lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. 6 Te jössz Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Éppen a nem nagy durranások játszanak le sokmindent. Az én DVD-m nagyon kényes, jó drága is volt. Egyébként már iszonyat izgat a minőség, mert amit írtatok róla, az lenyűgöző . :shock: Mivel a gépem lejátsza, ezért már fel is törtem és másolom fel a gépemre, de erről pszt..... :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Akik lábrázást kapnak, már csak a gondolattól is, hogy a "nyamvadt szinkronért" késett nálunk az ep.3 egy hónapot, azok forduljanak el, a többiek erre: Klikk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. 6 Te jössz Szisz :57: Hasad a pad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hatalmas Bomarr!!! :shock: Tűkön ülve várom az írást!!!! Húzz bele jamamura! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hatalmas Bomarr!!! :shock: Tűkön ülve várom az írást!!!! Húzz bele jamamura! Milyen írásról van szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. A dvdextra ROTS tesztjéről. Hamarosan jön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Egy értékelés ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Igen értékelés. Olvasd el az alábbi linken található ízelítőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. 5 Szisz? :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Srácok.Előre bocsátom,hogy nincs meg és nem is szedtem le,viszont láttam.Ja és hallottam. Nem akarok ünneprontó lenni,se meglepetés "gyilkos",se érzéketlen a többiekkel szemben,úgyhogy nem is fogom elárulni milyen,viszont annyit mondhatok,hogy nagyon nagyon király!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hol láttad lipi? Írhatnál bővebben is róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Nem nagyon akarom lelőni a poénokat,ezért gondoltam,hogy nem elemzem részletesen.Amiről nyugodt lelkiismerettel tudok nyilatkozni: Kép:gyönyörűséges. Hang:nagyon ott van. Film(mármint a dvdtartalom)na ez az amit majd megláttok..... :54: Szerintem megéri várni egy hónapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. 5 Szisz? :wink: Érik a tök Holnap "oda nem mégy" vagy "észnél légy" Vasánap meg "te vagy az én párom" (már a számolásban ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Szerintem megéri várni egy hónapot. Még egy hónapot várjunk? Na ne idegesíts fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. "te vagy az én párom" (már a számolásban ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Szerintem megéri várni egy hónapot. Még egy hónapot várjunk? Na ne idegesíts fel. Tudod,hogy értem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. "te vagy az én párom" (már a számolásban ) UFF :59: :54: :26: BE Én még kíbirom egy ideig, nem rohanok első nap az üzletbe érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Tudod,hogy értem Persze. Már "csak" pár óra. :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 25. BE Én még kíbirom egy ideig, nem rohanok első nap az üzletbe érte. Nagyon türelmes lány vagy. Csupa önmegtartóztatás. Én nem tudok várni, és azonnal elcsábulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 26. EPIII DVD kritika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 26. 4 Majdnem kimaradt Elolvastam a kritikát, egész megjött a kedvem hozzá De nem sokára itt lesz, és akkor lesz itt hepaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Köszi Dzséjt.Tegnap nagyon zűrös napom volt,és nem tudtam visszaszámolni. Szóval 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. EPIII DVD kritika Ez egy nagy rakás sz....... :x Az egésznek se füle se farka,és több mint a feléig semmi köze sincs a ROTS dvd kiadáshoz.Mikor meg elemzésre kerülne a sor akkor beéri a kedves filmesztéta témánként 4-5 mondattal.Szörnyű :vfuckoff: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. De legalább tetszett neki. Az előéletét ismerve, ez nagy szó. Meg kell becsülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Szerintem nagyon is jó kritika. Természetesen nem értek vele teljesen egyet, de mindenképp egy érdekes vélemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Ha már ennyien a Media Marktban veszitek meg, nem tudjátok ott mennyi lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Asszem 4990. Bár nem biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Szerintem nagyon is jó kritika. Természetesen nem értek vele teljesen egyet, de mindenképp egy érdekes vélemény. Csak sajnos feltüntek az észosztók, akik megint tovább próbálják bizonygatni az igazukat, mint kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Föleg ez a rizla nevü idegesitő most. Nem elég, hogy nem tetszett neki, de már a harmadik post-jában magyarázza a filmet ("az ep.1-2-ben csak blöffnek van a politikai szál" vagy inkább: :vfuckoff: ). Remélhetőleg mostmár mindent elmondott, amit akart és tovább áll... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.