lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. A jó öreg piros ruhás őrök. Micsoda kultusz épült köréjük. Sajnos én keveset tudok róluk, de a tekintélyt parancsoló megjelenésük és a mindentől elütő vörös öltözetük miatt mindigis imádtam őket. Tud róluk valaki valamit? Fegyverükről most kérdeztem egy másik topikban. Én mindig azt hittem, hogy az egy vibro lándzsa. Olyasmi, mint Grivi testőreinek, csak nem két, hanem egy végű. Az ep3ban mégis puskaként emelik Yodára. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Én azt tudom róluk, hogy szép pirosak és jól tudnak ácsorogni. Imádom a filmek apróságait, de valahogy a vörös őrség mindig bútornak tűnt Az ep3-ban legalább van egy kis akciójuk, de hát ez se sül el túl jól. Én is úgy tudom, hogy vibrolándzsa van náluk, csak hát Yoda ellen nem tudták rendesen használni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. A vörös őrségről itt lehet kimerítően informálódni. Az sw.hu-s RG kitett magáért. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Huhh a legkézenfekvőbb megoldás eszembe sem jutott. Köszi. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Ezt írja az sw.hu a fegyverzetükről: "Fő fegyverük a majdnem két méteres vibrolándzsa, amely eléggé ártalmatlannak tűnhet, de egy Császári Őr kezében majdnem olyan halálos, mint a BlasTech DH - 17 vagy Merr-Sonn 434-es nehéz sugárvető, ami a köpenyük alatt rejtőzik. Speciális kiegészítőként egy dupla pengéjű külőnleges fémből készült kardot (amely visszaveri a sugárvetők lövedékeit) is használnak, amely hasonlít Lord Maul fénykardjához." Hát akkor Yoda ellen jobban kellett volna csípkedni magukat, ha ilyen ügyesek. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Azért Yoda ellen nem egyszerű harcolni. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Elvileg ők nem a Galaxis nem Erőhasználó legjobb harcosai? Nekem nagyon tetszenek az ipsék, de meglátszott, hogy mennyit érnek öreg zöld spanunk ellen. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Sztem Grievous az Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Azért bezsélek többesszámban, mert Grivi apánkból csak egy van. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Elvileg ők nem a Galaxis nem Erőhasználó legjobb harcosai? Nekem nagyon tetszenek az ipsék, de meglátszott, hogy mennyit érnek öreg zöld spanunk ellen. Ha jól rémlik a Crimson Empire-ban vannak Royal Guardok akik tudják használni az Erőt... Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Elvileg ők nem a Galaxis nem Erőhasználó legjobb harcosai? Nekem nagyon tetszenek az ipsék, de meglátszott, hogy mennyit érnek öreg zöld spanunk ellen. Ha jól rémlik a Crimson Empire-ban vannak Royal Guardok akik tudják használni az Erőt... Csak egy van, Carnor Jax, aki Lumiya tanítványa volt, a többiek nem erő-érzékenyek. A Crimson Empire nagyon jó, tetszett, ahogy a 2. részben a Vong próbálkozik Carivussal, hogy kinevezze magát császárnak Nem tudom miért kellett leállítani a képregényt, állítólag már kész volt a 3. rész is, csak meggondolták magukat. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Röviden valaki összefoglalná, hogy mik történtek ezekben a képregényekben? Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 21. Hozzászólás ideje: 2005. Július 21. Röviden valaki összefoglalná, hogy mik történtek ezekben a képregényekben? Nagyon-nagyon röviden: Az első részben Carnor Jax kíván lenni a Birodalom új uralkodója ( egykori royal Guard, aki Sith képzésben is részesült (nehogy félreértse valaki, NEM Sith ) ) szabotálja a Palpatine klónjának visszatérését (most már nem is tetszik annyia ugye ) és árulónak nyílvánítja a Royal Guardokat. Az egyetlen életben maradt RG, Kir Kanos végül legyőzi egy párbajban a Yinchorron. Eközben persze megjelenik A nő, egy lázadó személyében, aki segít Kir Kanosnak, de végul Kanos megöli az egyik barátját, és ezért Mirith Sinn bosszút akar állni. A második részben a Praetorite Vong ( a Vong szóra is elfutnak az emberek ) át akarja venni a Birodalmi Maradvány irányítását, ezért beültetik a tanácsba Xandel Carivust. A tanács tagjait elkezdik meggyilkolni, és azt hiszik, hogy Kanos tette. Carivus végül kinevezi magát császárnak, de Kanos megöli. Eközben Mirith Sinn megpróbálja bosszúból megölni Kanost, de persze happy end van. Az első részt elolvashatod magyarul itt: http://halozsak.tlof.hu/down-sw.htm Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Palpatine-nak testőrség? Minek? Ebbe belegondoltatok már? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hát a külvilág felé csak kellettek, mert abban ha jól emlékszem, megegyeztünk, hogy a világ nem tudja, Palpi Sith. Akkor meg kellenek a testőrök, kicsit protokoll dolognak is tűnik az egész. Inkább csak az egyszerű földi halandók részére voltak, semmint valódi védelem Palpi számára. Egyébként meg távol tarthatták tőle a túl közel merészkedő kíváncsiskodókat Na jó, ez csak hirtelen filózás Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Szerintem a testőrök is a megfélemlítés és a hatalom eszközei voltak. Egyrészt, elég félelmetes alakok, ahogy ott arctalanul, szoborként állnak, kezükben az erőszakos vibrolándzsával. Másrészt, a hatalom egyik jelképe, ha valakit személyes testőrök őriznek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Igen, a hatalom jelképe, ez nagyon jó kifejezés rá Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Szerintem "selejtezőknek" is felfoghatjuk a testőröket. Szóval aki nem tudja legyőzni őket, az még arra sem méltó, hogy Palpi egy legyintéssel elintézze, megáramozza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Az biztos, hogy remek kiképzést kaptak. Tetszik ez az elővéd elmélet. Egyébként felmerült korábban, hogy ha nem küldi ki őket Palpi, akkor az öreg kavaró gép még most is élne. Erre persze nem vennék mérget. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Sajna csak a háttértörténetekből lehet bizonyos következtetéseket levonni. Mindazonáltal a Jedi visszatérben van egy olyan kivágott jelenet, hogy Jerjerrodot bünteti meg egy picit az egyik Testőr amikor az hivatkozva a rangjára be akar jutni az Uralkodóhoz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. A filmekben tényleg nem sok vizet zavarnak. Általában áldogálnak, vagy alázzák őket (Yoda). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Sajna csak a háttértörténetekből lehet bizonyos következtetéseket levonni. Mindazonáltal a Jedi visszatérben van egy olyan kivágott jelenet, hogy Jerjerrodot bünteti meg egy picit az egyik Testőr amikor az hivatkozva a rangjára be akar jutni az Uralkodóhoz Íme az a bizonyos jelenet, vagyis egy kép róla Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Köszi! Jerjerrod olyan fejet vág, mintha nevetne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Köszi! Jerjerrod olyan fejet vág, mintha nevetne. Csiklandozza a villám A képről az utómunkálatok hiánya miatt ez a momentum sajna lemaradt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. (szerkesztve) Sajna csak a háttértörténetekből lehet bizonyos következtetéseket levonni. Mindazonáltal a Jedi visszatérben van egy olyan kivágott jelenet, hogy Jerjerrodot bünteti meg egy picit az egyik Testőr amikor az hivatkozva a rangjára be akar jutni az Uralkodóhoz Khm... ezt bezony pöttyet rosszúl tudod. Jerjerrod Vadert próbálja meg megállítani, amikor az be akar jutni az Uralkodóhoz, s hálából Vader kis híján megfojtja a moffot. A testőrök pedig Vaderre ugranak, nem Jerjerrora. Íme a jelenet előzménye: És folytatása: Szerkesztve: 2007. Április 2. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Jerjerrod Vadert próbálja meg megállítani, amikor az be akar jutni az Uralkodóhoz, s hálából Vader kis híján megfojtja a moffot. A testőrök pedig Vaderre ugranak, nem Jerjerrora. Jujjj, ennek a jelentnek vajon mi értelme? Jarjarrod miért akarja Vadernek megtiltani, hogy talizon Palpival? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hát pedig az őr Jerjerrodot bünteti. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Jujjj, ennek a jelentnek vajon mi értelme? Jarjarrod miért akarja Vadernek megtiltani, hogy talizon Palpival? Szerintem semmi, ezért is vághatták ki. A könyvben benne van, aszerint Palpatine-nak fontos tárgyalása van, vagy mi. Na ez azért is marhaság, mert mikor Vader betoppan elé, tök egyedül ücsörög az öreg. Oldi: ha nem hiszed, olvasd el a könyvet. Jerjerrod Vader folytogatása miatt néz ilyen hülén, a guard meg Vader felé lendül. Az más kérdés, hogy marha rosszúl lett fényképezve. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Pedig ezt a jelenetet elemezték sok helyen (asszem az Exitben is Barta Zoliékkal) és ott is arról beszéltek, hogy Jerjerrodot megpörkölték. :S Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. A könyvben Vader úgy megy be Palpihoz hogy előzőleg kissé megszorongatja egy testőr nyakát. Szóval van olyan verzió, hogy Jerje idegesíti Vadert. Van olyan verzió, hogy egy testőr idegesíti Jerjét. S van olyan, hogy Vader idegesíti a testőrt. Asszem erre mondják, hogy mindenki mindenkivel Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.