SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Azt sajnáljuk. Lennél kedves csinálni egy olyan posztert amin együtt szerepel a "baleset" előtti+utáni Grievous? A baleset előttiről nemigen van képem... esetleg rajzom, de az is kicsi. Poszteralapanyagnak sajnos alkalmatlan... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. A baleset előttiről nemigen van képem... esetleg rajzom, de az is kicsi. Poszteralapanyagnak sajnos alkalmatlan... Gondoltam rá nemrég hogy lerajzolom nagyban mikor az összekötözöt darabjai a regenerálóban úsznak, de az elég durva lenne...úgyhogy letettem róla. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Gondoltam rá nemrég hogy lerajzolom nagyban mikor az összekötözöt darabjai a regenerálóban úsznak, de az elég durva lenne...úgyhogy letettem róla. Miért lenne durva? Lucas megcsinálta elég nagyban, ahogy Anakin ropogósra sül. Annál durvább látvány aligha lehet... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Miért lenne durva? Lucas megcsinálta elég nagyban, ahogy Anakin ropogósra sül. Annál durvább látvány aligha lehet... Lerajzolni lenne durva nekem! Nagyon tetszik ez a kép és gondoltam megörökítem, de... hát csak rá kell nézni... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Lerajzolni lenne durva nekem! Nagyon tetszik ez a kép és gondoltam megörökítem, de... hát csak rá kell nézni... Ugyan, ugyan! Tekints rá úgy, mint egy kihívásra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Lerajzolni lenne durva nekem! Nagyon tetszik ez a kép és gondoltam megörökítem, de... hát csak rá kell nézni... Szegényből nem sok maradt. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. A baleset előttiről nemigen van képem... esetleg rajzom, de az is kicsi. Poszteralapanyagnak sajnos alkalmatlan... http://starwars.wikia.com/wiki/General_Grievous Ha a képekre kattogsz, lesz ott nagyobban is.... nem kell h a legnagyobb kép legyen pont a makkegészséges Grivi, de legyen ott az ilyen is:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. A makkegészséges Grivire nagyon kíváncsi lennék. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Ugyan, ugyan! Tekints rá úgy, mint egy kihívásra. Hát talán majd kicsit később, ha több időm lesz, de most előbb még úgyis be van tervezve két másik rajz! DE utána sztem megpróbálkozom vele! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Nem lélegzik. Csodálatos, ahogy ezeket a szavakat egy másik személyre is ugyanúgy ráilleszthetjük. És ez a személy nem más, mint Anakin Skywalker. Anakin legalább lélegzik rendesül! Grivi köhögése egyébként a kedvenc Ep3 "neszem". Grivi már ránézésre sem a sebezhetetlen-legyőzhetetlen pólusok között tartózkodik VALAHOL hanem egyszerre képviseli mindkettőt. Egyszerre egy "csak morcosan ne jöjjön szembe velem" karakter, másfelől meg még be sem ért a hídra, már lesír róla hogy milyen sebezhető. Egyszerre képviseli mindkét végletet. Vader sokkal méltóságteljesebb jelenség. Meg hát komplexebb is, lévén 6 film szól róla:) És talán pont a túllsúlya miatt még kedvencebbem:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Grievous a következő képletbe illik bele: Darth Maul ---> Darth Tyranus ---> Grievous = DARTH VADER Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Grievous a következő képletbe illik bele: Darth Maul ---> Darth Tyranus ---> Grievous = DARTH VADER Ezt is meg lehetne poszteresíteni... hallod SimonZ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. (szerkesztve) Ezt is meg lehetne poszteresíteni... hallod SimonZ? De még hogy!!! Javasold neki, a megfelelő topicjában. Szerkesztve: 2006. Május 24. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Grievous a következő képletbe illik bele: Darth Maul ---> Darth Tyranus ---> Grievous = DARTH VADER De ezt eccer mintha nyilatkozta volna Lucas is nem? Hogy Vader az "elődei" keveréke. És mien igaz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. De ezt eccer mintha nyilatkozta volna Lucas is nem? Hogy Vader az "elődei" keveréke. És mien igaz! Hát nem is én találtam ki. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Az elődei, meg azért hadd ne felejtsük már ki Anakin Skywalkert sem... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hát nem is én találtam ki. Pedig mondhattad volna! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Az elődei, meg azért hadd ne felejtsük már ki Anakin Skywalkert sem... No igen, ő is benne van tisztességgel, annyira, hogy a végén csak ő marad Válasz
Ory-Wan Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Amikor Grievi először megjelent és elkezdett köhügni, azt hittem, hogy rákos vagy mi. Tudtam előtte, hogy valaki van a páncélon belül, lehet, hogy ezért nem gondoltam arra, hogy ezt akarják vele kiemelni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Tudtam előtte, hogy valaki van a páncélon belül, lehet, hogy ezért nem gondoltam arra, hogy ezt akarják vele kiemelni. Ez megnyugtató. Csomóan vannak, akik azt hiszik hogy tüdőbajos droid.... na persze ahhoz már tehetség kell:D Szerintem nagyon aranyos a köhögése. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Néhány állat kép Griviről. http://img243.imageshack.us/img243/1876/grievous007zi5.jpg http://img243.imageshack.us/img243/3058/gg055ydqd5.jpg http://img525.imageshack.us/img525/7939/gg061iipx0.jpg Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. De gyönyörűszép! Főleg az első. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. De gyönyörűszép! Főleg az első. A szerelmed csakis szép lehet. Egyébként honnan vannak ezek a képek? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Egyébként honnan vannak ezek a képek? Erről a fórumról. http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?p=346013 Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Eredeti Griviben az fogott meg főképp, hogy ponyvacsíkokkal van eltakarva a valós arca, így engem mindig a Buckalakók és a Jawák titokzatoságára és kulturájára emlékeztet, ami nagyon nagy kedvenc. A képregényt még akkro olvastam, mikor kijött a Visionaires, valaki elmondaná, hogy milyen kapcsolat is van Sifo-Dyas és Grievous között? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. valaki elmondaná, hogy milyen kapcsolat is van Sifo-Dyas és Grievous között? Grivit kellően ki akarták ütni, hogy minél kevésbé emlékeztessen Qmael jai Sheelalra. Ennek egy igen kedves része volt, hogy idegen fajból kapott vért.... Dooku egy korábbi áldozatából. Szerintem az volt benne a trükk, hogy Sifo-Dyas Midi-chlorianjai miat az Erőben nyomonkövethetővé vált Sidious számára. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Ezer köszönet. Emlékeztem valami vérátvitelre, csak fogalmam sem volt, hogy mi volt az oka. Most már világos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Grivit kellően ki akarták ütni, hogy minél kevésbé emlékeztessen Qmael jai Sheelalra. Ennek egy igen kedves része volt, hogy idegen fajból kapott vért.... Dooku egy korábbi áldozatából. Szerintem az volt benne a trükk, hogy Sifo-Dyas Midi-chlorianjai miat az Erőben nyomonkövethetővé vált Sidious számára. Jézus krisztus. Hát ez b-a-r-o-m-s-á-g szvsz. Az Erőt minden eleven alkotja, így minden élő dolog érzékelhető az Erőben. Griviben volt élő, tehát érzékelhető volt az Erőben. Meg minek neki Syfo vére? A vér tárolja az emlékeket? Meg hogyan implantálnak emberi(?) vért egy teljesen más fajba? Meg minek olyasvalakibe vér, akiben alig, vagy egyáltalán nincsen már vér. Hülyeség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Ez az EU! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Szerintem biológiai törvényeken nem kell fennakadni jelen esetben... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.