Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Dzséjt! Egyetértek az aláírásoddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Nekem elvileg holnap szállítja házhoz az Xpress. Estére érek haza, aztán lefekszem és jól kialszom magam, mert a szombat nagyon hosszú lesz... Csak az a baj, hogy a Sith-ek mellé megrendeltem - többek közt - a Jurassic Park díszdobozt is, és azt a részt ugyebár kötelező full hangerőn megnézni, amikor főhőseink a szigetre való megérkezés után megpillantják a dínókat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Szevasztok! Az extrákat most kezdem-,de a filmet nagyrészt végig néztem.Hááát...sokat vártam tőle, viszont még többet adott.Döbbenten ültem-, a képtől- és jó néhányszor a hangtól is- elámulva.Tényleg eszméletlen,a mustafari párbaj most először volt felfogható számomra-,hihetetlen durva a koreográfiája,eddig nagyrészt egy massza vót...Olyan apró részletek jöttek elő minden jelenetnél,hogy el se hittem.Az űrcsata bokafosós! Ody, meg kell nézned a pincénkben. Még írok majd,most lesem tovább... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. És a ruszki szinkronnak sikerült valaki mást is kábulatba ejtenie? Én is megnéztem, de csak egy részletet. Halálos Bár a japán szinkronnál nem jobb Szpasziva Cóóódy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Már csak néhány óra, és lesz nekem is !!!!!!! Majd hétfőn írok róla, mert addig nem jutok nethez Nagyon jókat írtok, már alig bírom ki, hogy este legyen, és nézhessem a filmet !!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Egy kis Intercomos protection segítségével 3500 Ft-ért ma kapom meg a filmet. Aztán igazatok legyen az eddigieket (kép, hang, extrák) illetően, különben... na jó, nem szóltam. :54: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Az űrcsata bokafosós! Azt meghiszem... He-he-heee! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Csak az a baj, hogy a Sith-ek mellé megrendeltem - többek közt - a Jurassic Park díszdobozt is, és azt a részt ugyebár kötelező full hangerőn megnézni, amikor főhőseink a szigetre való megérkezés után megpillantják a dínókat És ez miért baj? Add rá a kakaót, aztán had szóljon. :hm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Ody, meg kell nézned a pincénkben.Még írok majd,most lesem tovább... Rajtam nem múlik Wallatos! A mustafari vívás, és annak körítése mesés! A hangeffektek mégjobban kiemelik a monumentalitását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Azt meghiszem... He-he-heee! Yoda te mikor nézed meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Egyéként az Xpress ma már 5190.- ért árulja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Két dolog van még, amit feltétlenül érdemes megemlíteni! Az egyik Yoda rappelése az első korongon (szenzációs...szétröhögtem az agyam), a másik pedig az új THX logó. Good! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Yoda te mikor nézed meg? Alighanem majd Wallatosnál láthatom először, ennek időpontja egyelőre kérdéses. A lemezt egyelőre nem akarom megvenni, megvárom a pre-trilógia díszdobozt... Amúgy jobb a DVD képe mint a digit moziban volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Nagyságrendekkel jobb a digitális mozinál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Ody, meg kell nézned a pincénkben. Még írok majd,most lesem tovább... Rajtam nem múlik Wallatos! A mustafari vívás, és annak körítése mesés! A hangeffektek mégjobban kiemelik a monumentalitását. :shock: Hát vivódom, hogy megvegyem-e most vagy bírjam ki a trilógiás kiadásig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. A sithek mióta vívódnak? Egyébként szerintem vedd meg. A komplett SAGA kiadás majd csak évek múlva jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Holnap este már én is láthatom... :csubi: Ezt mostmár fél lábon is kibirom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Kíváncsi leszek a véleményedre Bomarr. Vajon mennyire túlozhattunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Én teljesen őszinte voltam Bomarr, ezek itt kamuznak Azt hiszem, mindjárt neki is ülök, és megnézem angolul, mert nem hiszem el, hogy ilyen rossz ez a DVD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. A sithek mióta vívódnak? Egyébként szerintem vedd meg. A komplett SAGA kiadás majd csak évek múlva jön. Nem a saga kiadást várom, hanem olyan kiadást mint a 4-5-6 csak mégsem, mit amikor a TPM és az AOTC duplalemezes verzióit összecsomagolták, azokat én már csak VHS-en kaptam meg, ahhoz kell még a ROTS és dupla DVD-s kiadásban. EDIT: ja és a Sithek nem vívódnak csak a kiválasztottak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. A Sithek az Xpress all-time eladási listáján már jó ideje a 61-dik helyen toporogtak. Ám most egy nap alatt feljöttek a 39-dik helyre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Bár nem teljes ütközik a topic témájába, azért itt is reklámozom a DVDextrára kikerült cikkemet Cikk Kiváncsian várom a véleményeket a képregény-topicba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Srácok, meg van a DVD!:o Nagyon boldog vagyok!!! Nem akarok róla még semmiféle véleményt mondani, legfeljebb annyit, hogy a kép egyszerűen gyönyörű, a hang viszont, számomra, eléggé halkra lett keverve! Ez természetesen nem azt jelenti hogy rossz lenne... A feliratról meg tudjátok a véleményem, néhol nagyon el lett tolva! Belenéztem oroszul a filmbe, meg kell mondanom külön élmény úgy a film (ár-dvá)! Mindenestre Grievous hangja egész jól cseng oroszul, a magyar vélemyényem szerint elbújhat mögötte, sajnos! Most azonban, rohanok vissza... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Bár angolul eddig nem néztem meg, a magyar szerintem is halkabban szól a többinél. Az ep1-2-4-5-6-ban ha 12-re vagy (amire anyám már szól, de mindig így hallgatom) 8-ra tekerem a hangszórókat, már rezeg minden a robbanásokkór, hajók elzúgásakkor. Itt viszont 4-esen hallgatva értem el hasonló hatást, ami már csak két gombnyomásra van a 0-tól, ami ablakrobbantó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Kicsit halkabb, hasonló az EPI-hez. Szerintem ez semmit nem von lez az élvezetből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Hát nem, sőt, elkerülhető a szokásos kör anyámmal, hogy már megint hangos vagyok, és lehetnék tkintettel a szomszédokra (akik még sose reklamáltak, pedig azért már kipróbáltam pár csendháborító dolgot ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Nos, megjöttek a DVD-k. A Jurassic Park ominózus részét már megnéztem jónéhányszor (John Williams a legnagyobb király!), most nekiesek az extráknak, amíg el nem alszok, aztán holnap délelőtt jöhet a film. Ja, mindezek előtt még gyorsan kinyomtatok egy papírt, hogy kiragaszthassam a szobaajtómra. Azt hiszem, ez fog rajta állni: Szia! Elutaztam egy messzi-messzi galaxisba. Kérlek, ne zavarj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Atlas! Bízom benne, hogy írsz majd a ROTS-ról is egy élménybeszámolót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Megvettem a DVD-t, annak ellenére, hogy megfogadtam, hogy megvárom az egybecsomagolt Prequel trilógiát ( az ep1-2 csak VHS-en van meg, a kiadásukkor még nem tudtam volna min lejátszani a DVD-t... ) A boltban ahol a Classic trilogyt is vettem ( korrekt áron ), most majdnem 8000 FT-ért akarták odaadni az ep3-at. Mondtam nekik, hogy majd visszajövök érte később... Az új THX logónak gyönyörű a hangja ( bár a család nem osztja ezt a véleményt ), a Venatoron pedig meg tudom számolni az ágyúkat. A Within a Minute nézése közben eszembejutott, amit McCallum mondott, hogy "olyan tévésorozatot készíthetünk, ami látványra és hangulatra megfelel egy mozifilmnek" és emellett alacsony költségvetésű. Elnézve, hogy mennyi munka van egy percen, és hogy 3 évet dolgoznak egy 2órás filmen, el nem tudom képzelni, hogy hogyan tudnának mozifilmminőségben alacsonyköltségvetéssel elkészíteni 100 óra SW-t. :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Nem lesznek megfizethetetlen színészek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.