Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. (szerkesztve) Megújult a "hírek" szekció! A hírek szekció már eleddig is csak fél gőzzel üzemelt, de most talán ráleltünk az igazi megoldásra mi által felpöröghetnek a dolgok. Partnerségi együttműködés keretében igénybe vesszük az egyetlen naprakész Magyar nyelvű Star Wars hírforrást; a Jedirend.com -ot. Talán szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy így az ország két legnépszerűbb SW-s oldala lép szorosabb szövetségre egymással. Egyelőre kísérleti jelleggel működik ez a szolgáltatás, de remélhetőleg mindenki megelégedésére szolgál majd. Ami még fontos és megemlítendő, hogy így a franchise minden szegmensét figyelemmel kísérhetitek, nem csak a legkiemelkedőbb eseményeket. Lényegében ez inspirálta ezt a fejlesztést. Szerkesztve: 2011. Január 9. - Ody Mandrell
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Két legnépszerűbb? Szerintem a mi fórumunk annál zártkörűbb, hogy népszerűségi versenybe kezdjen más star wars oldalakkal (pl. sw.hu). A hír örvendetes!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. (szerkesztve) Két legnépszerűbb? Szerintem a mi fórumunk annál zártkörűbb, hogy népszerűségi versenybe kezdjen más star wars oldalakkal (pl. sw.hu). A hír örvendetes! Donátkám el vagy Te tévedve. Nem tudom mikor jártál az sw.hu -n utoljára, de gyakorlatilag halott. Már itt is sokkal nagyobb aktivitás van mint ott. Szóval ne a 8 évvel ezelőtti állapotból indulj ki, azok az idők leáldoztak. Szerkesztve: 2011. Január 9. - Ody Mandrell
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Már nagyon rég nem voltam az sw.hu-n, most megnézve Szörnyű az az állapot A hírnek nagyon örülök, Laráék nagyobb aktivitással tudják majd a híreket szolgáltatni, mint én anno
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Az újabban általam két legjobb oldalnak titulált site összedolgozik. Remek.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Az újabban általam két legjobb oldalnak titulált site összedolgozik. Remek. Köszönjük.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Pár napja egy pillanatra már nekem is feltűnt, hogy a Jedirendes hírek vannak a nyitóoldalunkon Ezek szerint nem volt véletlen, hanem valami tesztelés része
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Pár napja egy pillanatra már nekem is feltűnt, hogy a Jedirendes hírek vannak a nyitóoldalunkon Ezek szerint nem volt véletlen, hanem valami tesztelés része Teszteltük már párszor, remélem beválik.
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Akkor én kérek elnézést. Én inkább az exkluzivitása miatt szeretem az oldalt akkor is.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Akkor én kérek elnézést. Én inkább az exkluzivitása miatt szeretem az oldalt akkor is. Pedig már rég nem az. Bárki regisztrálhat, bár a szűrő elég jól szűr. Tényleg csak az tud bejutni akinek van egy elvárható értelmi szintje. ha netán valami debil átjut a rostán azt rövid úton törlöm.
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Pár napja egy pillanatra már nekem is feltűnt, hogy a Jedirendes hírek vannak a nyitóoldalunkon Ezek szerint nem volt véletlen, hanem valami tesztelés része Ezt én is épp elkaptam egyszer, és azt hittem, rossz a gépem, mert sem előtte, sem utána nem láttam azokat a híreket. Egyébként jó ötlet a kooperálás.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szintén láttam a tesztelést Szerintem is jó ötlet
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Örülök, ha tetszik nektek.
Ajánlott hozzászólás