Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB BOLYGÓ Mortis 166 Mortis. Máig se tudjuk, hogy valódi világ vagy csak káprázat volt-e... Mindenesetre a győzelem az övé. Kerek tíz ponttal verte Lola Sayu -t.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Pedig még oda sem írtam Yodát, Grievoust és Fistot sem. Komolyra fordítva a szót, ha mégis lenne nálam biztos cancelt kapna a sorozat. Komolytalanná válna az biztos.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mortis meg is érdemelte Nagyon jó kis világ, tele rejtéllyel és misztikummal
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mortis meg is érdemelte Nagyon jó kis világ, tele rejtéllyel és misztikummal Ahogy írod.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Akutyafáját, pedig bíztam Lolában Volt amikor első helyen állt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Volt amikor első helyen állt. Ezek szerint Raxus nem került be a 2 legjobb közé. Mortis győzelme viszont megérdemelt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mortis győzelmének is örülök nagyon. Viszont sajnos mennem kell, pedig még csak most jön a java. De majd holnap megnézem az eredményeket, és kommentálom. Nektek további jó szórakozást!
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Mortis győzelmének is örülök nagyon. Viszont sajnos mennem kell, pedig még csak most jön a java. De majd holnap megnézem az eredményeket, és kommentálom. Nektek további jó szórakozást! Neked is jó szórakozást az est hátralevő részében.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Neked is jó szórakozást az est hátralevő részében. Köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Újfent egy vadonat új kategória, a legjobb Jediké következik. A jelöltek: Ahsoka Tano Even Piell Ima-Gun Di Obi-Wan Kenobi Plo Koon Quinlan Vos
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Na ezt nem találtam el. Persze ettől Mortis megérdemelte a győzelmet.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Egyérrtelmünek tartom Ashoka győzelmét. Nagyon meglepődnék ha nem ő nyerne.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Egyérrtelmünek tartom Ashoka győzelmét. Nagyon meglepődnék ha nem ő nyerne. Ashoka? Még csak nem is lovag.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ennél a kategóriánál a választásomat egy momentum befolyásolta igen erősen: "For the Republic! For the twi'leks!"
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Itt bajban voltam hogy Vos legyen vagy Di (vagy kolmilan fordításban Meg-Mur Dhel) de végül Vosra tettem a voksom. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hát én ahsokának olyan 1-est adtam mint a huzat :D Én is majdnem, de azért ő húzóbb név, mint Dhel vagy Piell
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hát én ahsokának olyan 1-est adtam mint a huzat :D Nem vagy egyedül
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB JEDI Ahsoka Tano 163(14) Ahsoka felnőtté vált a harmadik évad alatt, és ezt a szavazó közönség is honorálta. Bár Obi-Wan -al ugyanannyi pontszámot kaptak, az első helyek Ahsoka felé billentették a mérleg nyelvét.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.