Jump to content

A háttérben lévő történetek, érdekességek

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
És itt vannak! A mustafari őslakosok! :lol:

Hát őket, csak sokadik nézés után sikerült kiböknőm. Azóta nagyon sasolom a háttereket, akkora "mélységük" van...

A nyilakat, amik állítólag Anakinnak mutatják, hogy más út is van, még mindig nem vettem észre...valahol olvastam...

Még mindig sodor az előtérben történés...

A nyilakat, amik állítólag Anakinnak mutatják, hogy más út is van, még mindig nem vettem észre...valahol olvastam...

Amikor Anakin menetel a klónok élén a templomba, akkor mutatják felülről, és abban a snittben látható két sáv, ami elvezet a templom bejáratától. Az egyik jobbra visz, a másik balra. :lol:

Amikor Anakin menetel a klónok élén a templomba, akkor mutatják felülről, és abban a snittben látható két sáv, ami elvezet a templom bejáratától. Az egyik jobbra visz, a másik balra. :lol:

Ja azt láttam. Csak én nyilakat kerestem...ebből is látszik mit ér ha valaki fórumozík..csak jól összezavarja az elmét :):D

Én mikor legelőszőr megláttam a mustafari őslakosokat, azt hiszem egy VD szkennen, akkor egyből az ANH-ból az az alak ugrott be, aki beköpte Soloékat a birodalmiaknak Mos Eisleyban. Tudom, hogy annak nem Mustafari a faja, de mégis, nagyon hasonlítanak. :)

Én mikor legelőszőr megláttam a mustafari őslakosokat, azt hiszem egy VD szkennen, akkor egyből az ANH-ból az az alak ugrott be, aki beköpte Soloékat a birodalmiaknak Mos Eisleyban. Tudom, hogy annak nem Mustafari a faja, de mégis, nagyon hasonlítanak. :)

Érdekes, hogy én is gondoltam erre. Egyébként amikor Anakin megérkezik a mustafari leszállópályára, annyira beleolvadnak a háttérbe, hogy alig lehet észrevenni őket. Én is csak sokadik megnézésre vettem észre, hogy ott valami mocorog. 8) Remélem a DVD-n jobban átjön majd, hogy ott lények állnak és nem tárgyakat látunk. :lol:

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...

Bocsi, ha rossz helyre írok, csak elgondolkoztam valamin:

Amikor Palpi bácsi kiadja a 66-os rendeletett és végeznek a klónok a jedikkel, akkor visszamennek írtani Szepara Pista droidokat :clap:? Vagy mit csinálnak?

Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudok rájönni :) , merthát akkor már mind a két oldal az ő kezébe van, és miért akarná, hogy több droid/klón haljon meg? A Klónok jók lesznek még rohamosztagosnak, a droidokat meg elviszi a telepre és kap egy kis pénzt értük :)

Bocsi, ha rossz helyre írok, csak elgondolkoztam valamin:

Amikor Palpi bácsi kiadja a 66-os rendeletett és végeznek a klónok a jedikkel, akkor visszamennek írtani Szepara Pista droidokat :clap:? Vagy mit csinálnak?

Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudok rájönni :) , merthát akkor már mind a két oldal az ő kezébe van, és miért akarná, hogy több droid/klón haljon meg? A Klónok jók lesznek még rohamosztagosnak, a droidokat meg elviszi a telepre és kap egy kis pénzt értük :)

Gondolom addig harcolnak, amíg ki nem adja Vader a parancsot, hogy a droidokat állítsák le. Sidioust nme hinném, hogy érdekli pár ezer katona élete. A látszat fontosabb. :D

Szerintem addigra már Grivi is meghalt meg a szepik is inkább ellappangtak, úgyhogy nem volt nagy koordináltság. Mégiscsak droidok! Grivit anno pont azért kellett felrobbantani, hogy legyen ész. Úgyhogy csak nem volt olyan nagyon nehéz dolguk! Bár az is igaz, hogy Jedik nélkül biztos hamar rájöttek hogy enyhén szólva nehezebb...