Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nem volt könnyű, az fix. Én a Dooku vs. Éjnővérek párbajára szavaztam. Nem kicsit dobja magasba a gróf úr nimbuszát az a pár perc. Like.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Amikor összeomlanak a klóntermesztő kapszulák az a sorozat leglátványosabb részei között van. Meg az egyik legbrutálisabb is.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nem volt könnyű, az fix. Én a Dooku vs. Éjnővérek párbajára szavaztam. Na igen, az nagyon jó párbaj volt, de nálam Opress vs. Dooku vs. Ventress a csúcs. Olyan extázist csak Yoda vs. Sidious tudott okozni nálam a filmekben. Éppen ezért ez a párbaj letaszította nálam az Ben és Vader filmbeli párbaját a 2. helyről a 3.-ra. Ez igazi film szintű párbaj.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB PÁRBAJ Savage Opress vs Dooku gróf vs Asajj Ventress (3x14 Witches of the Mist) 209 És megtörtént aminek meg kellett történnie. Az abszolút favorit nyert, méghozzá 49 (!!!) pont előnnyel. Opress újabb díja.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Na igen, az nagyon jó párbaj volt, de nálam Opress vs. Dooku vs. Ventress a csúcs. Ebben egyet értünk
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Megint egy nehéz kategória, az első 2 helyezés elég nagy fejtörést okozott Savage vs Dooku vs Asajj kapott 6 pontot végül, de a Dooku vs Éjnővérek is nagyon jó párbaj volt Cool, megvan a 2. találatom is Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Dei
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Na, ebben olyan biztos voltam, mint a Venator győzelmében. Rendkívüli, monumentális, lélegzetállító, gyönyörű és nagyon klassz párbaj ez. Ott van az örök favoritok között.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Na, ebben olyan biztos voltam, mint a Venator győzelmében. Rendkívüli, monumentális, lélegzetállító, gyönyörű és nagyon klassz párbaj ez. Ott van az örök favoritok között. Pontosan! Szerintem a TCW történetében ezt a párbajt már nehéz lesz felülmúlni.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nehezen de megvan a 6. találat is Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Sith időket idéző párharc! Az. Bár Opress az elején olyan, mint elefánt a porcelán boltban, de utána belejön.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Pontosan! Szerintem a TCW történetében ezt a párbajt már nehéz lesz felülmúlni. Én is így érzem.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Eddigi nyertesek: 2008: Naboo (156) 2009: Coruscant (81) Idei jelöltek: Dathomir Lola Sayu Mortis Nal Hutta Raxus Wasskah
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Idén nem filmes bolygó lesz a nyertes, az biztos
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Az. Bár Opress az elején olyan, mint elefánt a porcelán boltban, de utána belejön. Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Eddigi nyertesek: 2008: Naboo (156) 2009: Coruscant (81) Idei jelöltek: Dathomir Lola Sayu Mortis Nal Hutta Raxus Wasskah Meglepődnék, ha nem Mortis nyerne.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Én legjobban Nal Huttának örülnék, de van egy erős gyanúm, hogy a befutó Dathomir lesz.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj Hű, na ott padlót fognék
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Lola Sayunak kell nyernie és punk-tum Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj Ilyenek biztos nem lesznek.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Raxus volt a legszebb, de Mortis volt a legizgalmasabb. Végül a szépség nyert nálam - bár ezt talán ma már másként gondolnám...
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nehezen tudtam dönteni Raxus és Mortis között, de végül az utóbbira szavaztam. Mindkettő TCW-s bolygó, ebből is látszik, mennyit fejlődött az animáció.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Lola Sayunak kell nyernie és punk-tum Az igaz, hogy szép a Peragus II (már csak azért is ) de Mortisnak kell nyernie és punk-tum
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nálam Kaminoo nyerne, ha lehetne. Így, hogy nem: Dathomir.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Na nekem ebben a kategóriában nagyon nehéz volt döntenem: 4-en is holtversenyben voltak,de hát....
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ilyenek biztos nem lesznek. Pedig még oda sem írtam Yodát, Grievoust és Fistot sem. Komolyra fordítva a szót, ha mégis lenne nálam biztos cancelt kapna a sorozat.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.