Obi1 Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Ez a film, televan ilyenekkel.Pl az Utapaun az a kis csákó leesik az állatról... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Arra gondolsz, amelyik akkor látszik, amikor Obi kilovagol az istállóból a Bogával? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Jaja... ez nekem is feltünt. És erről mindig az ep.4 SE jut az eszembe, amikor a jawa leesik a ronto hátáról Mos Eisley-ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Nekemis!Sztem ezt direkt így akarták, hogy ezzelis összekössék a két trilogiát.Ez bizony ILMes poén. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Arra gondolsz, amelyik akkor látszik, amikor Obi kilovagol az istállóból a Bogával? jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Az is érdekes, amikor megérkezik Obi Utapaura, Boga már ott nyerít a háttérben Egyből felfigyelt Obira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 És itt vannak! A mustafari őslakosok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 És itt vannak! A mustafari őslakosok! Jut eszembe... az első trailerben látható mustafari pók izék bennemaradtak a filmben? Mert nekem nem tűnt fel... Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 És itt vannak! A mustafari őslakosok! Hát őket, csak sokadik nézés után sikerült kiböknőm. Azóta nagyon sasolom a háttereket, akkora "mélységük" van... A nyilakat, amik állítólag Anakinnak mutatják, hogy más út is van, még mindig nem vettem észre...valahol olvastam... Még mindig sodor az előtérben történés... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Jut eszembe... az első trailerben látható mustafari pók izék bennemaradtak a filmben? Mert nekem nem tűnt fel... Donát. Igen, benne vannak. Amikor előszür látjuk Mustafart, ők is akkor tünnek fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 A nyilakat, amik állítólag Anakinnak mutatják, hogy más út is van, még mindig nem vettem észre...valahol olvastam...Még mindig sodor az előtérben történés... Amikor Anakin menetel a klónok élén a templomba, akkor mutatják felülről, és abban a snittben látható két sáv, ami elvezet a templom bejáratától. Az egyik jobbra visz, a másik balra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 A nyilakat, amik állítólag Anakinnak mutatják, hogy más út is van, még mindig nem vettem észre...valahol olvastam... Még mindig sodor az előtérben történés... Amikor Anakin menetel a klónok élén a templomba, akkor mutatják felülről, és abban a snittben látható két sáv, ami elvezet a templom bejáratától. Az egyik jobbra visz, a másik balra. Ja azt láttam. Csak én nyilakat kerestem...ebből is látszik mit ér ha valaki fórumozík..csak jól összezavarja az elmét Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Ja azt láttam. Csak én nyilakat kerestem...ebből is látszik mit ér ha valaki fórumozík..csak jól összezavarja az elmét Segítünk kifésülni. Szimbolikákban gondolkodj, de szerintem tudod Te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Aha! Megsasolom őket Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Én mikor legelőszőr megláttam a mustafari őslakosokat, azt hiszem egy VD szkennen, akkor egyből az ANH-ból az az alak ugrott be, aki beköpte Soloékat a birodalmiaknak Mos Eisleyban. Tudom, hogy annak nem Mustafari a faja, de mégis, nagyon hasonlítanak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Én mikor legelőszőr megláttam a mustafari őslakosokat, azt hiszem egy VD szkennen, akkor egyből az ANH-ból az az alak ugrott be, aki beköpte Soloékat a birodalmiaknak Mos Eisleyban. Tudom, hogy annak nem Mustafari a faja, de mégis, nagyon hasonlítanak. Érdekes, hogy én is gondoltam erre. Egyébként amikor Anakin megérkezik a mustafari leszállópályára, annyira beleolvadnak a háttérbe, hogy alig lehet észrevenni őket. Én is csak sokadik megnézésre vettem észre, hogy ott valami mocorog. 8) Remélem a DVD-n jobban átjön majd, hogy ott lények állnak és nem tárgyakat látunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Az imdb-n 7.9-ről 8.0-ra emelkedett a film átlaga. Ez elég érdekes, mert ott nem igen szokott emelkedni egy film átlaga, inkább csökken. A ROTS meghódította a többséget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Reménykedtem benne, hogy nem fog csökkenni az átlaga, de az emelkedés egy remek hír :41: Ha rendesen képes volnék eligazodni az imdb-n, én is szavaznék rá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ha rendesen képes volnék eligazodni az imdb-n, én is szavaznék rá. Pedig egyszerű... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Annak, aki nálam jobban tud angolul. Nem hordok a zsebemben szótárt, pedig úgy "csak" fél nap alatt eligazodnék Igaz, van a neten is, de nekem így macerás. Sok az ismeretlen szakszó a honlapon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Celebration: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Észrevettétek már, Hogy Natalie alig szerepel a promóciós anyagokban? Pl. az extra DVD-n nem emlékszem egy megjelenésére sem. Vajon mi lehet a háttérben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited ) Celebration: Aranyos kép, jól néz ki Grivi is meg a klónkák is:) Edited June 3, 2006 by Darth Krande Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited ) Aranyos kép, jól néz ki Grivi is meg a klónkák is:) Gyorsan észrevetted ezt a képet. Edited June 3, 2006 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Szeintem az az oka, hogy Anakint és az átállását akarták a középpontban láttatni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Szerintem is! Nem véletlen a kampány szine vörös volt. Könyvön, játékcsomagoláson ott volt mindenhol Vader maszkja. Erre koncentráltak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Gyorsan észrevetted ezt a képet. :lol A topikot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Bocsi, ha rossz helyre írok, csak elgondolkoztam valamin: Amikor Palpi bácsi kiadja a 66-os rendeletett és végeznek a klónok a jedikkel, akkor visszamennek írtani Szepara Pista droidokat ? Vagy mit csinálnak? Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudok rájönni , merthát akkor már mind a két oldal az ő kezébe van, és miért akarná, hogy több droid/klón haljon meg? A Klónok jók lesznek még rohamosztagosnak, a droidokat meg elviszi a telepre és kap egy kis pénzt értük Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Bocsi, ha rossz helyre írok, csak elgondolkoztam valamin: Amikor Palpi bácsi kiadja a 66-os rendeletett és végeznek a klónok a jedikkel, akkor visszamennek írtani Szepara Pista droidokat ? Vagy mit csinálnak? Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudok rájönni , merthát akkor már mind a két oldal az ő kezébe van, és miért akarná, hogy több droid/klón haljon meg? A Klónok jók lesznek még rohamosztagosnak, a droidokat meg elviszi a telepre és kap egy kis pénzt értük Gondolom addig harcolnak, amíg ki nem adja Vader a parancsot, hogy a droidokat állítsák le. Sidioust nme hinném, hogy érdekli pár ezer katona élete. A látszat fontosabb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Szerintem addigra már Grivi is meghalt meg a szepik is inkább ellappangtak, úgyhogy nem volt nagy koordináltság. Mégiscsak droidok! Grivit anno pont azért kellett felrobbantani, hogy legyen ész. Úgyhogy csak nem volt olyan nagyon nehéz dolguk! Bár az is igaz, hogy Jedik nélkül biztos hamar rájöttek hogy enyhén szólva nehezebb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts