi múltja pedig a hab a tortán :D Kiderült, hogy Obi még ott is hagyta volna a jedi rendet a csajért :P

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a duma kettőjük között csak elterelés volt :hmm: Obi először csak lesett, de aztán leesett neki, hogy miért kezdi Satine előhozni a témát.

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez a duma kettőjük között csak elterelés volt :hmm: Obi először csak lesett, de aztán leesett neki, hogy miért kezdi Satine előhozni a témát.
Először én is azt hittem, de a finálé megadta a helyes választ :D
Hozzászólás ideje:

Jó rész volt,nagyon tetszett,jobb volt mint az előző.10/10

Amúgy engem a kapitány kicsit Napóleonra emlékeztetett,azzal a sapkával :hmm:

Hozzászólás ideje:
Kicsit furcsa volt nekem Artu, hogy míly bátran gurul ott a sötétben a dobozok között, pedig pedig a túlzó bátorság nem az ő része. :hmm: De aztán nagy volt amikor menekülőre fogta és beleütközött a klónba. :D

Már hogy a fenébe ne lenne a bátorság az ő része? Épp erről volt Artu híres, hogy hősiesen beleveti magát mindennek a közepébe, nem törődve a következményekkel. Az EPI.-ben is bátran megjavította a királyi űrjacht pajzsgenerátorát, az EPII.-ben pedig átrepült a droidépítő termen, hogy megmentse Padmé életét, nem beszélve arról, hogy szépen átgurult a geonosisi csata kellős közepén, hogy összerakja C-3PO-t. A klasszikus trilógiában is van jó pár ilyen momentum, de ebből inkább csak kettőt emelnék ki, mindkettőt az EPVI.-ból, amikor leugrott a homokba a felrobbanó bárkáról, és amikor átvágott az Endor erdejein, hogy kinyissa a bunker ajtaját. Egy szó, mint száz, Artu sok minden, de nem bátortalan. :P

Hozzászólás ideje:

EP VI-ban Jabba palotájában azért Nájdinájn-nál nem volt valami bátor, reszketett mint a nyárfalevél :hmm: A zárt, sötét helyeken azért a maga módján "óvatos" :D De legfőképp először gyakran Thripiót teszteli le. Lelöki, megböki ésatöbbi :P

Hozzászólás ideje:
EP VI-ban Jabba palotájában azért Nájdinájn-nál nem volt valami bátor, reszketett mint a nyárfalevél :hmm: A zárt, sötét helyeken azért a maga módján "óvatos" :D De legfőképp először gyakran Thripiót teszteli le. Lelöki, megböki ésatöbbi :P

Jah, neki is megvannak a maga aljas húzásai. :P

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Jó kis rész volt. Jól összehoztak benne mindent. Régi szereplőket (Orn Free Taa, Onaconda Far), klónokat a szenátusi kommandó tagjaival, Obi és Staine közös múltjának emlegetését (jó volt az az őszinte figyelemelterelés). A kis vakarékdroidok meg jópofák voltak.

Meg kicsit még érdekes volt eme őröknek a közelharca. Volt ott lándzsapörgetés, de csak pislogtam, hogy húsz méterről annak milyen hatása lehet a szuper harci droidokra. Aztán meglehet, hogy azok is olyan ötvözetből voltak, hogy hárították a lézerlövedékeket.

Ha éppen nem akkor pislogtál volna, akkor láttad volna, hogy visszapattintják a lézernyalábot :hmm:

EP VI-ban Jabba palotájában azért Nájdinájn-nál nem volt valami bátor, reszketett mint a nyárfalevél :D A zárt, sötét helyeken azért a maga módján "óvatos" :P De legfőképp először gyakran Thripiót teszteli le. Lelöki, megböki ésatöbbi :D

Azért egy kínzókamrában te se lennél olyan hű de bátor. R2-ra nagyon is jellemző a bátorság. Ugye, ő az, aki általában szabad prédaként ül egy vadászgépben, megy ki a hajó burkolatára javítani, áll le liftet kezelni szuper harci droidok figyelő tekintete mellett. Természetesen azért nem hülye (mint C-3PO :P ), így óvatossá válik, amikor veszélyt érzékel. Ez azonban ha szerinted gyávaság... :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ebbe a részbe annyi mindet pakoltak, hogy csak úgy kapkodja az ember a fejét. Persze jó értelemben véve. Van itt minden; romantika, árulás, politika és persze akció.

Először is ahogy vártam, itt már a narrátor elmondja miért is utazik a hercegnő a Coruscnatra, így ez a momentum is a helyére került. Persze nem kell hozzá egyetem, hogy rájöjjünk előbb is, de nekem ez fontos volt. :o A történet eleje két szinten zajlik; az egyik a nagyon impozáns kilátó helyiség a másik pedig a raktér. A Coronet eme két része szöges ellentéte egymásnak. Fent szenátorok csevegnek a galaxis aktuális helyzetről. Megint úgy éreztem, hogy ez igen! Ez az, amiért ezt a sorozatot én a filmek kiegészítésének tekintem! Egyszerűen olyan jól megírtak voltak a párbeszédek, hogy az még a mozifilmek becsületére is vált volna. Paul Dini minden elismerést megérdemel! Folytatódik Satine és Obi-Wan szurkálódása, és ebbe ágyazva érdekes dolgokra lehettem figyelmes. Pl. Tovább erősödött bennem Satine mindennél mélyebb elkötelezettsége a béke iránt, másrészt az is feltűnt mennyire jól használja a szavakat, amikor valakit a sarokba kell szorítani. Persze ki máson, mint Obi-Wan –on köszörülte a nyelvét, és talán a legfrappánsabb mondata is ekkor hangzik el: ”…bemutatom a féligazságok és túlzások, Obi-Wan Kenobi néven ismert gyűjteményét” :hmm: Hatalmas. Obi-Wan is érdekes érveket hoz fel Satine hercegnő meggyőzésére, nekem talán túl militánsakat is. Obi-Wan –t nem így ismerjük, vagy legalábbis nem ez a kép él bennünk vele kapcsolatban. Van még hova fejlődnie. Volt még egy pont, ahol Satine ismét Tee Watt Kaa –i magasságokba emelkedett, amikor a Jedi rendről fricskáztatta Anakint. Remek megjegyzés volt, hisz a békéért harcolunk megjegyzésre egy micsoda lenyűgöző ellentét riposzttal máris semmivé zúzza azt. Ezekbe az érdekfeszítő párbeszédekbe remekül illettek az olyan apróságok, mint pl. a martinizás vagy éppen Orn Free Taa, aki meglepően jól ábrázolt karakter lett. Nagyon mókás volt végig, és még akkor sem engedte el a nuna combot, amikor a kis pók droidok támadták. :P Később hallhattuk Obi és Satine történetét, amiben a legnagyobb örömömre Qui-gon is felbukkan. Jó kis küldetés lehetett az, a mának élve.  Egyébként párhuzam is felállítható Anakin és Obi-Wan között abban a tekintetben, hogy ugye Anakin nős és éppen azokat a szabályokat szegte meg, amiket Obi nagyon helyesen nem lépett át. Ezért is volt visszás kicsit, hogy még ő magyarázott Obinak a Jedik kötelesség tudatáról. Tal Merrick kulcsfontosságú karakter, ha ezt a szálat vesszük figyelembe, mert a végén a szerelmi vallomás után szépen kijátssza és kimondja a páros gyengeségeit. Persze nem számol Anakinnal, aki valóban hidegvérű gyilkos, csak még nem tudja. :o Ez a jelenet is döbbenetesen jól sikerült, nem lehet elégszer dicsérni. Itt amin még padlót fogtam, hogy Obi kerek-perec kijelentette, hogy bizony kivált volna a rendből ha tudja mit érez iránta Satine. :o

Az alsóbb szinteken folyó harc is remek volt, főleg a raktérben tapasztalható darkos feeling jött be nagyon. Itt is telitalálat párbeszédek garmadája, és R2!!! Te jó ég! Mióta is nem szerepelt már? Csak most tűnt fel a hiánya, hogy újra képbe került. De ha már láttuk, nem hazudtolta meg magát. Amikor megijesztette a klónt, szerintem az egész ház hallotta a kacajomat. :D Az akciókban is remekelt a kicsi, és még pár klónt is megmentett. :P Az új merénylő droid bejövős volt. Kicsit a skorpiókra emlékeztetett, kiegészülve a kis egységekkel, amiket kiváló ötletnek tartok. Az már csak hab volt a tortán, ahogy a klónokat megtámadták, és befurakodtak a páncéljuk alá. Volt egy kis Múmia feelingje az egésznek. :D Egyébként szegény klónokra rájár a rúd a második évadban, szinte minden lehetséges borzalmon keresztül mentek már. Itt is volt Vaderre emlékeztető momentum, mégpedig az amikor Anakin eldobja a fénykardját és úgy kaszálja le a menekülő droidot. A legjobban az tetszett ebben a szakaszban, amikor mint valami marionett bábot, úgy mozgatta szegény Redeye testét a droid. Ez elég félelmetesre sikeredett.

A szakadár „páncéltörők” újbóli feltűnése is jó volt, és annak külön örülök, hogy figyeltek arra, hogy ezután már végig a hajó testén maradjanak ezek a szerkezetek. Egyébként Anakin egyik legkúlabb momentuma az egész epizód alatt, ahogy lekaszálja a droidokat. Láthatóan még ő is tud fejlődni. :D

Az epizód vége méltó volt az addig tapasztalt színvonalhoz. Coruscant a csillagrombolókkal bizsergető látvány, csak úgy, mint a landoló Coronet, aztán Satine és Obi-Wan párbeszéde. A szerelmi vallomás láthatóan felszabadította azokat a gátakat a két főhősben, amik kimondatlanul eddig az útjukat állták a kedves szavaknak. Nagyon tetszett Satine megjegyzése Obi szakállára vonatkozóan. :D

Ellenben hol volt Ahsoka? :P Ugye nem a fénykardját kereste éppen? :o

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A mandalori hajó hídja érdekes volt, főleg a kormány, de nem mutatott rosszul.
Nekem is fura volt a kormány, kicsit idegennek éreztem. Az ötödik elemben volt ilyen stílusú hajó híd ha jól emlékszem. Tal Merrick mészárlása viszont nagyon jó volt. :D

Az orgyilkos droidok nagyon coolok :hmm: voltak, ahogy elragadták a klónokat, az bennem a Batman Begins raktárjelenetét idézte.
Az Alienben is volt ilyen. :P

Anakin tette pedig tökéletes válasz a szenátor úr kérdésére. Ez a tett megint megmutatta Anakin sötét oldalát. Lehet azt mondani megint, hhogy érthető a tette, de ez ugyanúgy nem volt az, mint Poggle vallatása(ezt ki is emelte a gyilkosság után felcsendülő Birodalmi Induló részlete).
Ráadásul Anakin olyan arcot vág a tette után, mintha babzsúron lenne. :P

Nagyából egyezok a véleményem az előttem szólóval, de én nem értem hogy egy harcos nép miért küld ócska droidokat arra hogy elvégezzék a melót(jó lehet ez csak a terv része).
A hercegnőt jól védték. És ne feledd, hogy ott volt Merrick is mint beépített ember. A terv majdnem sikerült is.

Ja igen. R2 nem félt ebben az epizódban, maximum megijedt kicsit. :D Szerintem azért gurult gyorsan, hogy értesítse a klónokat mit is talált. :D

Hozzászólás ideje:

Egy zseniális felvezető epizód zseniális folytatása.

Nincs mit értékelnem rajta, egy-két különösen jó dolgot kiemelek belőle. Az egyik az a Coronet hídja volt, hagyományos kormánykerékkel, amivel önmagában nem lenne baj, de azzal hogy manőverezik a hajót fel és le? :hmm: Nekem nagyon tetszettek a mandaloriai őrök harc közben, meg Orn Free Taa falánksága is. Az orgyilkos droidoknál meglepő volt a sok kisebb droid szétszóródása. Mixer poénja is nagyon jó volt. És végül fény derült az Obi-Wan és Satine közötti kapcsolat múltjára. (Apropó, valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az a pötty Obi-Wan homlokán.) Az egyetlen dolog, ami talán nem tetszett, az az, hogy Tal Merrik karaktere ilyen gyorsan megváltozott. És nem feltétlenül arra vonatkozólag, amikor felfedte a kilétét, hanem előtte. Az előző részben sokkal félénkebbnek tűnt. Jah, és ami nagyon ütött, az Anakin gyilkossága, és az alanta felcsendülő Vader téma. Érdemes megfigyelni ahogy a gyilkosság után Anakin a homlokához teszi a kezét. Azért egy kicsit megviselte ám őt is.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
No ami számora azonban némi értetlenséget vett fel az az a jelenet amikor Merrik szenátor elragadja Satinet. Amikor Obi-wan üldözi őt a folyosón, vele szemben feltűnik egy mandi őr, szép nyugodttempóban mintha azon a folyosón nem éppen egy Merrik szenátornak kellett volna alhőznia a csíkot Satine-el. :hmm:
Ez nem egészen világos. Mikor is volt ez? :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
(Apropó, valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az a pötty Obi-Wan homlokán.)
Anyajegy. McGregor homlokán is van. :hmm:

Az egyetlen dolog, ami talán nem tetszett, az az, hogy Tal Merrik karaktere ilyen gyorsan megváltozott. És nem feltétlenül arra vonatkozólag, amikor felfedte a kilétét, hanem előtte. Az előző részben sokkal félénkebbnek tűnt.
Az árulónak épp ez a jellemzője, hogy nem tudnád megmondani róla, hogy az ellenségnek dolgozik. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Star Wars horror felvonás 3 - A robotok támadása :hmm:

Nagyon jó rész volt, főleg az alagsorban lévő jelenetek. Ahogy ment a klón a sötétben, saját félelmei közt átjárva és elragadja a pók-droid :)

Majd a pók által járkáló klón, félig megvilágítva R2 refelktorától...

Miközben néztem, egyből Te jutottál eszedbe, hogy ez a rész biztos nagyon tetszett neked. :D
Hozzászólás ideje:
Érdemes megfigyelni ahogy a gyilkosság után Anakin a homlokához teszi a kezét. Azért egy kicsit megviselte ám őt is.

Szerintem ezt azért csinálta hogy jelezze a Obi-éknak hogy csináljanak úgy mintha ő itt se lenne(csak jöttek a klónok és előttük azért nem lehet turbékolni)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szerintem ezt azért csinálta hogy jelezze a Obi-éknak hogy csináljanak úgy mintha ő itt se lenne(csak jöttek a klónok és előttük azért nem lehet turbékolni)
Szerintem is erről volt szó.

KisKósa! Elhagyott az ihlet? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Mozgalmasra és izgisre sikerült az eheti rész is. Obi és a hencegnő romantikázása teret engedett egy kis nosztalgiának és humorizálásnak így nem lehet ráfogni hogy monotonba ment volna át.

A poénok humorosra sikeredtek amik közül Ani Obinak való beszólásai a legjobbak. A barátnőzős jeleneten szakadtam. :hmm:

A másik ilyen elem Free Ta droid mögé bújása. Kicsit kajálhatott volna még a búvóhelyén. :)

A klónok megint jól kifogták sötét folyosókat. Főleg az amelyiket egy alienbe átment droid intézett el.

Az akciókavalkád legbejövősebb eleme a kicsi droidok legyakása lett. Obi és a szöszke a Han-Leia féle csípkelődésre emlékeztető csevelye sokat dobott a felforrósodott hangulaton.

A túszejtősdi izgis és nosztalgiázós lett. A vége felé már nagyban szurkoltam Obinak hogy az Erővel kapja már ki Talesz kezéből a detonátort amire nem került sor. Tény és való hogy a szenátor bá' sokkal jobban járt volna a másik verzióval. Nagyon meglepett ábrázattal távozott el az öreg. Nem érdemelte meg a sorsát.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.