danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem volt könnyű, az fix. Én a Dooku vs. Éjnővérek párbajára szavaztam. Nem kicsit dobja magasba a gróf úr nimbuszát az a pár perc. Like. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Amikor összeomlanak a klóntermesztő kapszulák az a sorozat leglátványosabb részei között van. Meg az egyik legbrutálisabb is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Dooku vs Ventress vs Savage-t várom nyertesnek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem volt könnyű, az fix. Én a Dooku vs. Éjnővérek párbajára szavaztam. Na igen, az nagyon jó párbaj volt, de nálam Opress vs. Dooku vs. Ventress a csúcs. Olyan extázist csak Yoda vs. Sidious tudott okozni nálam a filmekben. Éppen ezért ez a párbaj letaszította nálam az Ben és Vader filmbeli párbaját a 2. helyről a 3.-ra. Ez igazi film szintű párbaj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB PÁRBAJ Savage Opress vs Dooku gróf vs Asajj Ventress (3x14 Witches of the Mist) 209 És megtörtént aminek meg kellett történnie. Az abszolút favorit nyert, méghozzá 49 (!!!) pont előnnyel. Opress újabb díja. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na igen, az nagyon jó párbaj volt, de nálam Opress vs. Dooku vs. Ventress a csúcs. Ebben egyet értünk Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Megint egy nehéz kategória, az első 2 helyezés elég nagy fejtörést okozott Savage vs Dooku vs Asajj kapott 6 pontot végül, de a Dooku vs Éjnővérek is nagyon jó párbaj volt Cool, megvan a 2. találatom is Szerkesztve: 2011. Április 30. - Dei Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Úgy látszik, ismét bebizonyosodik az egyedi ízlésvilágom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na, ebben olyan biztos voltam, mint a Venator győzelmében. Rendkívüli, monumentális, lélegzetállító, gyönyörű és nagyon klassz párbaj ez. Ott van az örök favoritok között. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na, ebben olyan biztos voltam, mint a Venator győzelmében. Rendkívüli, monumentális, lélegzetállító, gyönyörű és nagyon klassz párbaj ez. Ott van az örök favoritok között. Pontosan! Szerintem a TCW történetében ezt a párbajt már nehéz lesz felülmúlni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Sith időket idéző párharc! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Nehezen de megvan a 6. találat is Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Sith időket idéző párharc! Az. Bár Opress az elején olyan, mint elefánt a porcelán boltban, de utána belejön. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Pontosan! Szerintem a TCW történetében ezt a párbajt már nehéz lesz felülmúlni. Én is így érzem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Eddigi nyertesek: 2008: Naboo (156) 2009: Coruscant (81) Idei jelöltek: Dathomir Lola Sayu Mortis Nal Hutta Raxus Wasskah Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Idén nem filmes bolygó lesz a nyertes, az biztos Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az. Bár Opress az elején olyan, mint elefánt a porcelán boltban, de utána belejön. Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Eddigi nyertesek: 2008: Naboo (156) 2009: Coruscant (81) Idei jelöltek: Dathomir Lola Sayu Mortis Nal Hutta Raxus Wasskah Meglepődnék, ha nem Mortis nyerne. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én legjobban Nal Huttának örülnék, de van egy erős gyanúm, hogy a befutó Dathomir lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj Hű, na ott padlót fognék Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Lola Sayunak kell nyernie és punk-tum Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj Ilyenek biztos nem lesznek. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én Lola Sayunak adtam 6-ot,mortisnak 5-öt Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Raxus volt a legszebb, de Mortis volt a legizgalmasabb. Végül a szépség nyert nálam - bár ezt talán ma már másként gondolnám... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nehezen tudtam dönteni Raxus és Mortis között, de végül az utóbbira szavaztam. Mindkettő TCW-s bolygó, ebből is látszik, mennyit fejlődött az animáció. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Lola Sayunak kell nyernie és punk-tum Az igaz, hogy szép a Peragus II (már csak azért is ) de Mortisnak kell nyernie és punk-tum Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Tuti Mortis nyer, mivel nálam 1est kapott Hajrá Dathomir Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam Kaminoo nyerne, ha lehetne. Így, hogy nem: Dathomir. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na nekem ebben a kategóriában nagyon nehéz volt döntenem: 4-en is holtversenyben voltak,de hát.... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ilyenek biztos nem lesznek. Pedig még oda sem írtam Yodát, Grievoust és Fistot sem. Komolyra fordítva a szót, ha mégis lenne nálam biztos cancelt kapna a sorozat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.