Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Deechi szenátort sajnáltam, hogy meghalt, egy későbbi darkos epizódban feltűnhetet volna, elég félelmetes volt a megjelenése.De ennek ellenére teljesen korrekt szenátor volt. Padméékkal is őszintén beszélt, és minden igaz volt amit mondott. Én is sajnáltam a halálát. Azért Loloból nem néztem volna ki, hogy így meg tudja ölni Deechit, hisz szemtől szemben kellett lennie vele. Szegény szenátor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Ezt az infót honnan szerezted?Onnan gondolom, hogy amikor éljenzik Amidalát, akkor Christophsisi lakosok vannak mellette. Úgy tűnik ő a vezetőjük. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Nah, most jutottam el odáig, hogy megnézzem... (Vártam HD-re, aztán HD feliratra.) Nagyon tettszett a rész, nagyon jó ötletnek tartom, hogy a Kamínói szenátor nem egy benyalós valaki(, mint ahogy gondoltam*), hanem a küzd a klón gyártás mellett, mert kell a pénz nekik. Aztán elgondolkodtam azon, hogy ha kapnak egy "kis" pénzt, az kihez kerülhet. Gondolom a Kamínói miniszterelnökhöz. És az mit kezd vele? Ez nagyon érdekel... Vesz egy új fotelt a szobájába, vagy mi? Na mindegy nemtom... Ez csak úgy eszembe jutott... *Azért gondoltam, mert csak most kerültek be a Szenátusba, akkor az elején még az a normális, ha benyalnak mindenkinek.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Nah, most jutottam el odáig, hogy megnézzem... (Vártam HD-re, aztán HD feliratra.) Nagyon tettszett a rész, nagyon jó ötletnek tartom, hogy a Kamínói szenátor nem egy benyalós valaki(, mint ahogy gondoltam*), hanem a küzd a klón gyártás mellett, mert kell a pénz nekik. Aztán elgondolkodtam azon, hogy ha kapnak egy "kis" pénzt, az kihez kerülhet. Gondolom a Kamínói miniszterelnökhöz. És az mit kezd vele? Ez nagyon érdekel... Vesz egy új fotelt a szobájába, vagy mi? Na mindegy nemtom... Ez csak úgy eszembe jutott... *Azért gondoltam, mert csak most kerültek be a Szenátusba, akkor az elején még az a normális, ha benyalnak mindenkinek.. A pénz a szükségletek kielégítésére kell. A fene tudja mit jelent ez a kaminóiak esetében, de már az EPII óta tudjuk mennyire pénzéhesek. Onaconda nagyon jól megmondta Burtoninak azt, amire utaltál. A klón gyártás miatt kerültek a szenátusba, de már parancsolgatni akarnak. Bár én inkább nevezném ezt lobbinak, mégis elég kellemetlen. Mégis valahogy szimpatikus nekem ez az öreg kaminói szenátor....nem tehetek róla. Az a mondata mindenesetre ütött, hogy a diplomácia már régen cserben hagyta a Köztársaságot. Teljesen így van. Érdekes látni, hogy azért néhány szenátor nagyon is képben van mi folyik itt. Satine és most Burtoni szavai is erre utalnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy Padmé viharos sikerű beszéde után mi történhetett, hogy mégse ment át a javaslatuk a törvényhozáson? Valószínűleg Palpatine közbelépett. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy Padmé viharos sikerű beszéde után mi történhetett, hogy mégse ment át a javaslatuk a törvényhozáson? Valószínűleg Palpatine közbelépett. Az is tettszett, hogy a végén Palpi nem vette elő a benyalós stílusát a tanítványa csaja előtt, hogy ő mennyire sajnálja, meg minden... Hanem kerek-perec megmondta, hogy ilyen a demokrácia. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Az is tettszett, hogy a végén Palpi nem vette elő a benyalós stílusát a tanítványa csaja előtt, hogy ő mennyire sajnálja, meg minden... Hanem kerek-perec megmondta, hogy ilyen a demokrácia.Pedig mondta neki, hogy mennyire sajnálja, csak hozzátette, hogy ilyen a demokrácia. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Nagyszerű rész volt. Sokkal jobb, mint az előző. Onót sajnáltam, de hát tényleg meg kellett halnia még az EP3 előttig. Eleinte azt hittem Gunray állt a háttérben, bár még nem tartom kizártnak, hogy tényleg így volt. Az, hogy Lolo volt a gyilkos meglepett kissé, bár lehetett rá gyanakodni. A kaminói magatatrtása tök logikus. Nekik a háború óriási pénzeket hoz. Divo, a detektív elég különc figura volt. Összességében véve nagyon jó volt. 10/9. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Amidala beszédének volt egy érdekes mondata, ami arról szólt, hogy a Köztársaság anyagi csődbe juthat, ha berendeli az újabb klónokat. Ez felettébb érdekes. Ennyire kiürült volna a kassza? Pedig egy háborúban van lóvé. Érdekes lehet ennek is a háttere, hogy ez hogyan működött. Lehetne erről is egy rész. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Abból a szempontból is érdekes, hogy a klónokért csak egyszer fizetnek, zsoldjuk nincs kvázi ingyen harcolnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Abból a szempontból is érdekes, hogy a klónokért csak egyszer fizetnek, zsoldjuk nincs kvázi ingyen harcolnak.Pontosan. Itt gondolom az előállítási költségek a magasak, plusz a felnevelésük ami ugye szintén a Kaminón történik. Tíz évi etetni, tanítani, szállásolni a klónokat nem olcsó móka. Bár azt nem tudjuk biztosan, hogy még mindig a Kaminón történik-e a kiképzésük. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. De azért az se rossz, hogy ha ezeket a klónokat most kezdik el gyártani, akkor azok már javában birodalmi rohamosztagosként fognak szolgálni Bár már az az egymillió egység is a Birodalomba lesz bevethető, amely az ep2-ben még lombikban lubickolt. De vajon évenként jönnek ki új egységek (sz szinte biztos), mert akkor itt végül is már több, mint tíz évre biztosítva van a Kamino részéről a klóntermelés. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Meg aztán lehet, hogy különböző fejlesztések révén a klónok fejlődési idejét is rövidítik. Érdekes, hogy Padmé ezt mondta. Valahogy az EP3 idején nem éreztem, hogy anyagialg csődben lenne a Köztársaság. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mi van akkor, ha a szenátus leszavazza a javaslatot, és nem rendelnek újabb klónokat. Akkor azokkal az egyedekkel mi lett volna, akik már szinte bevetésre vártak? Ott van több millió ember a Kaminón és nem kell senkinek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mi van akkor, ha a szenátus leszavazza a javaslatot, és nem rendelnek újabb klónokat. Akkor azokkal az egyedekkel mi lett volna, akik már szinte bevetésre vártak? Ott van több millió ember a Kaminón és nem kell senkinek. Szerintem ez nem a már legyártott klónokról szólt, hanem újabb lombikszéria megrendeléséről. Gyártási és nem bevetési szavazás volt. Azokat nyilván már ki is fizették a képzésük pedig folyik, hogy aztán bevetésre kerüljenek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. (szerkesztve) Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mi van akkor, ha a szenátus leszavazza a javaslatot, és nem rendelnek újabb klónokat. Akkor azokkal az egyedekkel mi lett volna, akik már szinte bevetésre vártak? Ott van több millió ember a Kaminón és nem kell senkinek. Azok gondolom már ki vannak fizetve.Legalábbis ha a kaminoiak nem hülyék akkor úgy kötik a szerződést, hogy amikor kifejlesztik az embriót a Köztársaság kifizeti előre a taníttatásukat, etetésüket, kiképzésüket.Ha utólag fizetnének akkor gáz lenne, mert a Köztársaság bármikor monfhatná hogy nem kellenek a klónok.Különben tényleg érdekes a szavazás.Egy háború közepén arról szavazni, hogy kell-e még katona(hogyne kéne, mint minden háborúban) enyhén szólva botorság.Nem a klónok számától függ a háború befejezése, hanem a politikusoktól.Amit felvetettél, hogy Kaminon végzik-e még a klónok kiképzését az is megér egy misét.A háború kitörése óta a szepiknek mindennel amijük van támadniuk kéne a bolygót, hisz ha elpusztítják a klónozó berendezéseklet akkor nyertek.Miért nem teszik? Persze mi tudjuk.Mindkét oldalt Sidious irányítja, hogy minnél hosszabban tartson a háboru(minnél több Jedi hulljon), szerintem nem enged egy átfogó nagy támadást a szepiknek. Szerkesztve: 2010. Március 26. - Frenkie Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Azok gondolom már ki vannak fizetve.Legalábbis ha a kaminoiak nem hülyék akkor úgy kötik a szerződést, hogy amikor kifejlesztik az embriót a Köztársaság kifizeti előre a taníttatásukat, etetésüket, kiképzésüket.Ha utólag fizetnének akkor gáz lenne, mert a Köztársaság bármikor monfhatná hogy nem kellenek a klónok.Különben tényleg érdekes a szavazás.Egy háború közepén arról szavazni, hogy kell-e még katona(hogyne kéne, mint minden háborúban) enyhén szólva botorság.Nem a klónok számától függ a háború befejezése, hanem a politikusoktól.Amit felvetettél, hogy Kaminon végzik-e még a klónok kiképzését az is megér egy misét.A háború kitörése óta a szepiknek mindennel amijük van támadniuk kéne a bolygót, hisz ha elpusztítják a klónozó berendezéseklet akkor nyertek.Miért nem teszik? De ne feledd, hogy a klónok kifejlődése 10 év. Tehát amit most berendelnek, az tíz év múlva lesz csak hadrafogható (mint ahogy az ep2-ben látott 5 éves "egységcsoport" is még legalább öt évig nem lesz bevethető). Gondolom azért tiltakozott Amidala és a többiek ez ellen, vagyis rendeltek szavazást, mert nem számolna azzal, hogy a háború tíz év múlva is tartani fog. Az elkövetkezendő 7-10 évben (attól függően, mennyivel járunk az ep2 után) még így is folyamatos a klónellátás, és felteszem, Amidaláék úgy gondolják, hogy a háború nemsokára lezárul, utána pedig már nem lesz szükség a seregre. Persze arról nem tudnak, hogy ez az új széria a Birodalomhoz kell, nem a Köztársasághoz. A Kaminot megpróbálták megtámadni, tágabban az EU-ban már háromszor is. Egyszer a Szeparatisták oldalára állt mon calamarik, másodszor a mandalorok, harmadszor meg maga Grievous akarta lerohanni. Ez utóbbi ugye a TCW-ben volt. De gondolom, azt a bolygót legalább annyira védik, mint Coruscantot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerintem ez nem a már legyártott klónokról szólt, hanem újabb lombikszéria megrendeléséről. Gyártási és nem bevetési szavazás volt. Azokat nyilván már ki is fizették a képzésük pedig folyik, hogy aztán bevetésre kerüljenek.No de azok tíz év múlva bevethetők csak! Ilyen hosszú távra tervezték a háború elhúzódását? Ez nagy idő. Plusz Burtoni már mutogatta az új páncélt is, ami szerintem az új egységeket jelképezi, de ebben nem vagyok biztos. A háború kitörése óta a szepiknek mindennel amijük van támadniuk kéne a bolygót, hisz ha elpusztítják a klónozó berendezéseklet akkor nyertek.Miért nem teszik?Ezért is gondolom, hogy nem csak egy telep volt. Egyébként egyszer megpróbálták a támadást, de akkor titokban, Grievous vezetésével. Sajnos pár nyamvadt klón akkor az utukba állt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. De ne feledd, hogy a klónok kifejlődése 10 év.Közben sikeresen leírtam azt amit Te. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. No de azok tíz év múlva bevethetők csak! Ilyen hosszú távra tervezték a háború elhúzódását? Ez nagy idő. Plusz Burtoni már mutogatta az új páncélt is, ami szerintem az új egységeket jelképezi, de ebben nem vagyok biztos. Csak azok, akik lombikban voltak az ep2-ben. Rajtuk kívül meg minden évben új és új egységek jönnek ki még vagy tíz éven keresztül. Ezek a már kifizetett, legyártott klónok. Csak a 11. évben nem lesz már új széria, erről szólt most a fáma, hogy folytatódjon az újak gyártása. Palpatine meg nyilván hosszú időre tervezett, hisz a Birodalomban valahogy fenn kell tartani a rendet. A többiek - akik elfogadták a gyártást - azok meg azt tették, amit Palpatine, nem terveztek semmit sem se a háborúval, se mással kapcsolatban. Akik meg ellene voltak, azok egyértelműen nem tervezték hosszú időre a háborút, de hát éppen ezért voltak új klónszériák gyártásának. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Ez a klón gyártási törvény valóban kulcsfontosságú volt Palpatine -nak, hisz a Birodalom seregét állította fel a Köztársaság pénzén. Elemi érdeke volt, hogy ne bukjon el. De ez a tíz éves intervallum....épeszű szenátor hogy gondolhatta azt, hogy a háború kitart addig? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Ez a klón gyártási törvény valóban kulcsfontosságú volt Palpatine -nak, hisz a Birodalom seregét állította fel a Köztársaság pénzén. Elemi érdeke volt, hogy ne bukjon el. De ez a tíz éves intervallum....épeszű szenátor hogy gondolhatta azt, hogy a háború kitart addig? Azért nem igazán látni a végét.A Jedik hullanak mint a legyek, a klónok szintén, emberfia nem mondta volna meg mikor lesz vége.A szepik meg ugye töménytelen mennyiségü droidot képesek létrehozni.Különben kérdés az, hogy Palpi vajon ennyire előre gondolkodott-e?Azaz tudatosan a Birodalom számára is készítettet klónokat?A háború végét ő Anakin átállásának időpontjában határozta meg.Amikor Anakin átáll és Dookunak kampec akkor véget vet a háborúnak.De azt nem tudhatta előre hogy mikor következik be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Azért nem igazán látni a végét.A Jedik hullanak mint a legyek, a klónok szintén, emberfia nem mondta volna meg mikor lesz vége.A szepik meg ugye töménytelen mennyiségü droidot képesek létrehozni.Különben kérdés az, hogy Palpi vajon ennyire előre gondolkodott-e?Azaz tudatosan a Birodalom számára is készítettet klónokat?A háború végét ő Anakin átállásának időpontjában határozta meg.Amikor Anakin átáll és Dookunak kampec akkor véget vet a háborúnak.De azt nem tudhatta előre hogy mikor következik be.Klónokra viszont azután is szüksége volt, miután Birodalommá alakította az államrendet. A katonák voltak az egyik legerősebb támaszai a diktatúrájának, így szerintem egyértelmű, hogy a klónok valódi célja az volt, hogy őt szolgálják. Mindörökké. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Klónokra viszont azután is szüksége volt, miután Birodalommá alakította az államrendet. A katonák voltak az egyik legerősebb támaszai a diktatúrájának, így szerintem egyértelmű, hogy a klónok valódi célja az volt, hogy őt szolgálják. Mindörökké. Én is úgy gondolom, hogy mivel be kellett biztosítania a hatalmát már előre rendelhetett klónokat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Különben kérdés az, hogy Palpi vajon ennyire előre gondolkodott-e?Azaz tudatosan a Birodalom számára is készítettet klónokat? Hát persze, hogy előre gondolkodott. Már az ep1 idején az ep2-n agyalt, úgyszólván, hiszen akkor rendelte a klónokat, ami azt jelentette, hogy tíz évvel előre tervezett. De szerintem jóval előbbre, hiszen ott a Halálcsillag is, ami ugye az ep2 után 21 évvel épül fel, és mint tudjuk, az arra termett, hogy kiváltsa a Szenátust ("A félelem, az fogja fenntartani a Birodalom rendjét. A félelem ettől a támaszponttól"). És ki tudja, hogy azt mikor kezdték tervezni. De ott vannak a már sokat emlegetett ep2-es csecsemő klónok, azok is már bőven a háború után álltak szolgálatba, tehát azok is már a Birodalom számára készültek. Szóval összességében Palpatine majdnem három évtizeddel előre tervezett, így egyértelmű, hogy a klónokat a Birodalom számára is tervezte, sőt, voltaképpen az egész Köztársasági Nagy Hadsereg maga a birodalmi hadsereg. A Jedik hullanak mint a legyek, a klónok szintén, emberfia nem mondta volna meg mikor lesz vége. Hát, őszintén, a TCW-ből ez nem igazán jön le. A klónok tényleg hullanak, de a Jedik már nem igazán (a két évad alatt eddig csak három pusztult meg a képernyőn: Nahdar Vebb, Ord Enisence és Bolla Ropal). Sőt, éppen ellenkezőleg, mivel az esetek többségében a Köztársaság nyeri az adott konfliktust, így olyan, mintha a jók hamarosan megnyernék a háborút. Ha nem tudnám, mi a vége az egésznek, nem is gyanítanám, hogy a Köztársaság voltaképpen el fog bukni. A háború végét ő Anakin átállásának időpontjában határozta meg.Amikor Anakin átáll és Dookunak kampec akkor véget vet a háborúnak.De azt nem tudhatta előre hogy mikor következik be. Szerintem ő a háború végét egyáltalán nem Anakin átállásának idejére határozta meg, hiszen mikor megszületett Darth Vader, még folyt a háború (hiszen ő adta ki a "megállj!" parancsot). Inkább a Birodalom megszületésével lehet azt összekötni. Ráadásul, ő, mint mindkét fél legfőbb parancsnoka és a háború játékmestere még jó, hogy tudta, mikor lesz vége: amikor ő úgy akarja. Ez csak ahhoz volt kötve, hogy mikor lesz Birodalom (és a Birodalom nem egyenlő Darth Vader létével). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. (szerkesztve) Hát, őszintén, a TCW-ből ez nem igazán jön le. A klónok tényleg hullanak, de a Jedik már nem igazán (a két évad alatt eddig csak három pusztult meg a képernyőn: Nahdar Vebb, Ord Enisence és Bolla Ropal). Sőt, éppen ellenkezőleg, mivel az esetek többségében a Köztársaság nyeri az adott konfliktust, így olyan, mintha a jók hamarosan megnyernék a háborút.Meg is nyerték volna ha nincs Palpatine. De ez kicsit OFF már. Nem is mennék bele bővebben. A lényeg szerintem, hogy a klónok csak Palpatine -nak jelentettek hasznot. Kicsit irónikus is látni, hogy koccintanak Amidaláék a törvény elfogadására. Az orrukig sem láttak. A szenátus egy nagy színház volt, és Palpi írta a forgatókönyvet. Szerkesztve: 2010. Március 26. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Padméék tényleg elég naívak voltak, ha azt hitték, hogy a háború hamarosan véget ér. Bár a TCW-ben eddig nagyrészt a Köztársaság győzött. Ezért kellenének még szeparatista győzelmek is. Sidious nem 3 évre tervezte a háborút, jóval hosszabbara. De a mostani klóngyártási törvény tényleg már elsősorban a Birodalom számára készültek. A klónok 10 éves fejlősési periódusáról már nem vagyok meggyőződve. Lehet, hogy történtek fejlesztések és ezek a most megrendelt klónok már nem 10 év alatt, hanem mondjuk 5 év alatt kifejlődnének. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. A klónok 10 éves fejlősési periódusáról már nem vagyok meggyőződve. Lehet, hogy történtek fejlesztések és ezek a most megrendelt klónok már nem 10 év alatt, hanem mondjuk 5 év alatt kifejlődnének. Ilyesmiről még szó sem volt a TCW-ben, szóval addig szerintem az ep2-es szabály áll fenn (min a klóngyárak esetében is): egy klón kifejlődése 10 év (és csak a Kaminon van klóngyár). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Gondolom azért tiltakozott Amidala és a többiek ez ellen, vagyis rendeltek szavazást, mert nem számolna azzal, hogy a háború tíz év múlva is tartani fog. Az elkövetkezendő 7-10 évben (attól függően, mennyivel járunk az ep2 után) még így is folyamatos a klónellátás, és felteszem, Amidaláék úgy gondolják, hogy a háború nemsokára lezárul, utána pedig már nem lesz szükség a seregre. Persze arról nem tudnak, hogy ez az új széria a Birodalomhoz kell, nem a Köztársasághoz. Padmé a beszédében nemcsak az anyagi terhet, hanem az esetleges feleslegességet is említhette volna. Mivel nem tette, ezért valószínűleg nem gondolt rá, pedig a szenátoroknak épp ezért kellett volna komolyan gyanút fogniuk, hogy valami más is lehet a háttérben. Nem hiszem, hogy gondolatban 10 éves háborúra készültek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Dzséjt: Valószínü a Birodalomban már gondolkodott Palpi.De az EP3-ból kiderül, hogy akkor kezdte végérvényesen megvalósítani a diktatúrát mikor Anakin átállt.Ha nem ehhez kötötte volna akkor Dookuval is megcsinálja.Neki Anakin kellett jobb kezének(azért mert annál nagyobb alázás nincs a Jedi Rend ellen minthogy a Kiválasztottat átállítja), mégpedig az Ep1 óta.Legalábbis szerintem.Jedik kiírtása és Anakin megszerzése.Ezért volt az egész.Ahogy Anakin átállt. leállította a droidhadsereget, kikiálltotta a Birodalmat.Ezért kötöm Darth Vader születéséhez. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.