Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Nem meglepő Szerintem igen, mert Rex tényleg alig volt látható az évadban. Most volt a leginkább semmilyen. én rexnek 5-öt adtam ki lett a 2.? Echo. RIP!
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Természetesen a legjobbkor szólt közbe a technika. Miről maradtam le? Hol tart az eredményhirdetés?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Úgy érzem ez a pezsgő nem lesz ma kibontva Elmarad a beteljesülés?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Én Rexnek egyet adtam...Gondoltam, azok akik meghaltak, megérdemelnek ennyit.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ez nem kicsit meglepett, annyi jó klón volt az évadban, bár valószínű hogy sokan csak őróla tudták hogy kicsoda (ala Phobos) meg 99-ről de ő nem elég badass
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző A különdíj mindenképpen 99-é! Negyedik lett, de csak 7 ponttal maradt le a második mögött. Egyébként is szoros volt a verseny. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerintem igen, mert Rex tényleg alig volt látható az évadban. Most volt a leginkább semmilyen. Hát nekem alap, mert mint mondtam a másik 4 nekem nem mond semmit, meg kellett nézni wookie-n ki, melyik részben volt
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Természetesen a legjobbkor szólt közbe a technika. Miről maradtam le? Hol tart az eredményhirdetés? A legjobb klónoknál. A lényeg még csak most jön. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Rex-nél tuti, hogy mindenki az összteljesítményt értékelte, ahogy én is, mivel eddig nem volt ilyen kategória.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Örülök Rexnek. ő a kedvencem mert olyan őrült mint a főnöke. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Frenkie
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Rex-nél tuti, hogy mindenki az összteljesítményt értékelte, ahogy én is, mivel eddig nem volt ilyen kategória. Talán még nem is nyert semmilyen díjat. De ennek majd utána kell néznem.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Rex-nél tuti, hogy mindenki az összteljesítményt értékelte, ahogy én is, mivel eddig nem volt ilyen kategória. Hát igen, a három évad alapján csak ő nyerhetne.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Talán még nem is nyert semmilyen díjat. Eddig csak főszereplőként indult
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Na, nagyjából visszaolvastam az eddigieket. Az LAAT/i, a Venator és Rex talált, bár ezek talán pont azok a kategóriák, ahol elég egyértelmű volt, kié az elsőség.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Csakhogy ez a szavazás a harmadik évad legjobbjairól szól ott pedig elég gyengén szerepelt Rex.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Egy újabb izgalmas kategória, a fejvadászoké jön. Tavaly került először meghirdetésre a verseny, és akkor meglepetésre nem Cad Bane nyert. Korábbi győztesek: 2009: Aurra Sing (90) Idei jelöltek: Aurra Sing Bric Cad Bane Chata Hyoki El-Les Greedo
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Talán még nem is nyert semmilyen díjat. De ennek majd utána kell néznem. Eddig max. a legjobb főszereplő kategóriában indulhatott, de ott meg mindig voltak nála fontosabbak, így nem lehetett komoly esélye. Szóval megérdemelte végre azt a díjat.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Eddig max. a legjobb főszereplő kategóriában indulhatott, de ott meg mindig voltak nála fontosabbak, így nem lehetett komoly esélye. Szóval megérdemelte végre azt a díjat. Egyetértek.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Elmarad a beteljesülés? Nem marad el, a fejvadász kategóriába a 6 pontosom fog nyerni
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző én Banenek szurkolok Tavaly órisái meglepetés volt, hogy nem nyert. De Aurra annyira brutális volt, hogy Bane -en is túltett. Idén is megvívták a maguk harcát.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Nem marad el, a fejvadász kategóriába a 6 pontosom fog nyerni Az ki is volt?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ebben a kategóriában maradandót szerintem csak a két kaminói kiképző alkotott, a többiek olyan semmilyenek voltak
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Bakker el kellett mennem anyáknapi ajándékot venni, most olvashatok vissza
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Bakker el kellett mennem anyáknapi ajándékot venni, most olvashatok vissza Ilyenkor? :oTe sem vagy az utolsó percben vásárló
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Az ki is volt? Chata Hyoki Csak azért 6 pontos mert selkath
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.