Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hogyhogy, lemaradtam valamiről?Nem hiszem. Ha láttad a Bobás előzetest akkor tudod mire célzok. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Nem hiszem. Ha láttad a Bobás előzetest akkor tudod mire célzok. Látni láttam, de a Boba-Hondo florrumi jelenet (ha arra gondolsz) valahogy kiesett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. (szerkesztve) Csak most esett le az a poén amit Seripas mond Ahsokának a kunyhóban. "Te nem számítasz, kicsike" Szerkesztve: 2010. Április 6. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Már az poén, hogy mennyire dörmögő a hangja így felszerelésben, aztán meg kiderül, hogy valójában milyen kis cingár. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Már az poén, hogy mennyire dörmögő a hangja így felszerelésben, aztán meg kiderül, hogy valójában milyen kis cingár. Seripas nagy kedvencem lett, Emboval együtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Azért abba is belegondoltam, hogy később a szepik elárasztják ezt a bolygót, ami szomorú a telepesekre nézve. Emlékezzünk csak a 2x01 -re. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Dzséjt, köszi az Episode Guide-ot! Érdekes volt olvasni a Kurosawa-ról írtakat (én nem nagyon ismerem a munkásságát egyébként), és most már biztos, hogy Sugi hangja ugyanaz az Anna Graves, aki Satine-t is szinkronizálta. És mint kiderült, Rumi Paramitáé is. Csodás hangja van. Egyébként akkor tűnik fel leginkább a hasonlóság, amikor vitatkozik Obi-wannal, ott egyből déjá vu érzésem támadt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Kedvenc jelenet: Embo akciója a kalóz felderítő ellen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Dzséjt, köszi az Episode Guide-ot! Érdekes volt olvasni a Kurosawa-ról írtakat (én nem nagyon ismerem a munkásságát egyébként), és most már biztos, hogy Sugi hangja ugyanaz az Anna Graves, aki Satine-t is szinkronizálta. És mint kiderült, Rumi Paramitáé is. Csodás hangja van. Egyébként akkor tűnik fel leginkább a hasonlóság, amikor vitatkozik Obi-wannal, ott egyből déjá vu érzésem támadt. Szívesen Nekem a kedvencem - és amin eléggé meglepődtem - a Hupikék törpikés rész. Hogy néha miből mi sül ki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Szívesen Nekem a kedvencem - és amin eléggé meglepődtem - a Hupikék törpikés rész. Hogy néha miből mi sül ki Hupikék törpikés rész? Az melyik? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Hupikék törpikés rész? Az melyik? Olvasd el az epizód leírást Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. (szerkesztve) Olvasd el az epizód leírást Pedig olvastam. :D Amúgy tényleg nagy poén. Szerkesztve: 2010. Április 11. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ettől függetlenül Embo, és Sugi naon jó volt, bár az a Seripas sztem eléggé gagyi. Kitalálom, azért mert egy kicsit aranyos volt, és ha már nem néz ki egy kegyetlen gyilkológépnek, mint Embo, akkor már nem is tetszik. De Ahsoka megmondta, hogy nem kell keményen kinéznie, hogy az legyen. Bár mivel te mélységesen utálod Ahsokát gondolom azt a jelenetet le tudtad volna köpni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Ma Bounty Hunters a Cartoon Networkön, nem elfelejteni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Ma Bounty Hunters a Cartoon Networkön, nem elfelejteni. Ha gondolod, minden rész előtt írhatsz ilyen emlékeztetőt, mert ha most nem olvasok be ide, simán elfelejtem volna. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Ha gondolod, minden rész előtt írhatsz ilyen emlékeztetőt, mert ha most nem olvasok be ide, simán elfelejtem volna. Ez jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Ez érdekes volt. Seripas első mondatát nem fordították le, de egyébként nem volt rossz. A legjobb hangja Hondonak volt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Aránylag jó lett a szinkron, hiba nem is nagyon volt. Furcsa, hogy "Felúsát" átkeresztelték "Felúciára", minden esetre jól tették. Embo első nyaktörését szépen kivágták, bár egy Cartoon Network-ön érthető. Féltem, hogy Hondo nagyon gáz hangon szólal meg, de szerencsére az 1. évados szinkronját kapta... remélem a fináléban is így lesz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hondo Ohnaka hangja a régiii! :D :D Amikor meghallottam, szinte felugrottam örömömben a kanapéról. Remélem a Lethal Trackdownban is számíthatunk a régi hangjára. (Almec óta nem vagyok valami biztos ebben.) Casiss hangja ugyanaz volt, mint Tee Watt Kaa-é az első évadban. Seripas első mondatát nem hogy nem fordították le, nem is mondott semmit, vagy igen? Én nem igazán hallottam. Mindenki hangja rendben volt, egyébként. Hondóéval is a legnagyobb baj csak az, hogy néha túljátssza. Meglepődtem a nyaktörés kivágásánál. Az első évadból is kivágták vajon Bane akcióját? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Nem mondott semmit Seripas, én meg vártam. Csak pislogtam mi van. Egyébként sokkal jobb az eredeti hang. Ja és Embot is szinkronizálták. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Nem mondott semmit Seripas, én meg vártam. Csak pislogtam mi van. Egyébként sokkal jobb az eredeti hang. Ja és Embot is szinkronizálták. Ilyenkor örülök, hogy még csak bele sem nézek a magyar verzióba... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Ilyenkor örülök, hogy még csak bele sem nézek a magyar verzióba... Pedig nem rossz a magyar verzió, mégha nem is mindig tökéletes az ilyesmik miatt. Érdekes egyébként magyarul nézni, nekem kicsit más az élmény, mintha nem is ugyanazt a filmet látnám, mert kevésbé kell figyelni a szövegre, és jobban lehet az egyéb dolgokra, részletekre. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Sokkal jobb volt magyarul, mint angolul. Ez az egyik legjobb rész a sorozatban. Nagy kedvencem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Én is kíváncsi vagyok, milyen lett magyarul. Nekem is a kedvenc részem. Talán most a szabim alatt meg is tudom nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Rumi Paramita meghalt. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Rumi Paramita meghalt. Nem tudom, hogy kinek volt ez kérdéses. Amúgy ilyen kérdéseket hol lehet feltenni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Nem tudom, hogy kinek volt ez kérdéses. Amúgy ilyen kérdéseket hol lehet feltenni?Olvass vissza, szerintem ez nem volt egyértelmű mindenkinek, sőt találgatások is voltak vele kapcsolatban. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hát, nem volt teljesen egyértelmű, hogy meghalt-e, avagy sem, mert nem jelentették ki konkrétan az epizódban, hogy mi lett vele. Bár a Hét Mesterlövészben is meghalt az egyik ilyen kopasz fószer. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hát, nem volt teljesen egyértelmű, hogy meghalt-e, avagy sem, mert nem jelentették ki konkrétan az epizódban, hogy mi lett vele. Bár a Hét Mesterlövészben is meghalt az egyik ilyen kopasz fószer. Számmra elég volt az hogy nem állt a többiekkel a záró képsoroknál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hát, nem volt teljesen egyértelmű, hogy meghalt-e, avagy sem, mert nem jelentették ki konkrétan az epizódban, hogy mi lett vele. Bár a Hét Mesterlövészben is meghalt az egyik ilyen kopasz fószer. Sokaknak nem volt egyértelmű, mert jöttek a kérdések Filonihoz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.