Platschu Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. (szerkesztve) A kidolgozottság szép, él és lüktet a világ. Ám a kínzással nem értek egyet egy műsorban, pláne úgy, hogy céltalan és súlytalan volt. A piacos jelenet is viccesből hamar átfordult idegesítőbe. R2D2 is minek fogatta el magát? Mert végül nem ért el semmit és még a gazdáit is elárulta akaratlanul... Bane karakterétől pedig idegen, hogy visszaengedi őket, ahelyett hogy feldaraboltatta volna őket, bár akkor meg Anakinék megkettőzték volna az őrséget, mert rájön, hogy rés támadt a védelmükben. Szerkesztve: 2010. November 14. - Platschu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. R2D2 is minek fogatta el magát? Mert végül nem ért el semmit és még a gazdáit is elárulta akaratlanul...C3PO-n akart segíteni, gondolom. Todo ravasz volt, mert direkt azért beszélt C3PO feldarabolásáról, hogy R2 feladja magát. Egyébként nekem a rész droid aspektusa tetszett, szerintem kellenek ilyen könnyedebb részek is. Persze nem tetszhet mindenkinek, de nincs is ezzel semmi baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Bane karakterétől pedig idegen, hogy visszaengedi őket, ahelyett hogy feldaraboltatta volna őket, bár akkor meg Anakinék megkettőzték volna az őrséget, mert rájön, hogy rés támadt a védelmükben. Hát ezt jó gyorsan megmagyaráztad saját magadnak Pontosan ezért engedte vissza a droidokat. Ha eltűntek volna, akkor eleve kár lett volna fáradozni velük. R2 azért adta fel magát, mert azt hitte, ha nem teszi, kinyírják C-3PO-t. Gondolom érthető, hogy nem darabokban akarta viszont látni a barátját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Az részleges memóriatörlés kapcsán jutott eszembe, hogy valószínűleg Threepio memóriáját Anakin és Padmé esküvője után is törölhették. Nem hiszem, hogy megkockáztatták volna azt, hogy Threepio esetleg elkotyogjon valamit, mint ebben a részben Artu esetében. Az lenne a legkézenfekvőbb megoldás, ha azt a napot is egyszerűen csak kitörölték volna. Így viszont felmerül a kérdés, hogy minek volt jelen Threepio az esküvőn, mint tanú? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Az részleges memóriatörlés kapcsán jutott eszembe, hogy valószínűleg Threepio memóriáját Anakin és Padmé esküvője után is törölhették. Nem hiszem, hogy megkockáztatták volna azt, hogy Threepio esetleg elkotyogjon valamit, mint ebben a részben Artu esetében. Az lenne a legkézenfekvőbb megoldás, ha azt a napot is egyszerűen csak kitörölték volna. Így viszont felmerül a kérdés, hogy minek volt jelen Threepio az esküvőn, mint tanú? Ez szimplán spekuláció, nem biztos, hogy törölték a memóriáját. Az se biztos, hogy tanúk voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Szerintem Anakin sohasem hagyta volna, hogy töröljék C-3PO, a gyerekkori barátja, a saját teremtménye memóriáját. Nem fér össze a karakterével. Ott egyszerűbb biztonsági intézkedés volt: az esetek többségében Padmé mellett volt. Gondolom Amidala azonnal rászólt volna, ha netán rossz felé terelődött volna C-3PO okfejtése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Szerintem Anakin sohasem hagyta volna, hogy töröljék C-3PO, a gyerekkori barátja, a saját teremtménye memóriáját. Nem fér össze a karakterével. Ott egyszerűbb biztonsági intézkedés volt: az esetek többségében Padmé mellett volt. Gondolom Amidala azonnal rászólt volna, ha netán rossz felé terelődött volna C-3PO okfejtése.No meg ez teljesen más eset, hisz itt "megkínozták" C3PO-t, még szép, hogy törölték a memóriáját. Jegyzem meg, R2 -ét is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Az epizód guide végre fényt derített arra, hogy miért mondja Todo az epizód végén azt a "thanks for the memories" mondatot. Jó kis utalás, ráadásul még találó is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Dzséjt, a Hostage Crisisben Helios 3D szerepelt, tehát ő nem azonos az itteni 3E-vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Dzséjt, a Hostage Crisisben Helios 3D szerepelt, tehát ő nem azonos az itteni 3E-vel. Igen, ő volt benne, de nem rá gondoltam. HELIOS-3D mellett volt még két névtelen IG-86-os droid, és az egyiknek a festése ugyanolyan, mint ebben a részben HELIOS-3E festése. Mivel a két ismeretlenből az egyiket Anakin ripityára verte, maradt az, amelyik a rész végén kisétált Bane-nel. Bár fogalmazhattam volna pontosabban is, de bevallom, a harmadik IG-86-osra, amelyiket szét verik, nem emlékeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. No meg ez teljesen más eset, hisz itt "megkínozták" C3PO-t, még szép, hogy törölték a memóriáját. Jegyzem meg, R2 -ét is. Most először törlik R2 memóriáját, talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Én még csak most néztem meg, elég silány rész volt... Az az egyetlen poén tetszett, mikor (15 perc környékén) Todo, elveszi a memória chipet vagy mit, és azt mondja, hogy: "Thanks for the memories!" Ez szerintem 100%, hogy poénnak van szánva ehhez a számhoz: http://www.youtube.com/watch?v=onzL0EM1pKY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. "Thanks for the memories!" Ez szerintem 100%, hogy poénnak van szánva ehhez a számhoz: Nem erre a számra, utal, hanem a The Big Broadcast of 1938 c. musical-re, ami az általad linkelt számot is ihlette. Ha elolvastad volna az ep.guide-ot, tudhatnád, te balga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Az egyik legjobb rész a sorozatban. És Cad Bane hangja újra Forgács Gábor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Az egyik legjobb rész a sorozatban. És Cad Bane hangja újra Forgács Gábor. A droid fürdő még mindig hangulatos és nyugtató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. A droid fürdő még mindig hangulatos és nyugtató. Az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Ez már nem volt olyan jó magyarul mint az előző, de azért még elfogadható. Józsa Imre hangja most valahogy nagyon zavart, pedig eddig nem volt bajom vele C-3PO-ként. Ha jól vettem ki, Cad Bane-nek Forgács Gábor volt a hangja, aki a Hostage Crisis-ben is szinkronizálta. Az árusnak, akitől a droidok a gyümölcsöt vették, nagyon eltalálták hangját, ugyanaz volt mint Bric-nek. A többi hang is rendben volt. Most pedig egy furcsaság: a huttokat, vagy legalábbis Jabbát is leszinkronizálták, legalábbis én így hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Én nem úgy vettem ki, hogy a huttokat is leszinkronizálták volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Én nem úgy vettem ki, hogy a huttokat is leszinkronizálták volna. Én nagyon másnak hallottam Jabba hangját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.