Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Remek összefoglaló, Ody, a segítségével sikerült nekem is felidéznem az évad csúcspontjait, amelyek mind a négyféle vonulatban megtalálhatóak. :) Számomra egyébként továbbra is abszolút pozitívum, hogy többféle témában és megközelítésben mozognak az epizódok, sőt ez egyre inkább így van, úgy tűnik 3 évad után. :) Csak maradjon még ilyenebb, ezt kívánom.

• 3 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Ezt is kifiléztem. Ennél az évadnál még mindig iszonyúan nagyot üt a Mortis-trilógia, nem is tudom, hol borzongok meg jobban. Amikor Anakin térdre kényszeríti a kölyköket? Amikor a Leány megmenti Ahsokát? Amikor meghal az Atya és egész Mortis elkezd elemeire hullani? Zseniális, lebilincselő, elgondolkodtató. Ugyanígy iszonyú erős epizód a Citadel-trilógia, ahol szintén megborzongok Even Piell temetésénél, miközben itt HD-ben ez a randa bolygó mintha még hátborzongatóbb lett volna, ahogy az igazán kis részletek is feltűntek. Az évadot záró Ahsoka-duó meg a hab volt a tortán.

Sajnos az extrák terén ezúttal iszonyú nagyot csalódtam. Először is, reméltem, hogy lesz dokufilm a Heroes of Both Sideshoz, vagy legalábbis valami, ami a v2.0-ra váltást taglalja. Mik voltak az okok, mi tette lehetségessé, milyen előkészületek előzték meg, stb. Rengeteg érdekes téma van ezen a ponton, és egy kanyi extra sincs róla. Mintha a készítők észre sem vették volna, hogy az évad közepén a sorozat totális arculatváltáson esett át.

A másik, amit kis híján pofonnak éreztem, az a Mortisos doku. Elmondták, hogy ugyan minden kérdésre van válaszuk, ezt és semmi másról nem fognak ebben a dokuban beszélni. Erről szólt az egész. Elmondták, hogy nem mondanak el semmit. A semmiről készítettek dokufilmet, pont arról a trilógiáról, amiről igazán tudni akartam háttérdolgokat.

És ugyanígy sajnáltam, hogy a Citadel-trilógiáról sem volt semmi. Nagyon aláadták a lécet az első évadhoz képest. Mert ugye, az önmagában álló epizódok sem lettek kivesézve, kivéve a kaminoi szálat. Pedig mindenben lett volna valami, amit szerintem érdemes lett volna a készítőknek elmesélni.

Persze, ami viszont volt, az nagyon jó volt. Gondolok itt arra, hogy például az extrákból tudtam meg, hogy Dooku szeme besárgul, de remek volt az Ahsoka-duológia extra anyaga is, ebben kifejezetten az tetszett, hogy érezni lehetett benne, Filoni mennyire szereti Ahsokát. Szóval, ha eddig nem lettem volna biztos abban, hogy a Rebelsben Ahsoka visszatér, most meggyőztek volna róla.

Szóval, a meglévő extrákkal maradéktalanul elégedett vagyok, csak az bosszant, ami hiányzik. Talán még nem is zavarna, ha az első évad BD-jén nem lett volna minden epizódnak egy kis ötperces extrája, ami terjedelmileg semmivel sem több vagy kevesebb, mint egy-egy trilógia tizenöt perces extrája.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kivégezve a 3. évad is. Az évad középső részén lévő politika annyiar unalmas, hogy még végig nézni is szenvedés volt. De aztán a Mortis, majd a Citadell szál mindenért kárpótolt. A legjobban viszont Ventres/Opress történet tetszett. Nagyban árnyalja a Ventresről kialakult képet. A családjaitól megfosztott, mély lelki sérülései miatt nem véletlenül lett Ventres az, aki. Ráadásul még Dooku is elárulta, el is hiszem, hogy még mélyebbre taszították őt. De mintha már a végő összecsapás után felismerte volna a sötét oldal álnokságát. Remélem a Rebelsben találkozunk még vele, ha nem is a lázadók oldalán (mert ezt nem nézem ki belőle), de egy olyas valaki még lehet, aki a Birodalmat is gyűlöli és ott gyengíti meg, ahol csak tudja.

Hozzászólás ideje:

Kivégezve a 3. évad is. Az évad középső részén lévő politika annyiar unalmas, hogy még végig nézni is szenvedés volt.

Szerintem azok a sorozat egyik legerősebb részei.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.