Ody Mandrell Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited ) Megújult a "hírek" szekció! A hírek szekció már eleddig is csak fél gőzzel üzemelt, de most talán ráleltünk az igazi megoldásra mi által felpöröghetnek a dolgok. Partnerségi együttműködés keretében igénybe vesszük az egyetlen naprakész Magyar nyelvű Star Wars hírforrást; a Jedirend.com -ot. Talán szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy így az ország két legnépszerűbb SW-s oldala lép szorosabb szövetségre egymással. Egyelőre kísérleti jelleggel működik ez a szolgáltatás, de remélhetőleg mindenki megelégedésére szolgál majd. Ami még fontos és megemlítendő, hogy így a franchise minden szegmensét figyelemmel kísérhetitek, nem csak a legkiemelkedőbb eseményeket. Lényegében ez inspirálta ezt a fejlesztést. Edited January 9, 2011 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Két legnépszerűbb? Szerintem a mi fórumunk annál zártkörűbb, hogy népszerűségi versenybe kezdjen más star wars oldalakkal (pl. sw.hu). A hír örvendetes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 (edited ) Két legnépszerűbb? Szerintem a mi fórumunk annál zártkörűbb, hogy népszerűségi versenybe kezdjen más star wars oldalakkal (pl. sw.hu). A hír örvendetes! Donátkám el vagy Te tévedve. Nem tudom mikor jártál az sw.hu -n utoljára, de gyakorlatilag halott. Már itt is sokkal nagyobb aktivitás van mint ott. Szóval ne a 8 évvel ezelőtti állapotból indulj ki, azok az idők leáldoztak. Edited January 9, 2011 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Már nagyon rég nem voltam az sw.hu-n, most megnézve Szörnyű az az állapot A hírnek nagyon örülök, Laráék nagyobb aktivitással tudják majd a híreket szolgáltatni, mint én anno Link to comment Share on other sites More sharing options...
danityu Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Az újabban általam két legjobb oldalnak titulált site összedolgozik. Remek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Az újabban általam két legjobb oldalnak titulált site összedolgozik. Remek. Köszönjük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Na, ez klassz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Pár napja egy pillanatra már nekem is feltűnt, hogy a Jedirendes hírek vannak a nyitóoldalunkon Ezek szerint nem volt véletlen, hanem valami tesztelés része Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Pár napja egy pillanatra már nekem is feltűnt, hogy a Jedirendes hírek vannak a nyitóoldalunkon Ezek szerint nem volt véletlen, hanem valami tesztelés része Teszteltük már párszor, remélem beválik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Akkor én kérek elnézést. Én inkább az exkluzivitása miatt szeretem az oldalt akkor is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Akkor én kérek elnézést. Én inkább az exkluzivitása miatt szeretem az oldalt akkor is. Pedig már rég nem az. Bárki regisztrálhat, bár a szűrő elég jól szűr. Tényleg csak az tud bejutni akinek van egy elvárható értelmi szintje. ha netán valami debil átjut a rostán azt rövid úton törlöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Pár napja egy pillanatra már nekem is feltűnt, hogy a Jedirendes hírek vannak a nyitóoldalunkon Ezek szerint nem volt véletlen, hanem valami tesztelés része Ezt én is épp elkaptam egyszer, és azt hittem, rossz a gépem, mert sem előtte, sem utána nem láttam azokat a híreket. Egyébként jó ötlet a kooperálás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Szintén láttam a tesztelést Szerintem is jó ötlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Örülök, ha tetszik nektek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Jó ötlet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts