Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 5 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 5 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 5. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Ezeket az ujjgyakorlatokat inkább ne erőltessük. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Ezeket az ujjgyakorlatokat inkább ne erőltessük. Kell ilyen is. Én hülye meg kiírtam betűvel, azt hittem lesz időm ilyen pepecselésre. Szerkesztve: 2010. December 30. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Ezeket az ujjgyakorlatokat inkább ne erőltessük. Jobban örülnél egy kifejtős kérdésnek? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Danityué a pont. 9. "Az Erő legyen veletek" - kitől hallhattuk ezt legelőször? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Obi-Wan Kenobi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Dodonna tábornoktól A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Jobban örülnél egy kifejtős kérdésnek? Inkább olyannak, ahol nem a gyorsaság számít. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Dodona tábornok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Obi-Wan Kenobi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Kell ilyen is. Én hülye meg kiírtam betűvel, azt hittem lesz időm ilyen pepecselésre. Én meg csak elolvastam pár sort egy oldalon mire visszajöttem már 5 válasz érkezett. Most már maradok és mint az állat nyomkodom a frissitést. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Ezt jól lekéstem... Dodonna A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megint elkéstem. :D A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. És Oldie megnyerte. Jan Dodonnától. Most pedig egy kis agytorna. 10. Összesen hány kéz esett fénykard áldozatául a hat filmben? Csak olyan szereplők hús-vér végtagjai számítanak, kiknek neve elhangzik a filmben. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 3 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 2 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 6 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 2 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Három. Vader, Luke, Mace Windu De volt egy negyedik is a csehóban ugye, de az ő neve nem hangzott el. Dr. Evazan. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. 7 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. A francba Mace Windu kiment a fejemből. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Javítom, Négy volt összesen. Plusz Dooku A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. A francba Mace Windu kiment a fejemből. Nekem is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Vader-nek nem hús-vér végtagja volt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Javítom, Négy volt összesen. Plusz Dooku Dooku is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Javítom, Négy volt összesen. Plusz Dooku B+. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Anakin Luke Jango Zam Windu Dooku A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Vader-nek nem hús-vér végtagja volt. A Mustafaron egy még volt neki. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás