Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  Idézet
Éppen a nem nagy durranások játszanak le sokmindent. :) Az én DVD-m nagyon kényes, jó drága is volt. :)

Egyébként már iszonyat izgat a minőség, mert amit írtatok róla, az lenyűgöző . :shock:

Mivel a gépem lejátsza, ezért már fel is törtem és másolom fel a gépemre, de erről pszt..... :wink: :)

Hozzászólás ideje:

Srácok.Előre bocsátom,hogy nincs meg és nem is szedtem le,viszont láttam.Ja és hallottam.

Nem akarok ünneprontó lenni,se meglepetés "gyilkos",se érzéketlen a többiekkel szemben,úgyhogy nem is fogom elárulni milyen,viszont annyit mondhatok,hogy nagyon nagyon király!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Hozzászólás ideje:

Nem nagyon akarom lelőni a poénokat,ezért gondoltam,hogy nem elemzem részletesen.Amiről nyugodt lelkiismerettel tudok nyilatkozni:

Kép:gyönyörűséges.

Hang:nagyon ott van.

Film(mármint a dvdtartalom)na ez az amit majd megláttok..... :54:

Szerintem megéri várni egy hónapot.

Hozzászólás ideje:
  Idézet

Ez egy nagy rakás sz....... :x Az egésznek se füle se farka,és több mint a feléig semmi köze sincs a ROTS dvd kiadáshoz.Mikor meg elemzésre kerülne a sor akkor beéri a kedves filmesztéta témánként 4-5 mondattal.Szörnyű :vfuckoff:

Hozzászólás ideje:
  Idézet
Szerintem nagyon is jó kritika. Természetesen nem értek vele teljesen egyet, de mindenképp egy érdekes vélemény.

Csak sajnos feltüntek az észosztók, akik megint tovább próbálják bizonygatni az igazukat, mint kellene. :)

Hozzászólás ideje:

Föleg ez a rizla nevü idegesitő most. Nem elég, hogy nem tetszett neki, de már a harmadik post-jában magyarázza a filmet ("az ep.1-2-ben csak blöffnek van a politikai szál" :) vagy inkább: :vfuckoff: ).

Remélhetőleg mostmár mindent elmondott, amit akart és tovább áll...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.