danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem volt könnyű, az fix. Én a Dooku vs. Éjnővérek párbajára szavaztam. Nem kicsit dobja magasba a gróf úr nimbuszát az a pár perc. Like. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Amikor összeomlanak a klóntermesztő kapszulák az a sorozat leglátványosabb részei között van. Meg az egyik legbrutálisabb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Dooku vs Ventress vs Savage-t várom nyertesnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem volt könnyű, az fix. Én a Dooku vs. Éjnővérek párbajára szavaztam. Na igen, az nagyon jó párbaj volt, de nálam Opress vs. Dooku vs. Ventress a csúcs. Olyan extázist csak Yoda vs. Sidious tudott okozni nálam a filmekben. Éppen ezért ez a párbaj letaszította nálam az Ben és Vader filmbeli párbaját a 2. helyről a 3.-ra. Ez igazi film szintű párbaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB PÁRBAJ Savage Opress vs Dooku gróf vs Asajj Ventress (3x14 Witches of the Mist) 209 És megtörtént aminek meg kellett történnie. Az abszolút favorit nyert, méghozzá 49 (!!!) pont előnnyel. Opress újabb díja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na igen, az nagyon jó párbaj volt, de nálam Opress vs. Dooku vs. Ventress a csúcs. Ebben egyet értünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Megint egy nehéz kategória, az első 2 helyezés elég nagy fejtörést okozott Savage vs Dooku vs Asajj kapott 6 pontot végül, de a Dooku vs Éjnővérek is nagyon jó párbaj volt Cool, megvan a 2. találatom is Szerkesztve: 2011. Április 30. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Úgy látszik, ismét bebizonyosodik az egyedi ízlésvilágom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na, ebben olyan biztos voltam, mint a Venator győzelmében. Rendkívüli, monumentális, lélegzetállító, gyönyörű és nagyon klassz párbaj ez. Ott van az örök favoritok között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na, ebben olyan biztos voltam, mint a Venator győzelmében. Rendkívüli, monumentális, lélegzetállító, gyönyörű és nagyon klassz párbaj ez. Ott van az örök favoritok között. Pontosan! Szerintem a TCW történetében ezt a párbajt már nehéz lesz felülmúlni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Sith időket idéző párharc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Nehezen de megvan a 6. találat is Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Sith időket idéző párharc! Az. Bár Opress az elején olyan, mint elefánt a porcelán boltban, de utána belejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Pontosan! Szerintem a TCW történetében ezt a párbajt már nehéz lesz felülmúlni. Én is így érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Eddigi nyertesek: 2008: Naboo (156) 2009: Coruscant (81) Idei jelöltek: Dathomir Lola Sayu Mortis Nal Hutta Raxus Wasskah Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Idén nem filmes bolygó lesz a nyertes, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az. Bár Opress az elején olyan, mint elefánt a porcelán boltban, de utána belejön. Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kedvenc bolygóink következnek. Minden évben más nyert, és ezt a hagyományt idén is követjük. Eddigi nyertesek: 2008: Naboo (156) 2009: Coruscant (81) Idei jelöltek: Dathomir Lola Sayu Mortis Nal Hutta Raxus Wasskah Meglepődnék, ha nem Mortis nyerne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én legjobban Nal Huttának örülnék, de van egy erős gyanúm, hogy a befutó Dathomir lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj Hű, na ott padlót fognék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Lola Sayunak kell nyernie és punk-tum Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Csak nehogy legyen egy Dooku vs. Ventress+Talzin+Opress+Maul vs. Anakin+Ahsoka+Obi-Wan+Mace párbaj Ilyenek biztos nem lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én Lola Sayunak adtam 6-ot,mortisnak 5-öt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Raxus volt a legszebb, de Mortis volt a legizgalmasabb. Végül a szépség nyert nálam - bár ezt talán ma már másként gondolnám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nehezen tudtam dönteni Raxus és Mortis között, de végül az utóbbira szavaztam. Mindkettő TCW-s bolygó, ebből is látszik, mennyit fejlődött az animáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Lola Sayunak kell nyernie és punk-tum Az igaz, hogy szép a Peragus II (már csak azért is ) de Mortisnak kell nyernie és punk-tum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Tuti Mortis nyer, mivel nálam 1est kapott Hajrá Dathomir Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam Kaminoo nyerne, ha lehetne. Így, hogy nem: Dathomir. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na nekem ebben a kategóriában nagyon nehéz volt döntenem: 4-en is holtversenyben voltak,de hát.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ilyenek biztos nem lesznek. Pedig még oda sem írtam Yodát, Grievoust és Fistot sem. Komolyra fordítva a szót, ha mégis lenne nálam biztos cancelt kapna a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.