Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Én a szavazásnál sokkal tanácstalanabb lettem, mint a jelölésnél voltam. Egyelőre nem tudok legjobb részt választani. Azt majd én is csak az után, ha megnéztem őket egymás után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Elküldtem a listát, de rosszul. Véletlenül fordítva sült el, bocsi, nem tudom hova tettem a fejemet! A legjobbhoz írtam egyet, a legrosszabbhoz 6-ot. Küldjem újra, vagy megtudjátok oldani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Elküldtem a listát, de rosszul. Véletlenül fordítva sült el, bocsi, nem tudom hova tettem a fejemet! A legjobbhoz írtam egyet, a legrosszabbhoz 6-ot. Küldjem újra, vagy megtudjátok oldani? Megtennéd, hogy átírod? A sok kategória megzavarhat, és nem akarom hibásan beírni őket. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Elküldtem a listát, de rosszul. Véletlenül fordítva sült el, bocsi, nem tudom hova tettem a fejemet! A legjobbhoz írtam egyet, a legrosszabbhoz 6-ot. Küldjem újra, vagy megtudjátok oldani? Nem kaptam meg a mailedet! Elküldted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Elküldve a javított verzió! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Elküldve a javított verzió! Köszi! Ment válasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Ody! Az én listám megérkezett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Ody! Az én listám megérkezett? Mikor küldted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Mikor küldted? Tegnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Tegnap. Nem kaptam meg Durd bátyó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Én most küldtem el, remélem, nincs vele gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Én most küldtem el, remélem, nincs vele gond. Megjött, válaszoltam is rá. Rendes csóka vagy Donát, igazi közösségi ember (és a többiek is akik vették/veszik a fáradságot)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Ó, szerintem jó móka ez a szavazás. Az elsőn is részt vettem, csak sajnos tavaly a lemaradásom miatt nem tudtam nyomon követni, idén ezt mindenképpen pótolni szeretném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Ó, szerintem jó móka ez a szavazás. Az elsőn is részt vettem, csak sajnos tavaly a lemaradásom miatt nem tudtam nyomon követni, idén ezt mindenképpen pótolni szeretném. Örülök, hogy így látod. Én is remélem, hogy itt leszel majd a kihirdetéskor is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Örülök, hogy így látod. Én is remélem, hogy itt leszel majd a kihirdetéskor is. Elküldtem újra. Remélem, ez már megjön. Ugye erre a címre kell küldeni: metis@freemail.hu ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Elküldtem újra. Remélem, ez már megjön. Ugye erre a címre kell küldeni: metis@freemail.hu ? Igen erre a címre, és meg is kaptam! Köszönöm Neked is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Igen erre a címre, és meg is kaptam! Köszönöm Neked is. Nincs mit. Én is élvezem a szavazásokat, nagyon jól sikerült a múltkori díjkiosztó is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerintem is jó móka ez a szavazás. Kicsit nehéz volt szavazni, mert a mezőny erős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. (szerkesztve) Azt elmondhatjuk, hogy ez a szavazás sikeresebb lesz mint a tavalyi, hiszen már félidőben majdnem annyian szavaztak mint tavaly összesen. Egyébként rajongó ismerősöknek nyugodtan továbbadhatjátok, hogy szavazzanak ők is. 2008 -ban 40 -en szavaztak, tavaly 18 -an. Idén eddig már 17 -en! Szerkesztve: 2011. Április 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Elküldtem én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. (szerkesztve) Elküldtem én is. Eddig még nem jött meg. Szerkesztve: 2011. Április 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Elküldtem mégegyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. (szerkesztve) Elküldtem mégegyszer. Ez már megjött! Köszi szépen. Most nézem a hat jelölt részt, kíváncsi vagyok hogy döntök a megtekintésük után. Szerkesztve: 2011. Április 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. (szerkesztve) Ez már megjött! Köszi szépen. Most nézem a hat jelölt részt, kíváncsi vagyok hogy döntök a megtekintésük után. Szívesen. Úgy gondolom hogy mivel ez egy sw fórum ezért régi tagként szavazni kell. Persze élvezem is, de azért vannak "kötelezettségek" is. Nekem is nehéz volt a döntés egy csomószor 2-3-nak is 6 pontot adtam volna. Szerkesztve: 2011. Április 16. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szívesen. Úgy gondolom hogy mivel ez egy sw fórum ezért régi tagként szavazni kell. Persze élvezem is, de azért vannak "kötelezettségek" is. Nekem is nehéz volt a döntés egy csomószor 2-3-nak is 6 pontot adtam volna. 10/10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Én is elküldtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Én is elküldtem. Meg is jött, köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Elküldve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Elküldve Köszi Ági, megkaptam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 17. Szívesen. Úgy gondolom hogy mivel ez egy sw fórum ezért régi tagként szavazni kell. Persze élvezem is, de azért vannak "kötelezettségek" is. Nekem is nehéz volt a döntés egy csomószor 2-3-nak is 6 pontot adtam volna. Régi tag létemre én nem szavazok. Az utolsó négy részt nem láttam. Az első tizre alig-alig emlékszem. A szavazásban feltünő bolygók, szereplők kapcsán igazából nem is tudom miről van szó. Újra kéne néznem őket, de annyira nem tetszettek (bár volt egy-kettő ami mondjuk kifejezetten bejött). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.