Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Esetleg még van az Empire at war stratégiai SW játék a régi trilógiát lehet vele végig játszani az ismert bolygókon és az űrben :clap:

ill sok már bolygó is van benne az EU-ból és a kotorból is

Szerintem is a Battlefront 2-t érdemes kipróbálni mindenképpen

ill. a Republic Commandot

és a Kotor 1-et is csak ajánlani tudom

Szerkesztve: - Darth Fuge

Hozzászólás ideje:
A Battlefront II is király, csak az MI-val van egy kis gond...

Nem csoda, a játék fő profilja nem a gép által irányított ellenségre lett kitalálva. Játsz vele egyett élő emberek ellen.

Hozzászólás ideje:
Nem csoda, a játék fő profilja nem a gép által irányított ellenségre lett kitalálva. Játsz vele egyett élő emberek ellen.

A Multiban én akkora analfabéta vagyok :peace:

Hozzászólás ideje:

Jó hír KOTOR rajongóknak:

"Egy interjúból tudtuk meg, hogy a LucasArts már nagyban készítteti a Star Wars: Knights of the Old Republic-sorozat harmadik részét - ez kell nekünk!

A LucasArts marketingese, Nancy MacIntyre elmondta egy interjú keretében, hogy a Star Wars-játékok kiadója az elkövetkezendőkben több sorozatot folytatni kíván, úgy mint például a cég által igen kedvelt Knights of the Old Republic (KotOR)-szériát is. Mindennek nagyon örülünk, ám kiderült az is, hogy a LucasArts üzletpolitikája a jövőben évi két Star Wars-játékkiadást enged meg - ez pedig nagyon kevés: ki tudja ily módon, hogy mikor érkezik a KotOR 3..." - gamekapocs.hu

Reméljük PC-re is kijön...

Hozzászólás ideje:

Az igen örvendetes ha lesz Kotor 3, elbírnék még belőle egy hexalógiát. Ennek vajh' milyen színűek lesznek a betűi/menüi a kék és a ződ után? Sárga, esetleg pink? Vagy netán megint baromságokon gondolkozok? :pfff:

Hozzászólás ideje:

Szokott valaki mostanában Battlefront 2-vel multizni?

Gondolkodok rajta hogy kipróbálom.

Hozzászólás ideje:
Én egy ideje már játszani se játszok :)

Én is így vagyok vele, de valamit elő szeretnék venni.

Tavaly körbemultiztam majdnem egész Európát és most kedvem támadt egy kis hazaira, csak éppen SW-vel. :D

• 3 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Török sw rajongók összeraktak egy marha jó Jedi Academy modot, vagy hogy hívják ezeket.

Belenyúltak a játékba és csináltak új küldetéseket, pl ep2 Jango bunyó

Hihetetlenül jól néz ki! Ezzel tuti játszani fogok.

kotf.comon vannak videók meg demó.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Nehogy már az avatarosba szemeteljek. Még a végén rossz hírem lesz. :D

OFF

Az bárkivel előfordulhat hogy néha OFF-ol, vagyis eltér a topik témájától. :)

ON

Hozzászólás ideje:
OFF

Az bárkivel előfordulhat hogy néha OFF-ol, vagyis eltér a topik témájától. :D

ON

Igen, de az utóbbi napokban, mikor megint rákaptam egy kicsit a fórumozásra, rá kellett ébrednem, hogy notórius offoló lettem.

Hogy ontopik legyek: a Jedi Knight: Dark Forces 2 volt az első SW játék, amivel játszottam. Először a demója, majd a teljes. Mennyit nyomattuk a haveromnál! Mai szemmel nézve persze elmaradott a grafika, meg az egész, de akkor nagyon átjött rajta az igazi Star Wars érzés. Főleg az élőszereplős átvezető videók miatt. Ezt a játékot érdemes lenne egy "újkori" motorral újracsinálni. Kíváncsi vagyok, lenne-e rá kereslet.

(Emlékszem, nem akartam 640x480 fölé álljtani a felbontást, nehogy akadozzon. :))

Hozzászólás ideje:

Én a Dark Force-al kezdtem, apám egy haverjánál. Nekem már az is csúcs volt kis krampusz koromban. Aztán a múltkor a kezembe akadt, valahonnan előmászott. Hát, Wolf3D forever alapon megnéztem. Egek, még ugrani sem lehetett benne :)

Szerintem lenne igény arra, hogy a Dark Force-ot és a Jedi Knight-ot felújítsák mondjuk a Jedi Knight 2 szintjére, vagy a Jedi Knight III-éra (azért milyen szép címsorozat ez: Dark Force -> Dark Force 2: Jedi Knight; Jedi Knight: Mysteries of the Sith -> Jedi Knight 2: Jedi Outcast; Jedi Knight 3: Jedi Academy... aztán meg mindegyik Kyle Katarnról szól). De még szebb lenne az egész Dark Force/Jedi Knight szériát rögvest Republic Commando grafikával megtámogatni :D

Aprop Jedi Knight, az élőszereplős videóit sem lenne rossz megnézni, az én verziómban nincsenek benne :)

Off

Szóba került a másik topikban a Max Payne. Had kérdezzem már meg, mi az alternatív vége a 2. résznek? Mert én már végignyomtam mindenféle fokon, de cseszik megjelenni.

On

Hozzászólás ideje:

Az eredeti végében Max visszamegy Monához, de már nem él. Jönnek a zsaruk, és mondják, hogy csak egy túlélő van.

Dead on Arrival módban meg szintén visszamegy, és Mona felébred. A zsaruk hívják is a mentőt két személyre. :D

Tulajdonképpen ennyi.

Hozzászólás ideje:

Nekem SW-játékból egy Nintendós Birodalom visszavág volt az első, PC-n meg a Jedi Knight: Mysteries of the Sith. Legtöbbször SW-ből szerintem a Jedi Academyt meg az X-Wing Alliance-ot nyomtam le.

Hozzászólás ideje:

Ezeket én is szeretem. Bár már rég nem voltak fenn, kivéve az Academy, amire gyakran próbálgatok modokat. Egyszer már a híresebb Jedik jórésze megvolt NPC-ként. :D

Hozzászólás ideje:

Én annyira nem szoktam modolni de mostanában szeretném rá felrakni azt a török-modot amiben Obival Jangeszt meg klónokat lehet irtani.

Hozzászólás ideje:
Én annyira nem szoktam modolni de mostanában szeretném rá felrakni azt a török-modot amiben Obival Jangeszt meg klónokat lehet irtani.

Én sem nagyon tudom, minek csinálom. Tulajdonképpen elő lehet hozni konzollal karaktereket, nagy dolog, mire megyek vele? :D Azért a négykezű Grivi mondjuk nem semmi. Meg van azért egy csomó olyan model, ami tényleg nagyon élethűen van megcsinálva.

http://jk3.filefront.com - gondolom ismerik néhányan, de ha nem, innen is lehet válogatni. :)

Hozzászólás ideje:

Jó kis cumók lehetnek. Egyszer felraktam egy elfuserált Darth Vadert ami lökte a sódert meg próbált kaszabolgatni de a kardja nagyon béna volt. Libegett ide-oda a markolatból.

Hozzászólás ideje:
Jó kis cumók lehetnek. Egyszer felraktam egy elfuserált Darth Vadert ami lökte a sódert meg próbált kaszabolgatni de a kardja nagyon béna volt. Libegett ide-oda a markolatból.

Mikor letöltök egyet, van, hogy órákig takarítgatni kell benne a textúrákat meg a hangokat...

Majd egyszer lehet, hogy csinálok ezekből egy csomagot. Majd egyszer. :D

Hozzászólás ideje:
Az eredeti végében Max visszamegy Monához, de már nem él. Jönnek a zsaruk, és mondják, hogy csak egy túlélő van.

Dead on Arrival módban meg szintén visszamegy, és Mona felébred. A zsaruk hívják is a mentőt két személyre. :D

Tulajdonképpen ennyi.

THX. Akkor remélem, ha lesz egyszer Max Payne 3, ezen a vonalon folytatják.

Én a Jk2-t szoktam modolni, azzal játszottam többet multiban, és ott a változatosság miatt jól jött az ilyen. Jobb volt, ha mindenki külön karakterrel nyomult, mint mikor hemzsegtek a Katarnok, Desannok, Luke-ok. Mondjuk a két méteres Yoda azért durva volt :)

X-Wing Alliance, nincs is annál jobb. Milliószor végignyomtam. Csak az az egy bajom van vele, hogy mikor Skirmishben sikerült kinyúvasztanom azt a francos Executort, a gép nem ismerte el :)

Viszont most már itt lenne az ideje, hogy a Lucasarts csináljon egy újabb űrszimulátort, mint amilyenek anno az X-Wingek voltak. Az ep1-2-3 járműveivel már hatalmasat lehetne alkotni. Mondjuk egy olyan sztorival, hogy a nabooi csatában kezdünk, mint újonc pilóta, aztán a klón háborúk veteránjává válunk, utánna szolgálunk kicsit a Birodalomnak, de rájövünk, hogy az nem olyan jó, és Yavinnál csatlakozunk a Lázadókhoz és az oldalukon harcolunk tovább az endori győzelemig (bónusznak meg jöhetne néhány Endor utánni EU pálya).

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.