Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Melyik a kedvenc űrcsatád? 44 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik a kedvenc űrcsatád?

• Naboo-i csata
      0
    • Coruscanti csata
      1
    • Yavini csata
      4
    • Endori csata
      2
    • Scarifi csata
      14
    • D'qari csata
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

ez egy nagyon jó összeállítás :D

ebben az űrcsatában az a jó, hogy látványos, és a hossza is rendben van. nem annyira rövid mint az ep.III-as.

Lando eléggé megbízhatatlan, hiszen azt igérte, hogy egy karcolás sem lesz a Falconon, ennek ellenére ledörzsölődött a tetejéről egy darab :clap:

Hozzászólás ideje:

QUOTE Ody Mandrell

Az EPVI-osban nagyobb teret kaphatott az űrharc, hisz a lényeg nem ott játszódott, hanem más helyeken. Kiegészítése volt a többi eseménynek.

Meg az EPVI-ban nagyobb célért küzdöttek. A III-ban csak Palpi kellett a Jediknek meg Grivi ha úgy alakult volna. A VI-ban meg az egész Birodalommal le kellett számolni.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Lando eléggé megbízhatatlan, hiszen azt igérte, hogy egy karcolás sem lesz a Falconon, ennek ellenére ledörzsölődött a tetejéről egy darab  :clap:

Han nem hiába mondja Leiának hogy Lando nem megbízhetó. :D

De azért nem volt pipa rá a film végén.

Amúgy köszi!

Már készül a kövi.

Hozzászólás ideje:

Érdemes lenne az összes ilyen űrcsatáról egy válogatást készíteni :P

Amúgy ami nekem tetszettek az űrcsatákban azok a következő jelenetek:

EP I : A Braco század szembetalálkozik a keselyűdroidokkal.

EP II: Na pedig itt is volt csak vágóasztalon végezte :clap:

EP III: Nyítójelenet; a kamera ráközelít a Venator hajóhátára, majd berepül a képpe a két jedivadász aztán elsuhannva a romboló felszíne fölött meredek zuhanásba kezd a csata színhelye felé.

Illetve a Coruscanti landolás. :D

EP IV: A Yavin IV hangárjában futó készülödés, ahogy a pilóták beszállnak a gépeikbe és felpörögnek a motorok. :P

Továbbá amikor a Lázadók elhaladnak a Yavin előtt.

Nameg az a jelenet amikor a X és az Y szárnyúak bevágódnak a kanyonba. :D

EP V: Falcon kicselez egyszerre három csillagrombolót :D

Nameg majdhogynem az egész aszteroidás repülés.

EP VI: Hosszú felsorolás következik :D

A Felkelők gyülekezése Sullustnál. (Falcon keresztülmanöverezik az egész flottán :D )

A Felkelők kilépése a hiperűrből a Halálcsillag előtt. (Eszméletlen ahogy szinte berobbanak a képbe! )

A Felkelők érzékelik ahogy a Halálcsillag zavarja az érzékelőiket és elfordulnak a harcállomástól.

Falconra majdhogynem felkenődnek a szemből jövő TIE vadászok (Néhány még át is "folyik" rajta :D )

Na aztán a lavirozás a Falconnal a hajók között :D

Összeomlik a Halálcsillag pajzs és megindulnak a vadászgépek a felszíne felé.

Az eget lézerlövedékek szabdalják fel a támadók körül miközben elsuhannak a félig kész oldal fölött, aztán zsup kapaszkodás mert máris berepült a kamera az aknába :D (Szédületes látvány ez is!)

Na és az útcsó kettő az amikor hirtelen a szük járat beletorkolik a hatalmas reaktorterembe és ahogy a Falcont a kijáratik a lángnyelvek mardossák :D

Hozzászólás ideje:
Érdemes lenne az összes ilyen űrcsatáról egy válogatást készíteni :clap:

Hát ha válogatást nem is tudok csinálni de a többi csatát is megcsinálom. Meg ha Ody felhozta EPII aszteroidás is lesz.

Csak az EPI-es problémás az elején Ani felszállásával meg a vívással. Hagyjam benne a vívást vagy vágjam ki?

Közben vagy utána meg szárazföldi csatákat is csinálok.

Hozzászólás ideje:
Hát ha válogatást nem is tudok csinálni de a többi csatát is megcsinálom. Meg ha Ody felhozta EPII aszteroidás is lesz.

Csak az EPI-es problémás az elején Ani felszállásával meg a vívással. Hagyjam benne a vívást vagy vágjam ki?

Közben vagy utána meg szárazföldi csatákat is csinálok.

Igen, úgy értettem, hogy az összes többi jelenetet is össze kéne így állítani. Nem egyvelegre gondoltam :clap:

Hozzászólás ideje:
Igen, úgy értettem, hogy az összes többi jelenetet is össze kéne így állítani. Nem egyvelegre gondoltam :clap:

Én meg videoklipre gondoltam.

Hozzászólás ideje:

Hát most nemtom hogy sírjak-e vagy nevessek. A Yavinon ügyködök éppen mert beraktam volna egyben de már itt is van, igaz két részben.

Én is szétnéztem a Youtube-on de némelyiken van mit javítani így gondoltam megcsinálom én őket.

Hozzászólás ideje:
Hát most nemtom hogy sírjak-e vagy nevessek. A Yavinon ügyködök éppen mert beraktam volna egyben de már itt is van, igaz két részben.

Simán lőjj agyon. Sorry.

De az Ep III-ról nem találtam :-P ;-)

Hozzászólás ideje:
Simán lőjj agyon. Sorry.

De az Ep III-ról nem találtam :-P ;-)

Dehogy lőlek.

Akkor elkezdem a III-asat.

Hozzászólás ideje:

amikor landolnak az Invisible Hand főhangárjában, és elkezdik kaszabolni a droidokat Obiék --- na, pont ez a leglátványosabb battle droid aprítás az egész prequel trilógiában

na de magára az űrcsatára fordítva a szót, azt kell mondanom, hogy ezek az epIII-as Jedi vadászok (Eta-2-es interceptorok, ha jól tudom) nagyon jók. A kedvenc űrjárműveim. Az ARC-170-esekben ülő klónok gondolom azért nem rendes, arcukat elfedő klónkatonasisakokat viselnek, mert az ARC 170-es gépek a későbbi lázadók (vagyis a jók) X-szárnyúinak elődei.

a tri-vadászok meg valóban keményebb ellenfelek mint a vulture droidok

elsőre, mikor először láttam a moziban az ep.III-at, nekem ez a csata egy káosznak tűnt, de most már sokadszorra láttam ezt az űrcsatát, ezért teljesen érthetőnek, nagyon részletgazdagnak, sokféle űrhajót szerepeltetőnek tartom ezt a jelenetet. Azt imádom ebben az űrcsatában, hogy csodálatosan kidolgozott, rendkívül látványos

Hozzászólás ideje:
amikor landolnak az Invisible Hand főhangárjában, és elkezdik kaszabolni a droidokat Obiék --- na, pont ez a leglátványosabb battle droid aprítás az egész prequel trilógiában

OFF

Én a liftes droidkaszabolást imádom a legjobban. Obiék szépen megfordulnak és nyiszi-nyaszi. :clap:

ON

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ott mégcsak vadász-vadász harcot se láthattunk. Annyit mutattak majdhogynem ahogy a két jedivadász ellavirozik a hadihajók között...oszt kész.

Tessék megnézni a párbaj alatti háttérjeleneteket. Nagyon szép vadász-vadász pillanatok vannak ott :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.