Jump to content

Együttműködés a Jedirend.com -al!


Ody Mandrell

Recommended Posts

Megújult a "hírek" szekció!

 

jedirend.png

 

 

A hírek szekció már eleddig is csak fél gőzzel üzemelt, de most talán ráleltünk az igazi megoldásra mi által felpöröghetnek a dolgok. Partnerségi együttműködés keretében igénybe vesszük az egyetlen naprakész Magyar nyelvű Star Wars hírforrást; a Jedirend.com -ot. Talán szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy így az ország két legnépszerűbb SW-s oldala lép szorosabb szövetségre egymással. Egyelőre kísérleti jelleggel működik ez a szolgáltatás, de remélhetőleg mindenki megelégedésére szolgál majd. Ami még fontos és megemlítendő, hogy így a franchise minden szegmensét figyelemmel kísérhetitek, nem csak a legkiemelkedőbb eseményeket. Lényegében ez inspirálta ezt a fejlesztést.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Két legnépszerűbb? Szerintem a mi fórumunk annál zártkörűbb, hogy népszerűségi versenybe kezdjen más star wars oldalakkal (pl. sw.hu). ;)

 

A hír örvendetes! :)

Donátkám el vagy Te tévedve. :) Nem tudom mikor jártál az sw.hu -n utoljára, de gyakorlatilag halott. Már itt is sokkal nagyobb aktivitás van mint ott. Szóval ne a 8 évvel ezelőtti állapotból indulj ki, azok az idők leáldoztak.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Akkor én kérek elnézést. :P

Én inkább az exkluzivitása miatt szeretem az oldalt akkor is. :):P

Pedig már rég nem az. :) Bárki regisztrálhat, bár a szűrő elég jól szűr. Tényleg csak az tud bejutni akinek van egy elvárható értelmi szintje. :) ha netán valami debil átjut a rostán azt rövid úton törlöm. :)

Link to comment
Share on other sites

Pár napja egy pillanatra már nekem is feltűnt, hogy a Jedirendes hírek vannak a nyitóoldalunkon :) Ezek szerint nem volt véletlen, hanem valami tesztelés része :)

Ezt én is épp elkaptam egyszer, és azt hittem, rossz a gépem, mert sem előtte, sem utána nem láttam azokat a híreket. :D

 

Egyébként jó ötlet a kooperálás. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information