Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Végülis egy "hajótöröttet" kellett megelőznie.... bár a csata után Grievous ugyancsak szedte a lábát. Ki tudja? Talán tettegy kis kitérőt, és így tötrént, hogy a szenátor úr megelőzte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. De az EPII -ben is volt egy quarren a Geonosisi megbeszélésen. Gondolom az nem Tikkes volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. De az EPII -ben is volt egy quarren a Geonosisi megbeszélésen. Gondolom az nem Tikkes volt. Boccs roszzul fogalmaztam:Még mielőtt elkezdődött volna a háború már beállt a CIS-hez és a háború vége fele ment az Utapaura Valaki fordítsa már le pontosan:Shortly before the start of the Clone Wars, Tikkes was implicated as being involved in a slaving ring, along with fellow Senators Bufus Ritsomas, Danry Ledwellow, and Wuja Wojaine. Tikkes was placed under house arrest, and a week later, escaped. It was later learned that he had joined Count Dooku's Separatist movement. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. De az EPII -ben is volt egy quarren a Geonosisi megbeszélésen. Gondolom az nem Tikkes volt.De ő volt az. A CW-ben is szerepelt, amikor Kit Fistoék a víz alatt harcoltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. De ő volt az. A CW-ben is szerepelt, amikor Kit Fistoék a víz alatt harcoltak. Pontosan csak ezt már nem akartam odaírni mivel ez az Ep3 elemzése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. (szerkesztve) Na most ugrik a majom a vízbe mert most olvasom csak hogy ugyanazt a kosztümöt használták a kettőhöz és nincsenek közük egymáshoz. During production of Attack of the Clones and Revenge of the Sith, the same costume was used for both Tikkes and the Republic Senator Tundra Dowmeia, leading to mild confusion among viewers. Magyarul: Az ep2 és az ep3 készítése közben ugyanan azt a "kosztümöt "használták Tikkes és Tundra Dowmeia köztársasági szenátorhoz...... Szerkesztve: 2009. Július 19. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Én is úgy tudtam, hogy a két személy nem ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. (szerkesztve) Egy picit elnéztem mivel Tikkes is szenátor volt sőt Tundra váltotta és tényleg tök ugyanúgy néznek ki nem véletlen Szerkesztve: 2009. Július 19. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Mondjuk az Új Reményben se gondoltuk, hogy Greedo feléledt amikor Luke-ék a Falconhoz tartottak és szembejött velük pár "hasonmás". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. De ezek olyan karakterek akiket ha nem keresel meg se találod alig van róluk infó és így elég nehéz eligazodni közöttük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Mondjuk az Új Reményben se gondoltuk, hogy Greedo feléledt amikor Luke-ék a Falconhoz tartottak és szembejött velük pár "hasonmás". Na ja, Greedo és Beedo sem ugyanaz, pedig tök egyformák, sőt, ha jól fülelünk, még azt is meghallhatjuk, hogy Greedo szövegét mondja. Pedig Beedo az ep6-ban van Jabbánál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Nincs meg valakinek a 45-ös BTH kép? Ez az a kép, amikor Palpatine falán lévő Sith és Jedi harcot mutatja meg. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Erre gondolsz? Ez a 45-ös (legalábbis nálam ez viseli a BTH045-ös nevet), és nagyjából látszódik is a dombormű: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Micsoda nosztalgikus kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ne is mond, most elkezdtem a DVD-t átnyálazni, amin ezek rajta vannak. Éppen a photoreceptor képek végére értem. Tiszta nosztalgiás hangulatom van most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Dzséjt! Hálám sírig fog üldözni Nagyon köszi Szerk: Lehet, hogy nem csak ezért, hanem majd később is kérek majd BTH képeket Ody tudja miért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szívesen. Ha kell még, csak szólj. Elvben mind megvan. Sőt, tudok szolgálni Photoreceptor és Sith Snapsooth (ezt tuti rosszul írtam ) képekkel is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Azok nem igazán kellenek, max. majd a BTH képek Azért köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ody tudja miért Én biza nem tudom. Miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ó! Ody apánk emlékezete rohamosan romlik No sebaj, akkor mindenkinek meglepi lesz majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) Ó! Ody apánk emlékezete rohamosan romlik No sebaj, akkor mindenkinek meglepi lesz majd Ja már rémlik valami. Mikor lesz kész? Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ja már rémlik valami. Mikor lesz kész?Örülök, hogy a sok pia nem vette el kedvenc adminunk eszét Nem tudom, a váza már kész, most nézem át. Augusztus vége/szeptember eleje kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Örülök, hogy a sok pia nem vette el kedvenc adminunk eszét Nem tudom, a váza már kész, most nézem át. Augusztus vége/szeptember eleje kb. Küldd át most! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. a váza már kész, most nézem át Milyen kézműves meglepetésen dolgozol nagyuraság? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Bocs, Ody, de nem. Majd mielőtt kikerülne, megkapod pár nappal előbb Szerk: Meg hát ODT a formátuma és 155 MB-os Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. (szerkesztve) Pénteken elkészült a könyv, így ma már nyílvánossá is tettem. 291 oldalon megismerkedhettek a 3. epizód készítésével. 2003-tól 2005-ig írtam egy könyvet a 3. epizód készítésével kapcsolatban. Sajnos azóta elvesztek a dokumentumok, de most újra írtam őket, a 5. évfordulóra, viszont most jelent meg, jó pár hónappal az évforduló előtt. Darth Phobos: Így készült a Star Wars: Episode III Remélem tetszeni fog nektek /A képre kattintva tölthetitek/ Szerkesztve: 2012. Február 15. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Phobos, ezért ígérem, kitüntetett figyelmet fogok rád szentelni amikor én meg a képregényt fogom összeállítani majd az egyik fórumtaliról, hálám jeleként. Köszönjük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Köszi, én leszedem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Te oldie. Muszáj minden Phobosnak címzett hozzászólásodban cinkelni őt? Egy darabig vicces volt, de sztem már kicsit uncsi. Bár ha ő nem bánja.... Egyébként én beleolvastam, remek munka, aprólékos és amint látom igyekeztél minden részletre odafigyelni. Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Te oldie. Muszáj minden Phobosnak címzett hozzászólásodban cinkelni őt? Egy darabig vicces volt, de sztem már kicsit uncsi. Bár ha ő nem bánja.... Egyébként én beleolvastam, remek munka, aprólékos és amint látom igyekeztél minden részletre odafigyelni. Gratulálok. Szerintem ez még mindig úgymond jobban esik neki, mint amikor ti páran lehordjátok őt. Máskülönben meg vágja ő, hogy a cinkelés nem a rossz-szándék jele. Én legalábbis sose úgy használom. De ez már megint olyan mint a vicc poénját megmagyarázni :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.