Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem meglepő Szerintem igen, mert Rex tényleg alig volt látható az évadban. Most volt a leginkább semmilyen. én rexnek 5-öt adtam ki lett a 2.? Echo. RIP! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. A különdíj mindenképpen 99-é! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Természetesen a legjobbkor szólt közbe a technika. Miről maradtam le? Hol tart az eredményhirdetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Úgy érzem ez a pezsgő nem lesz ma kibontva Elmarad a beteljesülés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én Rexnek egyet adtam...Gondoltam, azok akik meghaltak, megérdemelnek ennyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ez nem kicsit meglepett, annyi jó klón volt az évadban, bár valószínű hogy sokan csak őróla tudták hogy kicsoda (ala Phobos) meg 99-ről de ő nem elég badass Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) A különdíj mindenképpen 99-é! Negyedik lett, de csak 7 ponttal maradt le a második mögött. Egyébként is szoros volt a verseny. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem igen, mert Rex tényleg alig volt látható az évadban. Most volt a leginkább semmilyen. Hát nekem alap, mert mint mondtam a másik 4 nekem nem mond semmit, meg kellett nézni wookie-n ki, melyik részben volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. télleg most nézem,hogy a 6 jelöltből 4 már meghalt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Természetesen a legjobbkor szólt közbe a technika. Miről maradtam le? Hol tart az eredményhirdetés? A legjobb klónoknál. A lényeg még csak most jön. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Rex-nél tuti, hogy mindenki az összteljesítményt értékelte, ahogy én is, mivel eddig nem volt ilyen kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Örülök Rexnek. ő a kedvencem mert olyan őrült mint a főnöke. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Rex-nél tuti, hogy mindenki az összteljesítményt értékelte, ahogy én is, mivel eddig nem volt ilyen kategória. Talán még nem is nyert semmilyen díjat. De ennek majd utána kell néznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Rex-nél tuti, hogy mindenki az összteljesítményt értékelte, ahogy én is, mivel eddig nem volt ilyen kategória. Hát igen, a három évad alapján csak ő nyerhetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Talán még nem is nyert semmilyen díjat. Eddig csak főszereplőként indult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na, nagyjából visszaolvastam az eddigieket. Az LAAT/i, a Venator és Rex talált, bár ezek talán pont azok a kategóriák, ahol elég egyértelmű volt, kié az elsőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Csakhogy ez a szavazás a harmadik évad legjobbjairól szól ott pedig elég gyengén szerepelt Rex. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Egy újabb izgalmas kategória, a fejvadászoké jön. Tavaly került először meghirdetésre a verseny, és akkor meglepetésre nem Cad Bane nyert. Korábbi győztesek: 2009: Aurra Sing (90) Idei jelöltek: Aurra Sing Bric Cad Bane Chata Hyoki El-Les Greedo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Talán még nem is nyert semmilyen díjat. De ennek majd utána kell néznem. Eddig max. a legjobb főszereplő kategóriában indulhatott, de ott meg mindig voltak nála fontosabbak, így nem lehetett komoly esélye. Szóval megérdemelte végre azt a díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én Banenek szurkolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Eddig max. a legjobb főszereplő kategóriában indulhatott, de ott meg mindig voltak nála fontosabbak, így nem lehetett komoly esélye. Szóval megérdemelte végre azt a díjat. Egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Elmarad a beteljesülés? Nem marad el, a fejvadász kategóriába a 6 pontosom fog nyerni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én Banenek szurkolok Tavaly órisái meglepetés volt, hogy nem nyert. De Aurra annyira brutális volt, hogy Bane -en is túltett. Idén is megvívták a maguk harcát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Remélem, ismét Aurra Sing nyer. Ő annyira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem marad el, a fejvadász kategóriába a 6 pontosom fog nyerni Az ki is volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ebben a kategóriában maradandót szerintem csak a két kaminói kiképző alkotott, a többiek olyan semmilyenek voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Remélem, ismét Aurra Sing nyer. Ő annyira Igen-igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bakker el kellett mennem anyáknapi ajándékot venni, most olvashatok vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bakker el kellett mennem anyáknapi ajándékot venni, most olvashatok vissza Ilyenkor? :oTe sem vagy az utolsó percben vásárló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az ki is volt? Chata Hyoki Csak azért 6 pontos mert selkath Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.