Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Javítanék egy kicsit :26: Nem a Hddvd-re gyúrnak hanem a nagy felbontású verzióra.Ugyanis sajnos az még nem eldöntött tény,hogy a Hddvd vagy a Blu-ray lesz a befutó.Elméletileg a kettő közül kerülne ki a dvd utódja.Én alapjában véve optimista ember vagyok,de szerintem ugyanabba a csapdába fognak beleesni amibe a cd tervezett leváltásánál volt.Addig nem tudtak megegyezni amíg mind a két formátum,mármint a SACD és a Dvd-Audió külön külön is megjelent a piacon és elenyészó százalékban veszik az emberek.Egyébként valami új 3D-s változatot terveznek.Lucas és Peter Jackson már bemutatott egy-egy részt a saját filmjéből ilyen technikával.Ez állítólag nem ugyanaz mint a ma ismert 3D-s technika.Nem kell vicces szemüveget hordani és nem kell szemrontó "nézz a kép mögé" technikát alkalmazni.Abban viszont egyet értettek,hogy addig míg nincs a két formátum között megegyezés addig nem is foglalkoznak vele.Nem is olyan régen volt egy nagyon bíztató jel,miszerint a két gyártó leült egy asztalhoz és megpróbáltak egy közös formátum kidolgozásában,de azóta semmi hír róluk. :x
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve DVDCenter híre Sajnos a kihagyott jelenetek nem a "megfelelő" helyre fognak kerülni.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Ne legyünk ebbe olyan biztosak!Ezt vagy az sw.com, vagy az sw.hu cikkéből írták.És ott nem írtak semmi olyat, hogy mi hova kerül.Sztem csak kavarnak...
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Ne legyünk ebbe olyan biztosak!Ezt vagy az sw.com, vagy az sw.hu cikkéből írták.És ott nem írtak semmi olyat, hogy mi hova kerül.Sztem csak kavarnak... Igazad legyen kedves barátom! :63: :63: :63:
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Sajnos a kihagyott jelenetek nem a "megfelelő" helyre fognak kerülni. Én ezt a hírt, csak mint érdekességet kezelem. Még senki nem mondta, hogy ezek nem lesznek benne a filmben.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Én ezt a hírt, csak mint érdekességet kezelem. Még senki nem mondta, hogy ezek nem lesznek benne a filmben. Nagyon remélem :41: ,mert (legalább is nekem) nagyon hiányozna a filmből a felkelés megalakulásának első pillanatai!
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Ez állítólag nem ugyanaz mint a ma ismert 3D-s technika.Nem kell vicces szemüveget hordani és nem kell szemrontó "nézz a kép mögé" technikát alkalmazni. :x Én valami hasonlót tudok elképzelni, mint ami a 2004-es DVD kiadás menüjében van, az 3D hatású...a tárgyak 3D-s térbe vannak helyezve és a kamera mozgatható ebben a térben. Vagyis el tudjátok képzelni mi mindent lehet így megváltoztani....
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Én valami hasonlót tudok elképzelni, mint ami a 2004-es DVD kiadás menüjében van, az 3D hatású...a tárgyak 3D-s térbe vannak helyezve és a kamera mozgatható ebben a térben. Vagyis el tudjátok képzelni mi mindent lehet így megváltoztani.... Azt nem tudom,hogy mire is gondoltak ezzel kapcsolatban,de állítólag hangsúlyozom állítólag elkészítettek egy pár percet vagy pár pillanatot a filmjeikből(mármint SW és LOTR) ami nagyon tetszett a "beavatottaknak".De addig várni fognak míg le nem zajlik ez a formátumháború.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Azt nem tudom,hogy mire is gondoltak ezzel kapcsolatban,de állítólag hangsúlyozom állítólag elkészítettek egy pár percet vagy pár pillanatot a filmjeikből(mármint SW és LOTR) ami nagyon tetszett a "beavatottaknak".De addig várni fognak míg le nem zajlik ez a formátumháború. Szerintem ezzel a módszerrel fel fogják hozni technikailag az EP3 szintjére a többit. Már az akció látványban lehengerlő mivoltára célzok. :shock: Bár lehet, hogy egy idő után az EP3 is neolit korinak fog tűnni, ha ilyen ütemben halad a technika.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Szerintem ezzel a módszerrel fel fogják hozni technikailag a classicot az preequelhez. Már az akció látványban lehengerlő mivoltára célzok. :shock: "Star Wars Saga DVD topic". Classic? Prequel? Utálom ezeket a szavakat. SW 1-6 forever :57: :59: :41: :shock:
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Szerintem ezzel a módszerrel fel fogják hozni technikailag a classicot az preequelhez. Már az akció látványban lehengerlő mivoltára célzok. :shock: Csak halkan és (tényleg nagyon halkan jegyzem meg) Én nem bánnám :shock: .Azt már nem is merem leírni,hogy mely részekre gondolok......
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Máson nagyon nem is lehet: látószög, kameramozgás... különben nagyon durván bele kéne nyúlni digitális kézzel, ha a "tárgyak" mozgásán is változtatni óhajtanánk. Azt azért nem szeretnénk, ha műanyag lenne a fából.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve A két trilógiával kapcsolatos hozzászólásokat a SW Saga DVD topicba írjátok! Köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Bocs csak az egész a Hd-dvd verzióból indult. Jó nem is baj, csak jobb idő előtt megfékezni az OFF terjengést.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve :59: Kérdés: Ami a forgatókönyvben benne van azt mind felvették? Vagy ezt senki sem tudja. Mit tudtok a forgatókönyvben szereplő Obi-Wan Padmé beszélgetésről, mielőtt Obi-Wan elmegy Utapaura, az totál nem van? Legalább kimaradt jelenet szintjén kíváncsi lennék rá. És örülnék, ha szakítana Lucas az egy változatban nézhető DVD alapvetéssel.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Szisz kedves barátném.Gyere át a Star Wars Saga Dvd topicjába mert Ody (joggal) leveszi a fejünket.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve :Ami a forgatókönyvben benne van azt mind felvették? Vagy ezt senki sem tudja.Mit tudtok a forgatókönyvben szereplő Obi-Wan Padmé beszélgetésről, mielőtt Obi-Wan elmegy Utapaura, az totál nem van? Általában mindent felvesznek, ami a forgatókönyvben van, sőt, annál sokszor 2-3x többet is, mint pl az ep3 esetében. Ha nézed a making ofokat, olvasod a Hyperspace-es naplókat vagy a kémképeket/videókat, magad is megdöbbensz, hogy mennyi mindent kivágtak/átalakítottak. Viszont a Yoda - Qui-Gon párbeszédet soha sem vették vel, megmaradt animatics (mozgó storyboard) szinten, pedig benne van a forgatókönyvben. Obi-Wan és Padmé beszélgetéséről rengeteg kép kijött, még videót is láthattunk belőle, úgyhogy 100 %, hogy felvették (valószínű a dvd-re is ráteszik).
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Lehet,hogy szentségtörés lenne,de Én szívesen látnék egy bővített kiadást is.Úgy mint a LOTR extra változata.Így nem kellene neki kihagynia semmit :shock: Még azt se bánnám,hogy két lemezre menne a film.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Obi-Wan és Padmé beszélgetéséről rengeteg kép kijött, még videót is láthattunk belőle, úgyhogy 100 %, hogy felvették (valószínű a dvd-re is ráteszik). Lehet hogy rengeteg képet láthattunk belőle, de én sajna nem vagyok képben a jelenetet illetően! Kaphatnék valamilyen felvilágosítást róla? És Tibur, te milyen jeleneteket látnál még szívesen a DVD-n?
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Obi-Wan és Padmé beszélgetéséről rengeteg kép kijött, még videót is láthattunk belőle, úgyhogy 100 %, hogy felvették (valószínű a dvd-re is ráteszik). Melyik beszélgetésre gondolsz? A filmbéli bővített változatára?
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Arról a beszélgetésről beszélünk, amikor Obi-Wan elmegy Padmé-hoz, és Anakin-ról beszélgetnek, majd kap egy hívást a com-linken, hogy menjen, mert megtalálták Grievoust-t (szerintem semmi értelme a jelenetnek, jó, hogy kimaradt). Anakin a második látomása után utal is rá Padmé-nek, hogy "Obi-Wan itt járt, ugye?". Benne van a regényben, a képregényben, meg még sok helyen - filmkockákat meg millió helyen láthattatok (pl. bth, making ofok). Hogy mit látnék szívesen a dvd-n? - Palpatine és Anakin a platformon majd a szenátus folyosóján, de le ne vágják az elejéről, ahogy Palpatine kiszáll a buszból a royal guardok gyűrűjében! - Mace Windu és a 3 szerencsétlen bemennek a főkancellár irodájába, és a falhoz vágják a rodian portást meg az ajtó előtt álló 2 royal guardot (bár ezzel elvennék a poént Yoda nagy belépőjétől). - Palpatine kinevezi magát Uralkodónak. - Bail Organa irodája, szenátori ülés Padménál, 2000-ek küldöttsége és Palpatine. - SHAAK TI (mind az eredeti, mind az utóforgatásos) és BARRISS OFFEE halála - az eredeti beszélgetés a holo-Sidious és Grievous között - Obi-Wan elmetrükközik a republic guard-on Coruscant-on - Yoda a Dagobán (szerintem ez az egy vissza lesz téve a filmbe is) kb. ennyi (ezeket mind leforgatták, legtöbbjüket már a kivágás előtt befejezték a trükkökkel, úgyhogy reális az esély, hogy rajta legyenek az extra lemezen)
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Arról a beszélgetésről beszélünk, amikor Obi-Wan elmegy Padmé-hoz, és Anakin-ról beszélgetnek, majd kap egy hívást a com-linken, hogy menjen, mert megtalálták Grievoust-t (szerintem semmi értelme a jelenetnek, jó, hogy kimaradt). Így már tiszta sor. Ennek valóban nem sok értelme lenne... Én azért még reménykedem, hogy a filmbe is visszahelyeznek dolgokat. Szerinted erre mennyi esély van?
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Tiburam! Arra van esély, hogy a Yoda vs. Palpi ki legyen bővitve és vágatlanul láthassuk? Különös tekintettel arra, hogy hogyan kerül át Palpi a főpodból egy oldalpodba?
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve - Mace Windu és a 3 szerencsétlen bemennek a főkancellár irodájába, és a falhoz vágják a rodian portást meg az ajtó előtt álló 2 royal guardot. Erről van valami képed, mert én csak egy art-ot láttam erről a jelenetről, meg ha jól emlékszek, ott még Republic Guardok voltak. Mesélj légyszíves többet erről a jelenetről, ha van még valami róla.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Sansweet már kijelentette, hogy ugyanolyan szerkezetű lesz a dvd, mint az ep1-2 esetében, egy Hyperspace chat-on meg azt mondták, hogy ne számítsunk sok visszatett jelenetre - tehát szerintem nem valószínű, max az a pár másodperc Dagobah. Vágatlan párbajokra meg aztán végképp ne számítsatok, nyúlfarknyi politikai szálra (ami szintén szét van vágva) annál inkább. Használható kép a Mace vs Royal Guard-okról nem nagyon van, maximum egy forgatási fotó Pablo naplójából (amelyikben a jelenetről ír, mikor felveszik), Dar Wac (a rodiai portás) áll egy asztal mögött, a háttérben a főbejáratnál meg egy royal guard várakozik, ennyi.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Lehet, hogy az UE kiadásra tartogatják a kivágott jeleneteket. Arra is kell valami ujdonság.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Remélem is, nehogy már csak egy sima egybecsomagolásról legyen szó, ahol a rajongó tényleg semmit sem kap a pénzéért (vagy az írható dvd-je áráért).
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Arról a beszélgetésről beszélünk, amikor Obi-Wan elmegy Padmé-hoz, és Anakin-ról beszélgetnek, majd kap egy hívást a com-linken, hogy menjen, mert megtalálták Grievoust-t (szerintem semmi értelme a jelenetnek, jó, hogy kimaradt). Így már tiszta sor. Ennek valóban nem sok értelme lenne... Én azért még reménykedem, hogy a filmbe is visszahelyeznek dolgokat. Szerinted erre mennyi esély van? Értelme nincs, hangulata annál inkább. A forgatókönyben nagyon tetszik ez a párbeszéd. PADME: Several times . . . I was so happy to hear he was accepted on theJedi Council. OBI-WAN: I know ... he deserves it. He is impatient, strong willed, very opinionated, but truly gifted. They laugh. PADME: You're not just here to say hello. Something is wrong, isn't it? OBI-WAN: You should be a Jedi, Padme. . . . Szal szívesen látnám, a kivágottak közt...
Hozzászólás ideje: 2005. Július 19.20 éve Szal szívesen látnám, a kivágottak közt... Az extra lemezen én is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.